Tips en artikelen

Boordevol inspiratie en adviezen.

Verhuizen checklist 2023: wat je echt niet moet vergeten

23 maart 2023 Tips

Hoera, u hebt uw contract voor uw nieuwe huis getekend! Dat gave huis is nu echt officieel van u. U weet al op welke datum u de sleutel krijgt. Tot die tijd fantaseert u over de inrichting: waar komt de eettafel? Welke kleur worden de muren? Waar komt dat hippe vloerkleed? Het is tijd voor de verhuizen checklist.

Mijn verhuisdag: hoe verloopt deze dag?

10 augustus 2023 Informatie

De verhuisdag is vaak een spannende dag. Je neemt afscheid van het oude huis, maar wachten ook veel mooie momenten op je in de nieuwe woning. Benieuwd hoe deze dag verloopt? Lees dan onze blog. We vertellen het je graag!

 7 slimme verhuistips van ervaren verhuizers 

Of je nu voor het eerst gaat verhuizen of al ervaring hebt, verhuizingen brengt vaak een hoop regelwerk met zich mee. Onze ervaren verhuizers voeren dagelijks vele verschillende soorten verhuizingen uit. Om het je wat makkelijker te maken geven onze ervaren verhuizers je 7 slimme verhuistips om soepel te verhuizen.

Belastingdienst verhuizing doorgeven: dit moet je weten 

25 juli 2023 Informatie

Ga je binnenkort verhuizen? Dan komen er vaak een hoop taken op je af. Een van deze taken kan je verhuizing aan de Belastingdienst doorgeven zijn. Student Verhuis Service vertelt je hier alles over.

Verhuiskosten: wat kost mijn verhuizing?

Verhuis kosten berekenen? In deze blog vertellen wij je alles over de kosten van een verhuizing. Zo weet jij wat je kunt verwachten!

Verhuizing in Amsterdam: Ontdek onze handige tips

22 juni 2023 Tips

In de laatste decennia is het aantal inwoners van de gemeente Amsterdam sterk toegenomen. Van buitenaf komen er veel singles en gezinnen bij, maar ook het geboortecijfer is positief ten opzichte van het sterftecijfer. Bovendien blijven mensen gemiddeld langer in Amsterdam wonen. Ze verhuizen dan wel binnen de gemeente naar een huis naar hun wensen, maar verlaten de stad dus niet. Voor een dergelijke interne verhuizing geven we als professioneel verhuisbedrijf Amsterdam hieronder graag een aantal tips. Deze tips zijn niet enkel nuttig als u in Amsterdam verhuist, maar ook als u bijvoorbeeld door te verhuizen Amsterdam verruilt voor een andere woonplaats.

Verhuizen naar het buitenland: zo pak je het aan

20 juni 2023 Informatie

Ga je binnenkort verhuizen naar het buitenland? Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen vertellen wij je alles wat je moet weten voor een verhuizing naar het buitenland. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Verhuizen met kinderen: hoe doe je dat?

Een verhuizing met kinderen vraagt vaak een goede voorbereiding en brengt een hoop onrust met zich mee. Voor kinderen zelf kan de verhuizing ook erg spannend zijn. Om je kinderen zo goed mogelijk te begeleiden en de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, geven wij je graag advies en tips over verhuizen met kinderen.

Uitdagende projecten: Koelkast verhuizen

Bij de vele verhuizingen die we als verhuisbedrijf uitvoeren, komen we regelmatig meubels en objecten tegen die lastig te verhuizen zijn. In deze rubriek nemen de aanpak van de verhuizing van deze meubels onder de loep en geven we wat tips voor wanneer u zelf gaat verhuizen. Uiteraard kunt u ons dan ook inschakelen om de verhuizing uit handen te nemen. In deze versie van de uitdagende projecten kijken we naar de juiste manier om een koelkast te verhuizen.

Student Verhuis Service doneert verhuisdozen voor hulpactie in Turkije en Syrië

16 februari 2023 Goede doelen

Laten we samen een hand uitsteken naar onze medemens in Turkije en Syrië. Zo hebben wij onlangs verhuisdozen gedoneerd aan het Amsterdams Lyceum, om de ingezamelde spullen naar rampgebieden in Turkije en Syrië te vervoeren. De actie is onderdeel van een grotere hulpactie voor de slachtoffers van de aardbevingen en andere rampen die recentelijk hebben plaatsgevonden in deze landen. We hebben de verhuisdozen ter beschikking gesteld om kleding, schoenen, dekens en andere goederen veilig te kunnen vervoeren naar de getroffen gebieden.

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.