Verhuisbedrijf Haarlem

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 6585 recensies
js_loader

Student Verhuis Service is ooit begonnen als klein verhuisbedrijf in Amsterdam, maar is nu actief in heel Nederland, onder andere als verhuisbedrijf Haarlem.

Ons motto? Iedereen verhuizen voor een studentenprijs!

 

“Student Verhuis Service opereert al jaren succesvol als verhuisbedrijf in Haarlem”

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing in of naar Haarlem
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Uw partner bij verhuizingen in en rond Haarlem

Een offerte aanvragen bij Student Verhuis Service voor uw verhuizing in Haarlem is eenvoudig: vul het aanvraagformulier in en klik op ‘Verzend vrijblijvende aanvraag’. U heeft binnen 24 uur uw gedetailleerde offerte in huis! Een offerte is altijd vrijblijvend. Vraagt u een offerte aan bij meerdere verhuisbedrijven in Haarlem en omgeving, dan kunt u de offertes slim vergelijken. Veel van onze klanten zijn bij ons terechtgekomen door onze offerte te vergelijken met die van de concurrent: wij voeren elke verhuizing uit voor een studentenprijs!

Student Verhuis Service is de originele verhuismarktkraker van Nederland. Wij hebben jarenlange ervaring in verhuizen, werken daardoor efficiënt en weten elke verhuizing goedkoop uit te voeren.

Wij voeren onze verhuisservice uit met studenten als verhuiskrachten. Studenten werken hard voor hun geld, zijn zeer flexibel en zijn enthousiast over hun werk. Ons uitgebreide netwerk aan studenten zorgen ervoor dat wij uw verhuizing in Haarlem op de manier kunnen uitvoeren die bij u past:

  • Wilt u in het weekend verhuizen? Geen probleem, vraag uw verhuizing direct aan!
  • Is uw verhuizing een complexe verhuizing, waarbij uw inboedel bijvoorbeeld wordt opgesplitst en naar 2 verschillende locaties verhuisd moet worden? Wij staan voor u klaar!
  • Verhuist u internationaal? Student Verhuis Service heeft hier ervaring in en neemt u de zorgen voor uw internationale verhuizing uit handen
Ruim 100.000 tevreden klanten uit 23+ landen
Beoordeeld met 4.8/5 sterren uit 6300+ reviews
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000!
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit verhouding
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Verhuizen in Haarlem voor particulieren en bedrijven

Student Verhuis Service helpt dagelijks particulieren en bedrijven verhuizen van, naar en binnen Haarlem.

Bij deze verhuizingen hechten we veel waarde aan professionaliteit, hoge snelheid en lage kosten. We streven ernaar om de verhuiskosten zo laag mogelijk te houden zodat u budget vrijhoudt om uw nieuwe woning in te richten.

Onze verhuizers helpen u graag verder bij het verhuizen van de meest lastige meubels. Ook wanneer u gaat verhuizen naar een knus huis in de binnenstad van Haarlem, of wanneer de meubels naar een hoger gelegen verdieping verplaatst moeten worden.

Doordat we werken met verhuizers die gemiddeld vrij jong zijn, kunnen we de kosten van de verhuizing beperkt houden. Dit betekent dat we kunnen optreden als goedkoop verhuisbedrijf Haarlem.

Een efficiënte manier van verhuizen

Als Student Verhuis Service hechten we veel waarde aan de kosten van uw verhuizing. Daarom proberen we als verhuisservice zo efficiënt mogelijk te verhuizen. Dit resulteert erin dat de kosten voor zowel de verhuizers, de verhuiswagens als voor de aanhangers en verhuisliften erg aantrekkelijk zijn.

We zijn ons er echter van bewust dat een verhuizing in Haarlem niet alleen goedkoop moet zijn, maar dat er ook kwaliteit moet worden geboden. Dit waarborgen we door professionele verhuizers in te zetten. Deze verhuizers voeren wekelijks vele verhuizingen uit en weten elkaar daardoor blindelings te vinden. Ze weten wat ze van elkaar kunnen verwachten en hoe er het meest efficiënt verhuisd kan worden zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit van de verhuizing in Haarlem.

Direct inzicht in de tarieven van ons verhuisbedrijf Haarlem

Bent u benieuwd hoe goedkoop wij als verhuisbedrijf Haarlem uw verhuizing vanuit, naar of binnen Haarlem kunnen uitvoeren? Bekijk dan onze tarievenpagina om een beeld te krijgen van onze scherpe tarieven.

Bent u benieuwd wat het voor uw specifieke inboedel kost om die te verhuizen naar uw nieuwe huis in Haarlem of juist elders? Maak dan gebruik van ons gemakkelijke online aanvraagformulier! Met dit formulier kunt u gemakkelijk aangeven wat u wilt verhuizen en hoeveel verhuizers er helpen bij de verhuizing. Bovendien kunt u aangeven of u gaat verhuizen in Haarlem, of dat u juist Haarlem verlaat naar een andere stad of vice versa. Het formulier houdt verder rekening met:

  • Verhuisdatum
  • Afstand tussen huidige woning en toekomstige woning
  • Aantal verhuizers dat helpt bij de verhuizing
  • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Als u het formulier heeft ingevuld, ontvangt u direct een indicatie van de totale kosten van de verhuisservice, zonder dat u uw aanvraag hoeft te versturen naar Student Verhuis Service. Verstuurt u het formulier vervolgens ook, dan ontvangt u dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat met daarin een definitieve prijs.

Uiteraard zijn onze offertes geheel vrijblijvend. De prijs van de offerte kunt u vervolgens vergelijken met die van verhuisbedrijven in de regio Haarlem.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!

Professioneel verhuisbedrijf in Haarlem voor alle verhuizingen

Dagelijks verhuizen onze collega’s verschillende soorten inboedels. Wij voeren particuliere verhuizingen uit, bijvoorbeeld van jonge gezinnen die een stap groter gaan wonen, of van senioren die hun woning inruilen voor een seniorenwoning. Ook voor zakelijke verhuizingen hebben wij de nodige kennis en kunde in huis.

Het maakt niet uit waar u naartoe verhuist vanuit Haarlem of waarvandaan u naar Haarlem verhuist: alle verhuizingen met Haarlem als begin- of eindpunt (of beide) voeren wij goedkoop en professioneel voor u uit. Gaat u bijvoorbeeld door te verhuizen Hoofddorp verruilen voor Haarlem, of zoekt u voor uw verhuizing van Haarlem naar Beverwijk juist een verhuisbedrijf Beverwijk of een verhuisbedrijf in Huizen? Student Verhuis Service voert al deze verhuizingen voor u uit.

Wanneer u in de binnenstad van Haarlem woont, kan het lastig zijn om de verhuizing midden op de dag uit te voeren. Ook kan het gecompliceerd zijn om de meubels naar beneden te krijgen in de klassieke oude huizen. Daarom bieden we aan om ook ’s avonds of in het weekend te verhuizen zodat de straten wat rustiger zijn. Ook kunt u bij uw verhuizing een verhuislift huren zodat uw meubels zorgvuldig en veilig verhuisd worden.

Kies voor volledige ontzorging of voor enkel ondersteuning tijdens uw verhuizing

Wij voeren veel verschillende soorten verhuizingen uit. Wij houden onze dienstverlening zo ruim mogelijk, zodat u bij ons op uw manier kunt verhuizen. Door de vele verschillende verhuizingen die wij aanbieden, kiezen klanten vaak voor ons verhuisbedrijf: zij willen graag gedeeltelijk zelf meeverhuizen bijvoorbeeld en willen daarom enkel wat verhuishulp van onze ervaren verhuizers. Bij Student Verhuis Service bepaalt u in hoeverre u meehelpt met verhuizen.

Vindt u het fijn om de verhuizing zelf te coördineren, zodat u het overzicht houdt over wat er op welke manier verhuisd wordt? Geen enkel probleem, onze verhuizers werken graag met u samen. Wilt u zelf meehelpen met de verhuizing en hebt u ook familieleden en vrienden gevraagd te helpen tijdens de verhuizing? De verhuisservice van Student Verhuis Service is goed te combineren met de hulp van uzelf en van uw familie of vrienden.

Wilt u juist een verhuisbedrijf dat u uw gehele verhuizing uit handen kan nemen? De professionele en ervaren verhuisservice van Student Verhuis Service voert alle verhuizingen snel en adequaat uit, of u nu naar, vanuit of binnen Haarlem verhuist. De verhuizers houden u graag op de hoogte van de werkzaamheden als u dat fijn vindt. Als u juist liever afwezig bent op de verhuisdag, vormt dit ook geen enkel probleem.

Zakelijke verhuizingen in Haarlem: altijd efficiënt met Student Verhuis Service

Wanneer u als bedrijf gaat verhuizen, kan Student Verhuis Service u ook verder helpen. Wekelijks verhuizen we verschillende bedrijven als verhuisbedrijf in Haarlem en omgeving. Een goede planning speelt hierbij een belangrijke rol zodat uw bedrijf snel weer up and running is na de verhuizing. Bovendien is het bij een zakelijke verhuizing belangrijk dat er zorgvuldig met uw bedrijfsgevoelige data wordt omgegaan. Onze professionele verhuizers zullen hier zorg voor dragen en uw bedrijfsverhuizing in Haarlem tot een goed einde brengen.

 

Tijdelijke opslag bij Student Verhuis Service

Gaat uw bedrijf verhuizen en zoekt u tijdelijke opslag voor (een gedeelte van) uw inventaris? Student Verhuis Service biedt opslag aan tegen aantrekkelijke tarieven in combinatie met zakelijke verhuizingen. De opslag vindt plaats in onze goed beveiligde loodsen en uw inventaris wordt met zorg geplaatst en verwijderd. Hebt u interesse in opslag bij Student Verhuis Service? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u bieden met onze tijdelijke opslag.

Verhuizen binnen Haarlem? Direct een prijsopgave

Gaat u binnenkort verhuizen in Haarlem of gaat u door te verhuizen Haarlem verwisselen voor bijvoorbeeld Alkmaar? Dan helpen wij u graag bij de verhuizing met de verhuisservice die bij uw verhuizing past. We kunnen een deel van de verhuizing op ons nemen, maar kunnen ook uw gehele verhuizing van a tot z voor u uitvoeren. Verhuizingen in Noord-Holland, zoals naar Heemstede, IJmuiden, UithoornPurmerendHeemskerkHilversum en Diemen.

Hebt u een vraag over onze dienstverlening of over verhuizen met een verhuisbedrijf in het algemeen? Wij zijn u graag van dienst, neemt u gerust contact met ons op om ons uw vraag te stellen.

Bent u benieuwd wat de totale kosten van de verhuizing in Haarlem zijn? Maak dan gebruik van ons handige aanvraagformulier.

Binnen 5 minuten een prijsindicatie
Dezelfde dag een gratis vrijblijvende offerte op maat
Met korting tot 30%!

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.