Verhuisbedrijf Diemen

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7007 recensies
js_loader

Diemen ligt net buiten Amsterdam, een perfect gelegen locatie voor Student Verhuis Service. Wij kunnen uw verhuizing in Diemen voor een schappelijke prijs realiseren!

Doordat wij ook veel in Diemen hebben geopereerd, kennen wij de buurt zeer goed. Student Verhuis Service is gevestigd in Amsterdam en is al jaren actief, niet meer alleen als verhuisbedrijf Amsterdam maar ook (ver) daarbuiten, bijvoorbeeld als verhuisbedrijf Almere, maar ook als verhuisbedrijf Rotterdam. Wij realiseren de meest uiteenlopende verhuizingen. Zo werken wij onder andere met de meest moderne verhuiswagens, verhuisliften en materialen om uw gehele inboedel veilig, snel en professioneel te verhuizen.

Onze professionele service is tevens de goedkoopste van Nederland. Dit komt doordat onze verhuizers studenten zijn. Deze zijn vakgericht opgeleid en werken hard. Daarnaast liggen de arbeidskosten een stuk lager dan bij traditionele verhuisbedrijven. De arbeidskosten vormen de grootste kostenpost bij een verhuizing en om deze reden zijn wij een stuk goedkoper.

Bovendien zitten wij als verhuisbedrijf dichtbij Diemen en heeft u dus weinig voorrijkosten.

Uw verhuizing in Diemen direct aanvragen

Een ander voordeel van studentverhuizers is dat ons team erg flexibel is en dus goed om kan gaan met spoedverhuizingen, verhuizingen in het weekend of verhuizingen in de avond.

Benieuwd naar hoeveel uw verhuizing in Diemen bij ons gaat kosten? Vul het aanvraagformulier in en ontvang dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte! Wij kunnen (door ons grote en flexibele team) u vaak veel goedkoper verhuizen dan andere verhuisbedrijven in Diemen!

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Professioneel verhuisbedrijf in Diemen

Onze verhuisservice in Diemen en omgeving is voorzien van het beste verhuismateriaal. Zo bezitten wij verhuisliften, dekens, takels en grote nette verhuiswagens om de verhuizing zo netjes mogelijk uit te voeren.

Onze professionele en vertrouwde service heeft ervoor gezorgd dat wij dagelijks tientallen verhuizingen realiseren in geheel Nederland of zelfs het buitenland. Dit heeft ervoor gezorgd dat elke verhuizer ontzettend veel ervaring heeft met de meest uiteenlopende verhuizingen. Zo zijn wij onder andere bekend met:

Verder zijn wij als verhuisbedrijf in Diemen en de rest van Nederland erg flexibel in onze aanpak. Zo staat bij Student Verhuis Service de wensen en behoeften van de klant altijd op de eerst plek.

Wilt u bijvoorbeeld dat wij de gehele verhuizing realiseren, dan nemen wij de hele klus uit handen. Wilt u liever meehelpen met een vriend of familielid, dan is dat geen probleem. U geeft dit simpelweg gewoon bij ons aan en dan houden wij hier rekening mee. Zo bespaart u op de uiteindelijke kosten door zelf mee te helpen en schakelt u ons alleen in voor de lastigere klussen. Wij helpen u met het vakkundig en schadevrij verhuizen van de inboedel.

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Verhuisbedrijf Diemen voor verhuizen vanuit, naar en binnen Diemen

Gaat u verhuizen naar uw droomhuis drie straten verderop in Diemen? Of verhuist u vanuit het oosten van het land naar Diemen? Of misschien verruilt u door te verhuizen Diemen juist voor een andere woonplaats? Student Verhuis Service is hoe dan ook een goede partij om uw inboedel veilig, snel en tegen een lage prijs uit, naar of binnen Diemen te vervoeren

Goedkope verhuisservice in Diemen

Onze verhuizers beschikken over alle benodigde verhuismateriaal. Zo hebben wij verhuisliften die tot 6 hoog kunnen, rolmateriaal, verhuisdekens, takelmateriaal en aanhangwagens. Onze verhuizers zijn ook erg ervaren, het scheelt wanneer het personeel elke situatie wel een keer meegemaakt heeft. Hierdoor kunnen wij u altijd snel, professioneel en stressvrij verhuizen.

Daarnaast is onze verhuisservice in Diemen ook financieel aantrekkelijk. De arbeidskosten vormen de grootste kostenpost op de totaalrekening en aangezien deze arbeidskosten bij Student Verhuisservice een stuk lager liggen dan gemiddeld, bespaart u aanzienlijk.

Verder zijn wij erg flexibel en is het altijd mogelijk om zelf verhuizers mee te nemen om te helpen. Hier houden wij dan rekening mee en schakelt u ons alleen in voor de noodzakelijke klussen.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons aanvraagformulier in. Vervolgens krijgt u gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte toegestuurd. Vergelijk deze offerte gerust met andere verhuisbedrijven in Diemen of omgeving, vaak zijn wij namelijk de goedkoopste partij.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!

Student verhuisservice als verhuisbedrijf Diemen en omstreken

Student Verhuisservice is er elke dag op gericht om onze werkzaamheden en dienst te verbeteren waar mogelijk. Zo willen wij iedereen de beste service beiden voor de laagste prijs. Een verhuizing is namelijk een grote stap en kan op zichzelf al stressvol genoeg zijn. Dat weten wij maar al te goed en daarom is het fijn dat de verhuizing soepel en snel verloopt.

Onze focus op het verbeteren van de service laat ons zoeken naar mogelijkheden om de klant nog beter van dienst te zijn. Zo zagen wij dat bij seniorenverhuizingen van eengezinswoning naar seniorenwoning vaak niet de gehele inboedel mee kon. Vaak gaan deze verhuizingen gepaard met enige haast en kan er voor deze mensen veel spanning en stress ontstaan. Daarom heeft Student Verhuisservice ervoor gekozen om deze mensen te ondersteunen met een tijdelijke opslag. Het bleek dat veel mensen deze service erg prettig vonden.

Wilt u ook gebruik maken van deze mogelijkheid? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder bij het zo makkelijk mogelijk maken van uw verhuizing.

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Kies je korting tot 30%

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Kosten berekenen