Meubeltransport

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7266 recensies
js_loader

Meubeltransport is, net als verhuizen, een specialisme. Onze verhuizers vervoeren elke dag meubels en zijn erin getraind om meubels veilig en efficiënt van A naar B te vervoeren.

Voor meubeltransport verhuizers inzetten is dus een goed idee: het vervoer van meubels behoort sowieso tot hun takenpakket én zij hebben het benodigde materiaal en materieel al in hun bezit.

Hierdoor kan Student Verhuis Service uw meubeltransport goedkoop en veilig uitvoeren.

NB: Via de onderstaande button berekent u de kosten van een verhuizing. Voor meubeltransport werken wij met offertes op maat.

Waarom meubelvervoer uitbesteden aan Student Verhuis Service?

Kiest u voor Student Verhuis Service om uw meubelvervoer uit te voeren, dan biedt dit u de volgende zekerheden:

 • Professionele kwaliteit voor een studentenprijs
 • Prijsopgave binnen 24 uur
 • Ook meubelvervoer in de weekenden en de avonduren
 • Voor iedere klus een passende oplossing

Wat vinden onze klanten van onze meubeltransport?

Student Verhuis Service heeft een fantastische meubeltransportdienst! Ze vervoerden mijn waardevolle meubels veilig en op tijd naar mijn nieuwe huis. Het team was professioneel en zorgde ervoor dat alles in perfecte staat aankwam.
Mitchel
Ik ben zeer tevreden over de meubeltransport service van Student Verhuis Service. Ze namen de stress en het gedoe uit mijn verhuizing en leverden mijn meubels veilig af. Betrouwbaar, efficiënt en betaalbaar. Vijf sterren voor hun uitstekende dienstverlening!
Ivonne

Goedkoop meubeltransport

Voor wie op zoek is naar meubeltransport, hebben wij goed nieuws: bij Student Verhuis Service is uw meubeltransport niet alleen goedkoop, maar ook in goede handen.

Onze verhuizers hebben een gedegen verhuisopleiding gevolgd en zijn in de praktijk elke situatie al een keer tegengekomen.

Ook uitdagende projecten op het gebied van meubeltransport zijn daarom van harte welkom bij Student Verhuis Service. Wilt u bijvoorbeeld een piano, een brandkast of een antieke kast verhuizen? Neem vandaag nog contact met ons op; wij helpen u graag verder.

Meubeltransport Amsterdam

Hoewel wij als werkgebied voor meubeltransport Amsterdam als onze basis hebben, voeren wij niet enkel in en om Amsterdam meubeltransport uit. Of u nu voor uw meubeltransport Amsterdam als beginpunt hebt of bijvoorbeeld een verhuisbedrijf Rotterdam of verhuisbedrijf Den Haag zoekt omdat daar het startpunt is van uw meubeltransport: bij Student Verhuis Service kunt u terecht voor goedkoop meubeltransport.

Particulier en zakelijk

Ons meubeltransport is zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Voor meubeltransport particulier hebben wij in het verleden bijvoorbeeld het vervoer van op Marktplaats gekochte meubels uitgevoerd en het vervoer van enkele zware meubels tijdens een verhuizing.

Meubeltransport particulier: ook tijdens uw verhuizing

Meubeltransport voor particulieren voeren wij in uiteenlopende situaties uit. Enkele veelvoorkomende situaties zijn bijvoorbeeld:

 • Wij kunnen uw nieuwe meubels bij de winkel of producent ophalen en vervolgens bij u thuis afleveren (ook op de dag van verhuizing, zodat u direct uw gehele nieuwe en oude inboedel op uw nieuwe adres hebt).
 • SVS kan voor u bestellingen bij verschillende winkels ‘verzamelen’ en tegelijk laten bezorgen of tijdens uw verhuizing mee naar uw nieuwe adres vervoeren.
 • Tijdelijke opslag van meubels is ook mogelijk bij Student Verhuis Service in combinatie met meubelvervoer, bijvoorbeeld als u verbouwt of verhuist.

Gaat u verhuizen en wilt u dit zelf uitvoeren, maar krijgt u graag hulp bij die verhuizing of wilt u het transport van enkele zware of waardevolle meubels uitbesteden? Dan is meubeltransport van Student Verhuis Service een goede keuze. Ons meubeltransport particulier biedt u de volgende voordelen:

 • Geen risico op lichamelijk letsel: u hoeft zelf de meubels niet te tillen en voorkomt lichamelijk letsel.
 • Voorkom beschadiging van uw meubels of uw woning: Student Verhuis Service heeft het benodigde verhuismateriaal en de expertise in huis om uw meubels veilig en zonder beschadigingen te vervoeren.
 • Minder stress: verhuizen is een stressvolle tijd, waarbij juist de taken waar u tegen opziet, veel stress opleveren. Met professioneel meubeltransport reduceert u de stress.
 • Vervoer wanneer het u uitkomt: wij werken zowel op doordeweekse dagen als in het weekend en ’s avonds. Het meubelvervoer kan dus plaatsvinden op een moment dat u kiest.

Meubeltransport zakelijk: betrouwbaar vervoer voor uw bedrijf

Ook voor bedrijven voeren wij meubeltransport uit. Gaat u zakelijk verhuizen? Wij hebben ruime ervaring op het gebied van zakelijke verhuizingen en zakelijk transport. Zo kunt u bij ons o.a. terecht voor:

Tevens behoort zakelijke opslag bij Student Verhuis Service tot de mogelijkheden. Wij beschikken over een loods van 1200 m2 waar u uw meubels veilig en verzekerd kunt opslaan.

Meubeltransport binnen en buiten de Nederlandse grenzen

Meubeltransport verzorgen wij zowel binnen als buiten de Nederlandse grenzen. Gaat u privé of zakelijk internationaal verhuizen en zoekt u een betrouwbare partij om uw kostbare meubels te vervoeren? Student Verhuis Service is die betrouwbare partner.

Transport meubels Nederland

Groot en klein meubeltransport binnen Nederland: wij houden ons er dagelijks mee bezig. Onze verhuisachtergrond maakt dat wij sowieso over de benodigde materialen en het materieel beschikken om uw meubels veilig van A naar B te brengen. Wij hebben tevens ervaring met smalle, drukke straatjes en oude panden met nauwe doorgangen, zoals wij die tegenkomen bij verhuizingen of meubeltransport in bijvoorbeeld Den Haag of Rotterdam.

Transport meubels internationaal

Voor meubeltransport internationaal draaien wij onze hand niet om. Wij focussen ons hierbij vooral op meubeltransport in West-Europa.

Vraag gerust een offerte aan en zie hoe goedkoop wij uw internationale meubeltransport kunnen verzorgen!

Tarieven

De tarieven voor meubeltransport zijn afhankelijk van uw wensen. Zo kunnen wij voor een klein meubel een kleiner vervoermiddel gebruiken en minder verhuizers, wat zijn weerslag heeft op de prijs.

Neem voor meer informatie over onze tarieven voor meubeltransport of voor een offerte op maat gerust contact met ons op. Al onze offertes zijn vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen