Verhuisbedrijf Drenthe

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7272 recensies
js_loader

Een verhuizing naar of vanuit Drenthe is een spannende onderneming. Of je nu verhuist naar een rustige woning aan de rand van het Dwingelderveld, een appartement in de buurt van het charmante centrum van Assen of een historische boerderij in het pittoreske dorpje Orvelte, de stap naar een nieuw thuis brengt zowel vreugde als stress met zich mee. En professionele hulp kan hierbij onmisbaar zijn. Hoe zorg je ervoor dat je verhuizing soepel verloopt? Lees verder om te ontdekken hoe Student Verhuis Service je hierbij kan ondersteunen.

Ontvang meteen een vrijblijvende kostenindicatie met het aanvraagformulier.
Wij nemen binnen een dag persoonlijk contact op om jouw aanvraag te bespreken.
Ontvang tot 30% korting door jouw verhuizing slim in te plannen.

Student Verhuis Service: Professionele verhuisservice Drenthe

Student Verhuis Service biedt een professionele verhuisservice in Drenthe, waarbij we efficiënt en voordelig te werk gaan om binnen jouw budget te blijven. Met meer dan 100.000 tevreden klanten en een beoordeling van 4,8/5, streven wij ernaar om elke verhuizing soepel en zorgeloos te laten verlopen. Ons team bestaat uit gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers die hun expertise en enthousiasme inzetten om jouw verhuizing tot een succes te maken.

We beschikken over 40 ruime en schone verhuiswagens, wat ons in staat stelt om verhuizingen van alle groottes aan te pakken. Onze persoonlijke en flexibele aanpak betekent dat jij zelf kunt bepalen welke diensten je wilt afnemen. Of je nu kiest voor volledige ontzorging of liever zelf meehelpt om kosten te besparen, wij passen ons aan jouw wensen aan. Daarnaast kun je bij ons de verhuizing kosteloos verplaatsen of aanpassen tot 48 uur voor de verhuizing, en annuleren kan zelfs tot 7 dagen voor de verhuisdatum zonder kosten. Met ons interactieve aanvraagformulier kun je eenvoudig en snel een prijsindicatie ontvangen, wat het plannen van jouw verhuizing nog makkelijker maakt.

Wat klanten over ons zeggen

Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 78 recensies
Isha Maduro
Isha Maduro
De verhuizing verliep erg snel en soepel. De verhuizers waren vriendelijk en gingen goed met onze spullen om. Joep, Joop en Arthur zijn echt toppers die top service hebben geleverd!
Anneke van der Wal
Anneke van der Wal
Echt een top verhuisservice. Ondanks dat ze later zijn begonnen, door autopech, toch alles kunnen verhuizen. Ze zijn tot midden in de nacht doorgegaan. Echt kanjers!!!
Angel M. Vos
Angel M. Vos
Alle spullen zijn in twee delen van A naar B gegaan met Niek M. en Thomas St de eerste keer. Helaas paste niet alles in de wagen. Bij de tweede keer met met Friso J.en Janick M. Beide keren aardige verhuizers die direct aan de slag gingen. Mocht ik weer verhuizen ga ik weer met Student Verhuis Service in zee.
Anja Karg
Anja Karg
Wat was het heerlijk wakker worden na onze verhuizing gisteren met Friso, Pepijn en Janick in Groningen! 3 sterke, vrolijke, zorgvuldige kerels waar je als mens blij van wordt en meteen alle vertrouwen hebt in hun kunnen. Onze spullen waren in hele goede handen. Alles werd zorgvuldig en vakkundig in EN uit de vrachtwagen geladen. Het was echt samen, in wederzijds overleg, en mede daardoor een heerlijke flow. Wij hadden zelf veel voorbereid en 3 man erbij maar kregen van hun meer dan we hadden gevraagd. We gingen 2 woningen samen naar één verhuizen en waren in een mum van tijd klaar. Wat kunnen die jongens snel en goed afgestemd op elkaar werken! Top! Daardoor waren we smiddags veel minder kapot dan verwacht en vandaag dus heerlijk ontspannen wakker. Daar heeft de studenten verhuis service zeker aan bijgedragen.En ik wil ook de voorhoede benoemen: steeds goed en snel bereikbaar, goed overleg en advies, prima kloppende digitale schouw van de 2 huizen vooraf en hele kloppende inschatting van tijd en kosten. Heerlijk eerlijk ook wat wel en niet kan. En veel tips vooraf. Ik ben nu voor de 18e keer verhuisd en dit is met stip de beste!!! Heel veel dank van ons 6en hier met hond en 2 katten 😀
Helene Roskam
Helene Roskam
Jan, Jesse en Niek zijn mijn helden van mijn verhuisdag. Als het kon zou ik ze een dikke 11 geven. Toegankelijk, aardig, laid back, behulpzaam, flexibel en humor. Plus, niet te vergeten: zeer harde werkers. Alles was bespreekbaar. Zij hebben mijn stressvolle verhuisdag stress vrij gemaakt 🙏. Ik ben ze nog steeds zeer dankbaar.Contact vooraf met het bedrijf ook over te spreken. Ze zijn snel, verhuizing is eenvoudig te regelen online en via de telefoon. Mails met tips en info voorafgaand aan de verhuizing ook heel fijn.
Bart Luiting
Bart Luiting
Goedendag,Vandaag hebben wij het appartement van onze overleden moeder ontruimd. Dat moet binnen zeven dagen na overlijden en kwam bij ons op zaterdag het beste uit. Student Verhuis service werkt op zaterdag, dat was perfect. Afspraak was snel gemaakt, de mannen Pascal en Joop waren mooi op tijd, harde werkers en nog leuk ook. Zeer plezierig. Alles mooi op tijd klaar.Wij geven 5 sterren.Hartelijke groet,Bart Luiting
C. Behrendt
C. Behrendt
Zeer tevreden over de dienstverlening! Met 4 man sterk hebben ze in een dag onze gehele inboedel verhuisd naar ons nieuwe huis. De mannen hebben keihard gewerkt!
Άγγελος Χαβέλας
Άγγελος Χαβέλας
My experience with Student Verhuis Service was excellent. The work was executed fast and everything went smoothly. I would like to thank specifically Jan R and Niek M for their incredible professionalism and their assistance in moving-in to my new house.
Thea Rolvers
Thea Rolvers
Dit is de tweede keer dat ik gebruik maak van jullie service en wederom supergoed!!! Harde werkers denken mee en vriendelijk
liesbeth brouns
liesbeth brouns
Friso en Niels hebben een razend snelle en correcte verhuisservice bij me geleverd. Erg vriendelijk en zorgzaam. Prima zo! Liesbeth
Patrick Medema
Patrick Medema
Prima service en snel geregeld.Ook toen mijn bankstelsel niet om 15 uur bezorgd werd maar om 9 uur kon het nog (de avond er voor) omgezet worden voor de zelfde prijs.Ideaal geregeld met de lift naar de 4de verdieping, ik ben erg tevreden.De 2 verhuizers Niels en zijn collega waren erg vriendelijk en behulpzaam.
Didi te Gussinklo Ohmann
Didi te Gussinklo Ohmann
Pim en Pascal hebben mij geholpen mijn oudtante van 98 jaar te verhuizen naar een verzorgingshuis in Meppel. Heel enthousiaste en aardige jongens die in een razend tempo de spullen hebben overgebracht!
vanessa vogensen
vanessa vogensen
Verhuizing ging heel vlot dankij student verhuis service. Verhuizers werkten allebei snel en waren heel vriendelijk. Aanvragen van de verhuizing ging ook heel makkelijk. Heb de verhuizing binnen een paar dagen geregeld en 4 dagen voor mijn verhuisdatum dus ben heel blij dat het zo snel kon.
YuChuan van den Boog
YuChuan van den Boog
Bedankt voor de hulp Thomas en Nick! In twee uur alle spullen netjes verhuisd.
Zenash Pouwels
Zenash Pouwels
Heel vlot en fijn verhuist met Nick en Martin. Vriendelijke en goede verhuisservice
js_loader

Flexibele verhuisdiensten: full-service en budgetverhuizing

Bij Student Verhuis Service begrijpen we dat elke verhuizing uniek is. Daarom bieden we flexibele verhuisdiensten aan die je kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften: de full-service verhuizing en de budgetverhuizing. Of je nu volledige ontzorging wilt of liever zelf de handen uit de mouwen steekt om kosten te besparen, bij verhuisbedrijf Drenthe is het allemaal mogelijk.

Full-service verhuizing

Kies je voor een full-service verhuizing, dan nemen wij alle zorgen uit handen. Ons team van professionele verhuizers komt bij je langs om alles zorgvuldig in te pakken en klaar te maken voor transport. Van het demonteren en monteren van meubels tot het afvoeren van grofvuil, wij regelen alles voor je. In je nieuwe woning zetten we alle spullen weer op de juiste plek en monteren we de meubels zoals jij dat wilt. Zo kun jij je focussen op het genieten van je nieuwe thuis, terwijl wij zorgen voor een vlekkeloze verhuizing.

Budgetverhuizing

Wil je liever nog meer besparen op je verhuizing? Kies dan voor onze budgetverhuizing. Hierbij kun je zelf meehelpen met inpakken en het verhuizen van je spullen. Nodig vrienden en familie uit om een handje mee te helpen, waardoor je de verhuizing sneller kunt afronden en kosten bespaart. Omdat wij met verhuisbedrijf Drenthe van Student Verhuis Service werken op basis van een uurtarief, betekent een kortere verhuistijd direct lagere kosten voor jou. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen hoeveel je wilt uitbesteden en hoeveel je zelf wilt doen, wat deze optie zeer flexibel en kostenefficiënt maakt.

Een prijsindicatie aanvragen bij verhuisbedrijf Drenthe van Student Verhuis Service

Bij Student Verhuis Service maken we het aanvragen van een prijsindicatie eenvoudig en transparant. Wij begrijpen dat verhuizen een kostbare onderneming kan zijn en willen je graag helpen om binnen jouw budget te blijven. Met ons interactieve aanvraagformulier kun je snel en gemakkelijk een schatting van de kosten krijgen. Je vult in wat er allemaal moet worden verhuisd en wij geven je direct een indicatie van de kosten.

Nadat je het formulier hebt ingevuld, nemen wij persoonlijk contact met je op om de details door te nemen en een definitieve inschatting te geven. Deze aanpak zorgt ervoor dat je altijd een eerlijk en duidelijk overzicht hebt van de kosten, zonder verrassingen achteraf. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om te profiteren van kortingen door je verhuizing in een rustige periode te plannen. Ons doel is om jouw verhuizing zo betaalbaar en stressvrij mogelijk te maken. Vul vandaag nog het interactieve aanvraagformulier in en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met jouw verhuizing in Drenthe.

Over Student Verhuis Service

Student Verhuis Service staat klaar om jou te helpen met je verhuizing in Drenthe. Onze flexibele aanpak, enthousiaste en hardwerkende verhuizers, en focus op betaalbaarheid en kwaliteit maken ons de ideale keuze voor jouw verhuizing. Wij bieden diverse opties, van volledige ontzorging tot het zelf meehelpen om kosten te besparen. Met meer dan 100.000 tevreden klanten en een beoordeling van 4,8/5 kan je vertrouwen op onze expertise en professionaliteit.

Onze verhuisdiensten zijn niet alleen betaalbaar, maar ook van hoge kwaliteit. Of je nu kiest voor een full-service verhuizing waarbij wij alles regelen, of voor een budgetverhuizing waarbij je zelf meehelpt, wij passen ons aan jouw wensen aan. Bij Student Verhuis Service heb je de vrijheid om te kiezen hoe jouw verhuizing eruitziet. Wij zorgen ervoor dat jouw verhuizing soepel verloopt en je met een gerust hart kunt verhuizen naar of vanuit Drenthe.

Betaalbaar en snel verhuizen in Drenthe met verhuisservice Drenthe

Een veilige en efficiënte verhuizing is essentieel, en Student Verhuis Service begrijpt dat als geen ander. Wij zorgen ervoor dat al jouw inboedel zonder schade op de plaats van bestemming aankomt. Onze verhuisdiensten zijn professioneel en betrouwbaar. Dit bereiken we door gebruik te maken van de beste verhuismaterialen, zoals stevige verhuisdozen, verhuisdekens, matrasbeschermers en andere verpakkingsmaterialen die jouw bezittingen tijdens het transport beschermen. Onze verhuizers zijn getraind om efficiënt en hard te werken, zodat alles in perfecte staat blijft.

Daarnaast bieden we speciale verhuisliften, die bediend worden door gekwalificeerde verhuizers. Deze liften zijn ideaal voor het verhuizen van zware of grote objecten uit appartementen of huizen met smalle trappen. Door gebruik te maken van deze hulpmiddelen, kunnen wij de verhuizing sneller en veiliger uitvoeren. Dit bespaart tijd en vermindert de kans op schade, wat ook weer kostenbesparend werkt. Ons doel is om jou een stressvrije verhuizing te bieden, waarbij je kunt vertrouwen op onze expertise en zorgvuldige aanpak.

Makkelijk een prijsindicatie aanvragen bij verhuisservice Drenthe van Student Verhuis Service

Verhuizen hoeft niet duur te zijn. Bij Student Verhuis Service zorgen wij ervoor dat je altijd een helder beeld hebt van de kosten. Ben je benieuwd naar wat jouw verhuizing gaat kosten? Vraag dan eenvoudig een prijsindicatie aan via ons interactieve aanvraagformulier. Dit formulier stelt je in staat om de belangrijkste details van je verhuizing in te vullen, waarna je direct een schatting van de kosten ontvangt.

Na het invullen van het formulier nemen wij altijd persoonlijk contact met je op om de details door te nemen en een menselijke inschatting te geven. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Onze transparante aanpak zorgt ervoor dat je altijd een eerlijk en duidelijk overzicht van de kosten hebt. Wees slim en bespaar op je verhuizing door gebruik te maken van onze diensten. Vul vandaag nog het aanvraagformulier in en ontdek hoe betaalbaar jouw verhuizing met verhuisbedrijf Drenthe van Student Verhuis Service kan zijn.

Zorg ook even dat je op onze pagina met verhuistips kijkt, hier vind je advies over alle zaken die je voor, tijdens en na je verhuizing moet regelen. Vraag ook hieronder onze checklist aan om je op weg te helpen, deze checklist is gratis!

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ

De voordelen van verhuisbedrijf Drenthe en omgeving

Student Verhuis Service is niet alleen actief in Drenthe, maar ook in de omliggende regio’s. Verhuizen in Drenthe kan soms uitdagend zijn door de unieke kenmerken van de provincie, zoals de smalle straatjes in Emmen of de drukke binnenstad van Assen. Wij hebben bij verhuisbedrijf Drenthe uitgebreide kennis van de regio en weten precies hoe we jouw verhuizing soepel kunnen laten verlopen.

Drie plaatsen in de regio Drenthe waar wij vaak verhuizen zijn Groningen, Emmen en Meppel. Deze kennis van de regio stelt ons in staat om efficiënt en probleemloos te werken. Een van de unieke diensten die we bieden is het inhuren van een handyman. Deze kan helpen met het demonteren en monteren van meubels die bijvoorbeeld niet door het trappenhuis passen of veel ruimte in de verhuiswagen innemen. Als je ervoor kiest om zelf te helpen met de verhuizing, kun je aanzienlijk besparen op de kosten. Wij bieden ook de mogelijkheid om een verhuislift te huren met een ervaren en opgeleide bediener, wat vaak sneller en veiliger is dan verhuizen via smalle trappen. Sneller verhuizen betekent minder kosten, omdat we werken met een uurtarief. Met meer dan 80.000 verhuizingen op onze naam zijn wij experts in het verzorgen van verhuizingen in Drenthe en omgeving.

Zo betaalbaar mogelijk verhuizen met Student Verhuis Service en verhuisbedrijf Drenthe

Student Verhuis Service maakt het mogelijk om goedkoop te verhuizen zonder in te boeten op kwaliteit. Ons doel is om verhuizen voor iedereen toegankelijk te maken. We begrijpen dat een verhuizing een grote uitgave kan zijn, daarom bieden wij flexibele diensten aan die aansluiten bij jouw budget. Je kunt ervoor kiezen om zelf mee te helpen, met vrienden of familie, wat resulteert in minder uren en dus lagere kosten. Dit is mogelijk omdat wij werken op basis van een uurtarief.

Het mooie aan verhuisservice Drenthe van Student Verhuis Service is dat je kunt kiezen hoeveel je zelf wilt doen. Of je nu alles wilt uitbesteden, zelf wilt inpakken of zelfs meehelpt met tillen, alles is mogelijk. Onze verhuizers zijn goed opgeleid, enthousiast en flexibel, wat bijdraagt aan een snelle en efficiënte verhuizing. Door gebruik te maken van onze diensten, profiteer je van de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt. Bovendien zijn jouw spullen tot 2,5 miljoen euro verzekerd tijdens de verhuizing, wat zorgt voor extra gemoedsrust. Bij een full-service verhuizing vervalt het eigen risico van 450 euro, wat een extra voordeel is voor onze klanten.

Veilig en schadevrij verhuizen in Drenthe

Bij Student Verhuis Service staat veiligheid voorop. Wij nemen uitgebreide maatregelen om ervoor te zorgen dat jouw bezittingen zonder schade op de plaats van bestemming aankomen. Onze verhuizers zijn getraind in het veilig verplaatsen van meubels en andere inboedel. We maken gebruik van hoogwaardige verhuismaterialen, zoals verhuisdozen, dekens en matrasbeschermers, om je spullen tijdens het transport te beschermen. Daarnaast gebruiken we verhuisliften om zware of grote objecten veilig naar beneden of boven te verplaatsen, wat het risico op schade vermindert.

Hoewel we er alles aan doen om schade te voorkomen, kan het helaas soms toch gebeuren dat er iets misgaat. Daarom zijn jouw bezittingen bij ons verzekerd tot een waarde van 2,5 miljoen euro. Het eigen risico hierbij bedraagt 450 euro, maar dit vervalt als je kiest voor een full-service verhuizing. Op deze manier bieden wij een extra laag van bescherming en zekerheid voor jouw waardevolle spullen. Onze prioriteit is om jouw verhuizing zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen, zodat je met een gerust hart kunt verhuizen.

De kosten van een verhuizing met Student Verhuis Service variëren afhankelijk van de omvang van je inboedel, de afstand en de specifieke diensten die je kiest. Met ons interactieve aanvraagformulier kun je eenvoudig een prijsindicatie aanvragen. Na het invullen van het formulier nemen wij contact met je op om de details door te nemen en een definitieve inschatting te geven. Dit zorgt ervoor dat je altijd een duidelijk overzicht hebt van de kosten.

Een goede voorbereiding is essentieel voor een soepele verhuizing. Begin met het inpakken van je spullen ruim voor de verhuisdatum. Maak gebruik van stevige verhuisdozen en beschermende materialen zoals dekens en matrasbeschermers. Label de dozen duidelijk met de inhoud en de bestemming in je nieuwe huis. Vergeet niet om belangrijke documenten en waardevolle spullen apart te houden. Bij een full-service verhuizing neemt Student Verhuis Service deze taken voor je uit handen.

Ja, Student Verhuis Service biedt tijdelijke opslagmogelijkheden aan voor jouw inboedel. Dit is handig als je nieuwe woning nog niet klaar is of als je tijdelijk een opslagruimte nodig hebt. Onze opslagruimtes zijn schoon, droog en veilig, en beschikbaar in verschillende groottes afhankelijk van jouw behoeften. Wij zorgen ervoor dat je spullen veilig worden opgeslagen en op het juiste moment weer bij je thuis worden bezorgd.

Bij Student Verhuis Service zijn jouw spullen tot 2,5 miljoen euro verzekerd tijdens de verhuizing. Dit biedt extra gemoedsrust mocht er onverhoopt iets misgaan. Het eigen risico bedraagt 450 euro, maar dit vervalt als je kiest voor een full-service verhuizing. Wij doen er alles aan om schade te voorkomen door gebruik te maken van hoogwaardige verhuismaterialen en goed opgeleide verhuizers.

Ja, je kunt zelf meehelpen met de verhuizing om kosten te besparen. Door zelf mee te helpen met inpakken en verhuizen, kun je de verhuistijd verkorten en daarmee de kosten verlagen. Wij bieden de mogelijkheid om flexibel om te gaan met jouw verhuizing, zodat je kunt kiezen hoeveel je zelf wilt doen. Onze verhuizers werken op uurtarief, dus hoe sneller de verhuizing verloopt, hoe lager de kosten zullen zijn.

Met Student Verhuis Service kun je rekenen op een zorgeloze en betaalbare verhuizing in Drenthe. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw verhuizing tot een succes kunnen maken.

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen