Student Verhuis Service opereert al jaren succesvol in de regio Haarlem!

Student Verhuis Service is ooit begonnen als klein verhuisbedrijf Amsterdam, maar is nu actief in heel Nederland, onder andere als verhuisbedrijf Haarlem.

Ons motto? Iedereen verhuisd voor een studentenprijs!

Bent u benieuwd wat de verhuiskosten zijn van onze verhuisservice in Haarlem? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing in of naar Haarlem
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

 

Verhuisbedrijf Haarlem - ophaalbrug in Haarlem

Goedkoop verhuizen in Haarlem

Student Verhuis Service is de originele verhuismarktkraker van Nederland. Wij hebben jarenlange ervaring in verhuizen, werken daardoor efficiënt en weten elke verhuizing goedkoop uit te voeren.

Wij werken met studenten als verhuiskrachten. Studenten werken hard voor hun geld, zijn zeer flexibel en zijn enthousiast over hun werk. Ons uitgebreide netwerk aan studenten zorgen ervoor dat wij uw verhuizing in Haarlem op de manier kunnen uitvoeren die bij u past:

 • Wilt u in het weekend verhuizen? Geen probleem?
 • Is uw verhuizing een complexe verhuizing, waarbij uw inboedel bijvoorbeeld wordt opgesplitst en naar 2 verschillende locaties verhuisd moet worden? Wij staan voor u klaar!
 • Verhuist u internationaal? Student Verhuis Service heeft hier ervaring in en neemt u de zorgen voor een internationale verhuizing uit handen.

Even voorstellen: Student Verhuis Service

Student Verhuis Service helpt dagelijks particulieren en bedrijven verhuizen van, naar en binnen Haarlem.

Bij deze verhuizingen hechten we veel waarde aan professionaliteit, snelheid en kosten. We streven ernaar om de verhuiskosten zo laag mogelijk te houden zodat u budget vrijhoudt om uw nieuwe woning in te richten. Onze verhuizers helpen u graag verder bij het verhuizen van de meest lastige meubels. Ook wanneer u gaat verhuizen naar een knus huis in de binnenstad van Haarlem, of wanneer de meubels naar een hoger gelegen verdieping verplaatst moeten worden.

Doordat we werken met verhuizers die gemiddeld vrij jong zijn, kunnen we de kosten van de verhuizing beperkt houden. Dit betekent dat we kunnen optreden als goedkoop verhuisbedrijf in Haarlem.

Goedkope verhuizingen in Haarlem en omgeving

Als Student Verhuis Service hechten we veel waarde aan de kosten van uw verhuizing. Daarom proberen we zo efficiënt mogelijk te verhuizen. Dit resulteert erin dat de kosten voor zowel de verhuizers, de verhuiswagens als voor de aanhangers en verhuisliften erg aantrekkelijk zijn.

We zijn ons er echter van bewust dat een verhuizing in Haarlem niet alleen goedkoop moet zijn, maar dat er ook kwaliteit moet worden geboden. Dit waarborgen we door professionele verhuizers in te zetten. Deze verhuizers voeren wekelijks vele verhuizingen uit en weten elkaar daardoor blindelings te vinden. Ze weten wat ze van elkaar kunnen verwachten en hoe er het meest efficiënt verhuisd kan worden zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit van de verhuizing in Haarlem.

Direct inzicht in de verhuiskosten

Bent u benieuwd hoe duur het is om uw meubels te verhuizen naar uw nieuwe huis in Haarlem of juist elders? Maak dan gebruik van het gemakkelijke aanvraagformulier. Met dit formulier kunt u gemakkelijk aangeven wat u wilt verhuizen en hoeveel verhuizers er helpen bij de verhuizing. Bovendien kunt u aangeven of u gaat verhuizen in Haarlem, of dat u juist Haarlem verlaat naar een andere stad of vice versa. Het formulier houdt verder rekening met:

 • Verhuisdatum
 • Afstand tussen huidige woning en toekomstige woning
 • Aantal verhuizers dat helpt bij de verhuizing
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Als u het formulier heeft ingevuld, ontvangt u direct een indicatie van de totale kosten van de verhuisservice. Dezelfde dag ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte op maat met daarin een definitieve prijs. Uiteraard is deze offerte geheel vrijblijvend. De prijs van de offerte kunt u vervolgens vergelijken met die van verhuisbedrijven in de regio Haarlem.

 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Professioneel verhuisbedrijf Haarlem voor iedere verhuizing

Dagelijks verhuizen onze collega’s verschillende soorten inboedels. Wij voeren particuliere verhuizingen uit, bijvoorbeeld van jonge gezinnen die een stap groter gaan wonen, of van senioren die hun woning inruilen voor een seniorenwoning. Ook voor zakelijke verhuizingen hebben wij de nodige kennis en kunde in huis.

Wanneer u in de binnenstad van Haarlem woont, kan het lastig zijn om de verhuizing midden op de dag uit te voeren. Ook kan het lastig zijn om de meubels naar beneden te krijgen in de klassieke oude huizen. Daarom bieden we aan om ook ’s avonds of in het weekend te verhuizen zodat de straten wat rustiger zijn en hebben onze verhuizers de beschikking over verhuisliften. Zo kunnen uw meubels zorgvuldig en veilig verhuisd worden.

Zelf meehelpen of alles uit handen geven? U kiest bij ons verhuisbedrijf Haarlem!

U verhuist bij ons op uw manier. Vindt u het fijn om de verhuizing zelf te coördineren, zodat u het overzicht houdt over wat er op welke manier verhuisd wordt? Geen enkel probleem, onze verhuizers werken graag met u samen. Wilt u zelf meehelpen met de verhuizing en hebt u ook familieleden en vrienden gevraagd te helpen tijdens de verhuizing? De verhuisservice van Student Verhuis Service is goed te combineren met de hulp van uzelf en uw familie of vrienden.

Wilt u juist een verhuisbedrijf dat u uw gehele verhuizing uit handen kan nemen? De professionele en ervaren verhuisservice van Student Verhuis Service voert elke verhuizing snel en adequaat uit, of u nu naar, vanuit of binnen Haarlem verhuist. De verhuizers houden u graag op de hoogte van de werkzaamheden als u dat fijn vindt. Als u juist liever afwezig bent op de verhuisdag, vormt dit ook geen enkel probleem.

Zakelijke verhuizingen in Haarlem

Wanneer u als bedrijf gaat verhuizen dan kan Student Verhuis Service u ook verder helpen. Wekelijks verhuizen we verschillende bedrijven als verhuisbedrijf in Haarlem en omgeving. Een goede planning speelt hierbij een belangrijke rol zodat uw bedrijf snel weer up-and-running is na de verhuizing. Bovendien is het bij een zakelijke verhuizing belangrijk dat er zorgvuldig met uw bedrijfsgevoelige data wordt omgegaan. Onze professionele verhuizers zullen hier zorg voor dragen en uw bedrijfsverhuizing in Haarlem tot een goed einde brengen.

Een offerte aanvragen bij een verhuisbedrijf in Haarlem

Gaat u binnenkort verhuizen in Haarlem of verlaat u Haarlem juist in ruil voor Amsterdam? Dan helpen wij u graag bij de verhuizing. We kunnen een deel van de verhuizing op ons nemen, maar kunnen ook alle meubels voor u verhuizen. Bent u benieuwd wat de totale kosten van de verhuizing in Haarlem zijn? Maak dan gebruik van ons handige aanvraagformulier.

Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost