Verhuizen in Alkmaar hoeft niet duur te zijn!

Student Verhuis Service opereert al jaren met succes in de verhuisbranche. Ook uw verhuizing in Alkmaar kunnen wij van begin tot eind verzorgen. In veel gevallen betreft een verhuizing niks meer dan enkel sjouw en transportwerk. Wij zijn echter ook in te zetten voor ontruimingen, bedrijfsverhuizingen en andere grootschalige projecten. Daarnaast werken wij met moderne verhuisliften, verhuiswagens en materialen waardoor wij vrijwel elke verhuizing een stuk sneller, makkelijker en efficiënter uit kunnen voeren. Wij bieden zeer aantrekkelijke en transparante tarieven voor elke verhuizing. Wanneer u een direct inzicht wilt in de kosten voor uw eigen verhuizing? Vul dan het aanvraagformulier in van Student Verhuis Service. U krijgt binnen enkele minuten een duidelijk kostenoverzicht op maat. Zo heeft u altijd een aantrekkelijke verhuizing in Alkmaar die bovendien snel uitgevoerd wordt door onze ervaren opgeleide verhuizers. Omdat we gevestigd zijn in Noord-Holland (Amsterdam), kunnen we vaak als zeer goedkoop verhuisbedrijf in Alkmaar  optreden.


 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Goedkoop verhuisbedrijf in Alkmaar

Doordat wij vaak in Alkmaar opereren, kent ons personeel de buurt door en door. Of u nu binnen Alkmaar verhuist, (bijvoorbeeld van Huiswaard naar Oudorp of van Overdie naar De Mare) of van Alkmaar naar een andere stad, bijvoorbeeld naar Purmerend of Zaandam; wij kunnen het altijd uit handen nemen en altijd met een scherp geprijsd verhuisvoorstel. Daarnaast zijn onze voorrijkosten laag, doordat wij gevestigd zijn in Amsterdam en liggen onze arbeidskosten een flink stuk lager vergeleken met verhuisbedrijven in Alkmaar. Dit is fijn omdat verhuizen al duur genoeg is. Naast het inrichten van het huis komen de kosten van een aankoopmakelaar, de overdrachtsbelasting en onder andere de kosten van een hypotheekadviseur hier nog bij. Kortom, genoeg kostenposten die gepaard gaan met een verhuizing. Daarom snappen wij bij Student Verhuisservice dat u liever niet te veel betaalt voor uw verhuizing. Daarom bieden wij u een verhuisservice in Alkmaar aan voor een strakke prijs, zodat u niet onnodig teveel betaalt voor uw verhuizing. Vergelijk gerust offertes met andere verhuisbedrijven in Alkmaar en omgeving met de offerte van Student Verhuisservice. Wij zijn namelijk de goedkoopste verhuisservice van Alkmaar en van heel Nederland en daar zijn we trots op!

Voor elke verhuizing geschikt

Waar andere bedrijven zich specialiseren in specifieke soorten verhuizingen, is Student Verhuisservice gespecialiseerd in alle mogelijke verhuizingen. Met tientallen verhuizingen die wij dagelijks realiseren, zijn onze verhuizers van alle markten thuis. Zo realiseren wij onder andere de volgende diensten:

 • Verhuizingen in Europa
 • Grote verhuizingen in geheel Nederland
 • Bedrijfsverhuizingen of ontruimingen
 • Seniorenverhuizingen
 • Verhuizen met behulp van verhuislift
 • Verhuizen van zware meubels zoals een piano, koelkast of een marmeren tafel
 • Afvoeren van puin of grofvuil
 • Opslag van inboedel
 • Vervoeren van een motor of scooter (trailer)

Dit zijn een aantal voorbeelden van onze dagelijkse werkzaamheden. Wij helpen en kunnen iedereen helpen bij de verhuizing en doen dit dan ook voor de laagste prijs. Daarnaast verbeteren wij onze dienst elke dag weer en zoeken wij altijd naar mogelijkheden om de klant nog beter van dienst te zijn. Zo zagen wij vaak dat bij seniorenverhuizingen niet alle inboedel mee kon naar de nieuwe woning, aangezien er vaak verhuisd wordt naar een kleinere woning. Daarom hebben wij ervoor gekozen om deze mensen te ondersteunen met een tijdelijke opslag bij Student Verhuisservice. Vaak gaan deze verhuizingen gepaard met haast en ontstaat veel stress en spanning. Veel mensen vinden het dan ook erg fijn dat die mogelijkheid er is bij Student Verhuisservice. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van deze mogelijkheid? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder met het realiseren van de verhuizing in Alkmaar en in elke andere stad.

 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Student Verhuisservice in Alkmaar

goedkoop-verhuizen-alkmaar

Laat ons bewijzen dat wij een stuk goedkoper en minstens even professioneel uw verhuizing kunnen verzorgen. Vul het aanvraagformulier in en u ontvangt altijd dezelfde dag een vrijblijvende offerte. Wanneer u vragen heeft kunnen wij u ook altijd telefonisch te woord staan. Wij beschikken over een enorm team van zeer ervaren verhuizers met alle benodigde materiaal inclusief verhuisliften en aanhangwagens. Ook zijn spoedverhuizingen bij ons geen probleem

Verhuisbedrijf Alkmaar
4.8 (95.71%) 14 votes