Meubeltaxi

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7275 recensies
js_loader

Goedkoop meubeltransport

Ben je op zoek naar betrouwbaar meubeltransport? Dan staan wij voor je klaar!

Wij zijn een verhuisbedrijf dat er alles aan doet om de kwaliteit hoog en de prijzen laag te houden. Dit lukt ons door studenten in te zetten als verhuismedewerkers. Studenten zijn flexibel en werken hard voor hun geld. Zo kunnen wij de kosten van onze dienstverlening, bijvoorbeeld van ons meubeltransport, laag houden. De kwaliteit komt echter niet in het geding: onze studenten werken samen met ervaren verhuiskrachten en krijgen een uitgebreide verhuizersopleiding.

Ons verhuisbedrijf is in te zetten als meubeltaxi. Wij vervoeren alle soorten meubels voor je, van groot tot klein en van zwaar tot licht. Of je nu een breekbaar en broos meubel hebt dat verhuisd moet worden of juist een zeer zwaar meubel met een grote omvang: de meubeltaxi staat tot je dienst.

4.8
Gebaseerd op 7275 recensies
andy poortstra
andy poortstra
Een topservice ! Was een uitdagende situatie maar de operator heeft het goed ingeschat en voortreffelijk werk geleverd tot het eind
Jeroen Giannakopoulos
Jeroen Giannakopoulos
Top service. Zeer hard werkende jongens en erg meedenkend ook.
Eric Holt
Eric Holt
Vriendelijke heer die gerichte vragen en informatie geeft.Duidelijke en zeer redelijke offerte.Leuke ondersteunend materiaal zoals checklist en info-folder richting buren. Ook dozen zijn goedkoop qua huren en kopen.
Fatima Zahra
Fatima Zahra
Joost en Lizardi hebben ons geweldig geholpen met de verhuizing. Niks was te veel of te zwaar. Vriendelijke jongens. Ik gebruik voor de 2e keer Student Verhuisservice en de kwaliteit en de prijs die je krijgt is top. Echt een aanrader. Bedankt weer!
Gabriele Fornaro
Gabriele Fornaro
Great job and super fast
R
R
Quinten, Koen and Jona are super helpful and friendly. Took less time than expected, highly recommend!
Haidy Möller
Haidy Möller
Het was mijn 4e verhuizing met StudentVerhuizers en dat is niet voor niets. Ook deze verhuizing liep gesmeerd, dankzij Jean-Paul B, Matthijs M en Nils A. De sfeer was goed, de mannen werkten hard, hadden oog voor mogelijkheden; ze waren bereid zware kasten die nét niet in de lift pasten van 9-hoog de trap af te dragen. Chapeau!EN… de 5e verhuizing meteen in een moeite door. Van de opslag naar mijn nieuwe adres in Den Bosch. Met Tobias L, Morgan A, Sergio H. Het ging weer supergoed en -gezellig. In twee uur tijd was alles uit de wagen m.b.v. de verhuislift binnen én bed/kasten gemonteerd. Weer geweldig gedaan!
Wiwik Khohonggiem
Wiwik Khohonggiem
Vakkundig en altijd goed! Al jaren ervaren.
Albert van Koll
Albert van Koll
verhuizing perfect geregeld, het team Carl S, Josh H, Wesley B, Liam M, Djairo A wist van aanpakken dankzij hun hebben weinig verhuisstress gehad, demontage en montage van kasten ging ook perfect, zeker een aanrader als je wilt verhuizen
Irene recourt
Irene recourt
Alles is super vlot en professioneel verlopen, in 3,5 uur waren we verhuisd en stonden de bedden weer in elkaar. En dat met 3 man, chapeau!
Yann Valkieser
Yann Valkieser
Aardige jongens en goeie service!
Helena van Velzen
Helena van Velzen
Zonet hebben Bart, Djiaro en Morris ons in no time verhuisd! Echt super blij mee, ze dachten goed mee en werkten netjes. Mochten we ooit nog n keer verhuizen, dan weten we hen te vinden! Nogmaals bedankt!Odette en Helena van Houba Textielagenturen
Sandra Wouters
Sandra Wouters
Quinten, Eik en Nico hielpen ons vrolijk en snel. Goed overleg over wat waar moest. Heel behulpzaam!
Rogier Groeneveld
Rogier Groeneveld
Enorm goed geholpen met het verhuizen. Gaan snel en kundig te werk, erg tevreden.
J S
J S
Verhuizing keurig en helemaal volgens afspraak uitgevoerd. Snelle en plezierige communicatie, heldere voorwaarden, leuke verhuizers, goede prijs. Kortom een echte aanrader!
js_loader

Werkgebied van onze meubeltaxi

Onze meubeltaxi is door heel Nederland actief.

Ook in andere grote steden kunnen wij je echter als meubeltaxi verder helpen. Zo verzorgen wij onder andere meubeltransport in:

 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Utrecht
 • Groningen
 • Den Haag
 • Drenthe
 • Eindhoven
 • Haarlem

Ook voor andere diensten waarbij meubels of andere grote objecten verhuisd moeten worden, zoals woningontruimingen, spoedverhuizingen en seniorenverhuizingen, ben je bij ons aan het juiste adres voor een scherpe offerte.

Meubeltransport: particulier en zakelijk

Student Verhuis Service biedt zowel particulier meubeltransport als zakelijk meubeltransport aan. Of je nu je honderden jaren oude dressoirkast wilt laten vervoeren die je van je oma geërfd hebt of je grote en zware archiefkasten op kantoor: vraag eenvoudig een offerte aan via onze website. Ook jouw meubel vervoeren wij veilig en tegen een goede prijs.Voor gehele particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen kun je ook bij ons terecht.

Goederen ophalen en bezorgen

Jouw goederen ophalen of bezorgen op elk gewenst adres: dat is waar Student Verhuis Service goed in is. Wij vervoeren onder andere de volgende meubels voor je.

Kast vervoeren

Vind je het geen goed idee om je grote of oude kast zelf te vervoeren? Laat het vervoer van de kast over aan Student Verhuis Service. Wij hebben al het benodigde verhuismateriaal bij ons om je kast veilig van A naar B te vervoeren. Ook montage en demontage van je kast kunnen wij desgewenst voor je verzorgen. Zo heb je geen omkijken naar het vervoer van je kast!

Bankstel vervoeren

Heb je een nieuwe of tweedehands bankstel aangeschaft, dan kan het vervoeren hiervan een hele zorg zijn. Een hedendaags bankstel is vaak een hoekbank en is daardoor groot en zwaar.

De meubeltaxi van Student Verhuis Service rijdt bij je voor en zorgt desgewenst dat het bankstel transport-klaar gemaakt wordt. Het goed transport-klaar maken van je bankstel voorkomt schade tijdens het vervoer. Zijn wij op locatie aangekomen, dan zorgen wij ervoor dat je bankstel wordt neergezet op de plek die je voor ogen hebt.

 

Marktplaats: transport van goederen

Onze meubeltaxi wordt vaak ingezet voor het vervoeren van goederen die op Marktplaats zijn gekocht. Geen wonder: als je een meubel op Marktplaats koopt, is dit vaak tegen een goede prijs. Je wilt dan vervolgens niet diep in de buidel moeten tasten om het meubel bij je thuis te krijgen.

Student Verhuis Service biedt zijn meubeltaxi tegen een zeer scherp tarief aan. Zo wordt meubeltransport aantrekkelijk voor aankopen via Marktplaats.

Zoek je voor die geweldige kast van Marktplaats een geschikte vervoersmethode? Ben je op zoek naar een meubeltaxi voor je prachtige vintage (en loodzware) archiefkast van Marktplaats? Vraag snel een offerte aan en je hebt je meubel van Marktplaats snel in huis dankzij de snelle en zekere meubeltaxi van Student Verhuis Service!

Voordelen van Student Verhuis Service als meubelkoerier

Student Verhuis Service is graag jouw meubelkoerier. Al vele klanten gingen je voor, naar volle tevredenheid. Zij kozen voor Student Verhuis Service als hun meubelkoerier vanwege de volgende voordelen:

 • Betrouwbaar meubeltransport: je meubels betrouwbaar en snel in huis;
 • Meubeltaxi door professionele verhuizers: ons personeel zorgt voor snel en veilig vervoer van je meubel;
 • Vervoer tot in de kamer waar je het meubel wilt hebben: ook op driehoog achter bezorgt onze meubelkoerier je meubel tot op de plaats waar je het wilt hebben;
 • Altijd voldoende verhuismaterialen en materieel: je meubels worden zorgvuldig en professioneel ingepakt en wij beschikken over materieel als kleine verhuiswagens en verhuisliften om ook in moeilijk bereikbare plekken onze meubeltaxi te kunnen aanbieden.

Snel je prijs opvragen

Kies je voor een voordelige meubeltaxi door professionele verhuizers? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor onze meubeltaxi! Neem contact met ons op om jouw specifieke meubeltransport met ons te bespreken, wij staan je graag te woord.

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen