Verhuisbedrijf Hoogezand

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7268 recensies
js_loader

Ga je verhuizen naar of vanuit Hoogezand? Dit avontuur belooft een spannende nieuwe start, maar kan tegelijkertijd een bron van stress zijn. Student Verhuis Service staat met onze verhuisservice Hoogezand voor je klaar. Hoogezand, bekend om zijn rijke industriële geschiedenis en prachtige natuurgebieden zoals het Gorechtpark, biedt unieke mogelijkheden maar ook uitdagingen bij een verhuizing. Of je nu aangetrokken wordt door de levendige cultuur of de rustige, groene woonomgevingen, één ding is zeker: je kunt wel wat hulp gebruiken bij deze grote stap. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Student Verhuis Service staat klaar om je te helpen met elke stap in het verhuisproces, van het inpakken van je eerste doos tot het plaatsen van je meubels in je nieuwe woning.

Met het interactieve aanvraagformulier zie je gelijk een schatting van de kosten van jouw verhuizing.
We nemen binnen een dag contact op om een menselijke schatting te maken van jouw verhuisproces.
Plan jouw verhuisdag slim in en ontvang tot 30% korting!
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 78 recensies
Isha Maduro
Isha Maduro
De verhuizing verliep erg snel en soepel. De verhuizers waren vriendelijk en gingen goed met onze spullen om. Joep, Joop en Arthur zijn echt toppers die top service hebben geleverd!
Anneke van der Wal
Anneke van der Wal
Echt een top verhuisservice. Ondanks dat ze later zijn begonnen, door autopech, toch alles kunnen verhuizen. Ze zijn tot midden in de nacht doorgegaan. Echt kanjers!!!
Angel M. Vos
Angel M. Vos
Alle spullen zijn in twee delen van A naar B gegaan met Niek M. en Thomas St de eerste keer. Helaas paste niet alles in de wagen. Bij de tweede keer met met Friso J.en Janick M. Beide keren aardige verhuizers die direct aan de slag gingen. Mocht ik weer verhuizen ga ik weer met Student Verhuis Service in zee.
Anja Karg
Anja Karg
Wat was het heerlijk wakker worden na onze verhuizing gisteren met Friso, Pepijn en Janick in Groningen! 3 sterke, vrolijke, zorgvuldige kerels waar je als mens blij van wordt en meteen alle vertrouwen hebt in hun kunnen. Onze spullen waren in hele goede handen. Alles werd zorgvuldig en vakkundig in EN uit de vrachtwagen geladen. Het was echt samen, in wederzijds overleg, en mede daardoor een heerlijke flow. Wij hadden zelf veel voorbereid en 3 man erbij maar kregen van hun meer dan we hadden gevraagd. We gingen 2 woningen samen naar één verhuizen en waren in een mum van tijd klaar. Wat kunnen die jongens snel en goed afgestemd op elkaar werken! Top! Daardoor waren we smiddags veel minder kapot dan verwacht en vandaag dus heerlijk ontspannen wakker. Daar heeft de studenten verhuis service zeker aan bijgedragen.En ik wil ook de voorhoede benoemen: steeds goed en snel bereikbaar, goed overleg en advies, prima kloppende digitale schouw van de 2 huizen vooraf en hele kloppende inschatting van tijd en kosten. Heerlijk eerlijk ook wat wel en niet kan. En veel tips vooraf. Ik ben nu voor de 18e keer verhuisd en dit is met stip de beste!!! Heel veel dank van ons 6en hier met hond en 2 katten 😀
Helene Roskam
Helene Roskam
Jan, Jesse en Niek zijn mijn helden van mijn verhuisdag. Als het kon zou ik ze een dikke 11 geven. Toegankelijk, aardig, laid back, behulpzaam, flexibel en humor. Plus, niet te vergeten: zeer harde werkers. Alles was bespreekbaar. Zij hebben mijn stressvolle verhuisdag stress vrij gemaakt 🙏. Ik ben ze nog steeds zeer dankbaar.Contact vooraf met het bedrijf ook over te spreken. Ze zijn snel, verhuizing is eenvoudig te regelen online en via de telefoon. Mails met tips en info voorafgaand aan de verhuizing ook heel fijn.
Bart Luiting
Bart Luiting
Goedendag,Vandaag hebben wij het appartement van onze overleden moeder ontruimd. Dat moet binnen zeven dagen na overlijden en kwam bij ons op zaterdag het beste uit. Student Verhuis service werkt op zaterdag, dat was perfect. Afspraak was snel gemaakt, de mannen Pascal en Joop waren mooi op tijd, harde werkers en nog leuk ook. Zeer plezierig. Alles mooi op tijd klaar.Wij geven 5 sterren.Hartelijke groet,Bart Luiting
C. Behrendt
C. Behrendt
Zeer tevreden over de dienstverlening! Met 4 man sterk hebben ze in een dag onze gehele inboedel verhuisd naar ons nieuwe huis. De mannen hebben keihard gewerkt!
Άγγελος Χαβέλας
Άγγελος Χαβέλας
My experience with Student Verhuis Service was excellent. The work was executed fast and everything went smoothly. I would like to thank specifically Jan R and Niek M for their incredible professionalism and their assistance in moving-in to my new house.
Thea Rolvers
Thea Rolvers
Dit is de tweede keer dat ik gebruik maak van jullie service en wederom supergoed!!! Harde werkers denken mee en vriendelijk
liesbeth brouns
liesbeth brouns
Friso en Niels hebben een razend snelle en correcte verhuisservice bij me geleverd. Erg vriendelijk en zorgzaam. Prima zo! Liesbeth
Patrick Medema
Patrick Medema
Prima service en snel geregeld.Ook toen mijn bankstelsel niet om 15 uur bezorgd werd maar om 9 uur kon het nog (de avond er voor) omgezet worden voor de zelfde prijs.Ideaal geregeld met de lift naar de 4de verdieping, ik ben erg tevreden.De 2 verhuizers Niels en zijn collega waren erg vriendelijk en behulpzaam.
Didi te Gussinklo Ohmann
Didi te Gussinklo Ohmann
Pim en Pascal hebben mij geholpen mijn oudtante van 98 jaar te verhuizen naar een verzorgingshuis in Meppel. Heel enthousiaste en aardige jongens die in een razend tempo de spullen hebben overgebracht!
vanessa vogensen
vanessa vogensen
Verhuizing ging heel vlot dankij student verhuis service. Verhuizers werkten allebei snel en waren heel vriendelijk. Aanvragen van de verhuizing ging ook heel makkelijk. Heb de verhuizing binnen een paar dagen geregeld en 4 dagen voor mijn verhuisdatum dus ben heel blij dat het zo snel kon.
YuChuan van den Boog
YuChuan van den Boog
Bedankt voor de hulp Thomas en Nick! In twee uur alle spullen netjes verhuisd.
Zenash Pouwels
Zenash Pouwels
Heel vlot en fijn verhuist met Nick en Martin. Vriendelijke en goede verhuisservice
js_loader

Professionele ondersteuning voor jouw verhuizing in Hoogezand

Student Verhuis Service is meer dan gewoon een verhuisbedrijf. Wij bieden een professionele, efficiënte en vooral voordelige verhuisservice in Hoogezand. Bij Student Verhuis Service begrijpen we dat verhuizen meer is dan alleen het verplaatsen van spullen. Het is een nieuwe start, een verandering van omgeving die zorgvuldig en efficiënt moet worden uitgevoerd. Onze aanpak is simpel: wij zorgen ervoor dat jouw verhuizing binnen je budget past. Onze goed opgeleide studentenverhuizers brengen enthousiasme en flexibiliteit mee, waardoor we binnen elk budget kunnen werken. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze kenmerkende aanpak waarbij de klant centraal staat, zorgen we ervoor dat jouw verhuizing zo soepel en stressvrij mogelijk verloopt.

Kies jouw ideale verhuisservice: volledige ontzorging of kostenbewust verhuizen

Wanneer het op verhuizen aankomt, weet iedereen dat één maat niet iedereen past. Daarom biedt Student Verhuis Service twee specifieke verhuisservices: de full-service verhuizing en de budgetverhuizing. Met onze full-service verhuizing kun je achteroverleunen en ons het zware werk laten doen. Dit betekent dat we niet alleen al jouw bezittingen zorgvuldig inpakken, maar ook grootmeubilair demonteren en klaarmaken voor vervoer. Eenmaal aangekomen zorgen we dat alles netjes op de juiste plek staat en monteren we je meubels, zodat je direct kunt beginnen met het inrichten van je nieuwe thuis. Aan de andere kant, als je de kosten wilt minimaliseren, biedt onze budgetverhuizing een oplossing. Hierbij heb je de mogelijkheid om zelf alles in te pakken en klaar te zetten. Onze verhuizers helpen vervolgens met het efficiënt laden en lossen van de verhuiswagen en zorgen dat alles in de juiste ruimte terechtkomt. Je kunt zelfs vrienden en familie vragen mee te helpen, wat de kosten nog verder drukt, omdat onze tarieven op basis van gewerkte uren worden berekend. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je de service krijgt die het beste bij jouw behoeften en budget past.

Verzekerd, veilig en schadevrij verhuizen in Hoogezand

Veiligheid en zorgvuldigheid staan bij ons hoog in het vaandel. We begrijpen dat elke verhuizing uniek is en specifieke eisen heeft wat betreft de zorg voor je inboedel. Student Verhuis Service zorgt ervoor dat je eigendommen veilig en zonder schade op hun nieuwe adres aankomen. We gebruiken daarvoor kwalitatieve verhuismaterialen zoals stevige verhuisdozen, beschermende verhuisdekens en speciale matrasbeschermers. Voor moeilijk bereikbare woningen in Hoogezand kunnen we ook verhuisliften inzetten, bediend door gekwalificeerde verhuizers. De verhuismaterialen en de inzet van verhuisliften door Student Verhuis Service, bestuurd door gekwalificeerde verhuizers, garanderen dat jouw inboedel schadevrij op de bestemming aankomt. Mocht er toch schade optreden, dan zijn jouw spullen verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Bij een full-service verhuizing vervalt het eigen risico, waardoor je volledig gedekt bent zonder extra kosten. 

Eenvoudig en snel een prijsindicatie aanvragen bij Student Verhuis Service met verhuisservice Hoogezand

Overweeg je een verhuizing en wil je niet voor verrassingen komen te staan wat betreft de kosten? Bij Student Verhuis Service maken we het gemakkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van wat jouw verhuizing gaat kosten. Door zelf mee te helpen, samen met vrienden of familie, kun je de kosten aanzienlijk drukken. Onze prijsindicaties zijn transparant en worden snel opgesteld via ons interactieve aanvraagformulier. Dit is geheel vrijblijvend, dus je kunt op je gemak beslissen wat het beste voor je werkt. Nadat jij jouw schatting ontvangen hebt nemen wij altijd even persoonlijk contact met je op om te controleren of alles klopt en eventuele vragen te beantwoorden, na dit gesprek ontvang jij jouw definitieve kostenschatting.

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Verhuisservice Hoogezand: jouw mogelijkheden

Student Verhuis Service is niet alleen actief in de grote steden, maar juist ook in kleinere gemeenschappen zoals Hoogezand. Ons flexibele verhuisteam staat klaar om jou op maat te helpen. Je kunt kiezen voor een volledig verzorgde full-service verhuizing waarbij wij alles voor je inpakken en vervoeren. Wil je liever actief betrokken zijn bij je verhuizing om kosten te besparen? Geen probleem! Je kunt ervoor kiezen om zelf mee te helpen met inpakken en tillen, wat aanzienlijk scheelt in de prijs. Ons team neemt altijd vooraf contact met je op om een duidelijke planning te bespreken en ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent. We bieden een verzekering voor jouw inboedel tot een waarde van 2,5 miljoen euro, met een eigen risico van 450 euro dat vervalt bij een full-service verhuizing. Daarnaast zijn we uitgerust om ook in kleine straatjes  te verhuizen dankzij onze bakwagens die minder hinder ondervinden van gewichtsbeperkingen. Verhuizingen met smalle trapopgangen? Geen zorg, onze verhuisliften bieden de oplossing. Student Verhuis Service is niet alleen toegankelijk en betaalbaar dankzij ons team van hardwerkende studenten, maar ook door onze flexibele planning die we afstemmen op jouw wensen. Zo garanderen we dat de verhuizing binnen jouw budget past. Bovendien, als je tijdelijk extra opslagruimte nodig hebt, kunnen wij dit ook voor je regelen. Kies voor gemak, betaalbaarheid en kwaliteit met Student Verhuis Service, waar je verhuizing onze prioriteit is.

Hoe Student Verhuis Service verhuizingen betaalbaar houdt met verhuisbedrijf Hoogezand

Ons doel bij Student Verhuis Service is om professionele verhuizingen aan te bieden tegen een studentenprijs. Dit betekent dat we kwaliteit leveren zonder dat je de hoofdprijs betaalt. Door onze unieke aanpak, waarbij we gebruik maken van enthousiaste studentenverhuizers en flexibele service-opties, kan Student Verhuis Service kwalitatieve verhuizingen bieden tegen een betaalbare prijs. Of je nu kiest voor een full-service verhuizing waarbij alles voor je wordt geregeld, of je actief deelneemt aan de verhuizing om kosten te besparen, wij staan voor je klaar. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om een verhuizing aan te passen aan elk budget.

Bereid je voor op een vlotte verhuizing in Hoogezand

Met meer dan 80.000 succesvol verzorgde verhuizingen weet Student Verhuis Service precies wat er nodig is om jouw verhuizing soepel te laten verlopen. Als je naar Hoogezand verhuist, zorgen we ervoor dat je goed voorbereid bent. We bieden jou hieronder graag onze gratis verhuis checklist aan. En met het aanbieden van handige diensten zoals de inzet van een handyman of verhuisliften, zorgen we ervoor dat je zonder stress kunt beginnen aan je nieuwe hoofdstuk in Hoogezand.

 

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ

Ontdek de flexibiliteit en voordelen van Student Verhuis Service? Vraag nu jouw prijsindicatie van Student Verhuis Service aan!

Klaar om de verhuisstress achter je te laten? Vul ons interactieve aanvraagformulier in voor een snelle, vrijblijvende prijsindicatie. Plan je verhuizing tijdens een rustige periode voor extra korting en vergeet niet om hierboven onze gratis verhuischecklist aan te vragen voor een vlekkeloze voorbereiding. Kijk ook even op onze verhuistips pagina om te controleren of er dingen zijn die je vergeet, op deze pagina staat alles waar je rekening mee moet houden voor, tijdens en na een verhuizing. 

Over Student Verhuis Service: Verhuisbedrijf Hoogezand

Kiezen voor Student Verhuis Service betekent kiezen voor een aanpak die geheel afgestemd is op jouw wensen en behoeften. Of je nu de voorkeur geeft aan een volledig verzorgde verhuizing of juist een actieve rol wilt spelen om kosten te besparen, wij bieden de flexibiliteit die je zoekt. Ons team van enthousiaste en goed opgeleide studentenverhuizers zet zich volledig in om niet alleen een betaalbare, maar ook een veilige en efficiënte verhuizing te garanderen. Ervaar zelf de voordelen van een deskundige verhuisservice en laat ons je helpen met een zorgeloze start in Hoogezand. We zijn er trots op dat we al meer dan 100.000 tevreden klanten hebben geholpen met hun verhuizing. Of je nu alles aan ons overlaat of besluit zelf mee te helpen, wij staan klaar om jouw verhuiservaring zo positief en stressvrij mogelijk te maken.

Bij onze full-service verhuizing nemen wij alle zorgen uit handen. Wij zorgen voor het zorgvuldig inpakken van je inboedel, het demonteren en monteren van meubels, en het veilig transporteren naar je nieuwe adres. Deze service is ideaal voor wie stressvrij wil verhuizen.

Wij kunnen altijd op zeer korte termijn in actie komen. We zijn flexibel maar wij adviseren eigenlijk altijd om ten minste twee weken van tevoren te boeken, vooral tijdens drukke periodes zoals het einde van de maand of de zomermaanden. Dit geeft ons samen voldoende tijd om een gedetailleerde planning te maken en alle benodigde voorbereidingen te treffen.

Als je aan het rondkijken bent voor het plannen van jouw verhuizing willen we je aanraden om even te kijken op onze tips pagina. Daar hebben we een overzicht gemaakt van alles waar je rekening mee moet houden voor, tijdens en na jouw verhuizing!

Ja, als je tijdelijk opslagruimte nodig hebt voor je inboedel, bieden wij flexibele opslagoplossingen. Onze opslagfaciliteiten zijn veilig en toegankelijk, en kunnen worden gebruikt voor korte of langere termijnen, afhankelijk van je behoeften.

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen