Mijn verhuisdag: hoe verloopt deze dag?

Geschreven door: | Informatie

Download onze verhuischecklist

DD slash MM slash JJJJ

Hoe kan ik mij zo goed mogelijk voorbereiden op de verhuisdag?

Staat jouw verhuisdag voor de deur? Ontdek hier hoe je je dag soepel laat verlopen en wat onze Student Verhuis Service voor jou kan betekenen. Bij de Student Verhuis Service zien we dagelijks verhuizingen van gezinnen en ondernemers, en we merken op dat bepaalde zaken vaak vergeten worden. Of je nu zelf verhuist of het uitbesteedt, deze handige verhuistips helpen je om te verhuizen.

De start van je verhuisavontuur!

De verhuisdag begint meestal in de vroege ochtend uurtjes. Je wordt misschien wakker vol opwinding en nervositeit. Dat is niet gek, want dat gevoel ervaren de meeste mensen bij een verhuizing. Om de afgesproken tijd staan de verhuiswagens, verhuislift, verhuizers of familie en vrienden voor de deur om je te helpen. Je begint je dag met het dubbelchecken van je verhuischecklist en zorgt ervoor dat je essentiële spullen binnen handbereik zijn.

Het inladen van de verhuiswagen

Dit is waar de echte fysieke inspanning begint. Til zorgvuldig de verhuisdozen, meubels en andere items in de verhuiswagen. Een tip: gebruik kleurstickers op de dozen om direct te zien waar alles heen moet in je nieuwe huis.

Jouw laatste check voor vertrek

Doe een laatste ronde door je oude woning voor je vertrekt. Check of alle lichten uit zijn, ramen gesloten en alle dozen mee zijn. Neem even een moment om mentaal afscheid te nemen. Zijn alle lichten uit, alle ramen dicht en heb je alle dozen ingeladen? Je loopt het allemaal nog één laatste keer goed na. Dit is gelijk het moment dat je nog even mentaal afscheid van het oude huis kan nemen voor de deur achter je dichttrekt.

Op naar een frisse start

Sluit de deur van je oude woning en start de reis naar je nieuwe thuis. Of het nu een korte rit is of naar een andere kant van het land, zie het als de start van een nieuw hoofdstuk. Je stapt in je eigen auto en volgt de verhuiswagen richting je nieuwe thuis. Het kan zijn dat je niet ver hoeft te rijden, maar het is ook goed mogelijk dat je naar de andere kant van het land gaat verhuizen. Probeer van de rit te genieten en alvast te denken aan de mooie nieuwe periode die eraan komt.

De aankomst en eerste momenten thuis

Nadat de rit van het oude naar het nieuwe huis erop zit, wordt de verhuiswagen uitgeladen. Jij stuurt de verhuisploeg aan en vertelt waar alle spullen en meubels gezet mogen worden. Als de verhuiswagen is uitgeladen en het grootste deel van de verhuizing erop zit, kan je alvast wat spullen uitpakken. Denk bijvoorbeeld aan het neerzetten van je bed, plaatsen van decoratie en ophangen van foto’s. Zo voel je je sneller thuis in je nieuwe woning.

Genieten van je nieuwe plek

Aan het einde van je verhuisdag voel je je misschien moe maar voldaan. Geef toe aan de vermoeidheid en droom alvast van alle mooie momenten in je nieuwe huis. Geef je lekker aan de vermoeidheid over en ga op tijd naar bed. Rust uit en kijk uit naar de mooie momenten die er voor je liggen in het nieuwe huis. Je hebt de verhuizing achter de rug.

Zonder stress verhuizen met Student Verhuis Service

Energie overhouden om van het nieuwe huis te genieten? En het zware til- en sjouwwerk liever uit handen geven? Student Verhuis Service helpt je graag. Onze ervaren en opgeleide verhuizers beschikken over de juiste professionele materialen om je spullen veilig en snel van A naar B te verhuizen. Maak je verhuisdag zorgeloos met Student Verhuis Service. Vraag nu je offerte aan en profiteer van onze ervaren verhuizers en scherpe tarieven!

Benieuwd naar de kosten voor jouw verhuizing?

Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan. Van te voren weet je waar je aan toe bent en wat de verhuizing gaat kosten. Vul vrijblijvend ons aanvraagformulier in en ontvang binnen 5 minuten een indicatie van de kosten. Daarna sturen we je binnen 24 uur een offerte op maat. Neem gerust contact met ons op bij vragen.

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen