Tips en artikelen

Boordevol inspiratie en adviezen.

Verhuizen checklist 2024: Wat je echt niet moet vergeten

23 maart 2023 Tips

Hoera, je hebt je contract voor je nieuwe huis getekend! Dat gave huis is nu echt officieel van jou. Je weet al op welke datum je de sleutel krijgt. Tot die tijd fantaseer je over de inrichting: waar komt de eettafel? Welke kleur worden de muren? Waar komt dat hippe vloerkleed? Het is tijd voor de verhuizen checklist.

Schoonmaken bij verhuizing: 6 tips voor een vlekkeloze oplevering

17 januari 2024 Tips

Een verhuizing symboliseert een frisse start, en wij begrijpen hoe belangrijk het is dat alles vlekkeloos verloopt. Het inpakken en verplaatsen van je spullen is slechts een deel van het proces; even belangrijk is het achterlaten van je oude woning in schone staat voor de nieuwe bewoners. In deze blog staan adviezen om dit onderdeel van je verhuizing succesvol aan te pakken.

Verhuizen voor je nieuwe baan: een checklist en vergeet niets

Verhuizen is een spannende, maar vaak ook een stressvolle gebeurtenis, zeker wanneer het samenhangt met een nieuwe baan. Het is een periode waarin je aan veel dingen moet denken en waarin het belangrijk is dat alles soepel verloopt. Daarom is het extra fijn om goed voorbereid te zijn en een duidelijk overzicht te hebben van wat er allemaal moet gebeuren. Student Verhuis Service heeft een handige checklist voor jou gemaakt om je te helpen tijdens de verhuizing.

Verhuizen met waardevolle spullen: 9 tips

Huis inrichten: van dozen naar decor in 10 stappen

16 januari 2024 Tips

9 tips om jouw huis gezellig te maken

In dit artikel vind je nuttige tips en artikelen om je huis gezelliger te maken. Leer hoe je kleuren, verlichting, decoratie en meer kunt gebruiken om een warme en uitnodigende sfeer in je woonruimte te creëren.

Tijdelijke opslag bij verhuizing: bewaar je spullen veilig bij Student Verhuis Service

21 december 2023 Informatie

Verhuizen: alles wat je moet weten

15 december 2023 Informatie

Verhuistips inclusief slimme verhuischecklist

13 november 2023 Tips

Het beschermen van je inboedel is van groot belang: is jouw inboedel transportwaardig verpakt, dan is deze altijd verzekerd. Het is voor ons zeer belangrijk om uw inboedel altijd schadevrij te verhuizen. Een goede voorbereiding van jouw kant in combinatie met onze professionele, ervaren verhuizers zal ervoor zorgen dat uw verhuizing voordelig, efficiënt en succesvol zal verlopen. Het transportwaardig aanleveren van je inboedel is essentieel om de veiligheid van je inboedel te garanderen. In deze blog lees je handige tips om je goed voor te bereiden op de verhuizing.

Goedkoop verhuizen? Dit zijn je 3 mogelijkheden!

30 oktober 2023 Informatie

Goedkoop verhuizen? In deze blog lees je meer over de 3 mogelijkheden die je hebt. Zo maak jij de juiste keuze voor jouw verhuizing.

Mijn verhuisdag: hoe verloopt deze dag?

10 augustus 2023 Informatie

De verhuisdag is vaak een spannende dag. Je neemt afscheid van het oude huis, maar wachten ook veel mooie momenten op je in de nieuwe woning. Benieuwd hoe deze dag verloopt? Lees dan onze blog. We vertellen het je graag!

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Kosten berekenen