Verhuisbedrijf Alkmaar

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7012 recensies
js_loader

Verhuizen in Alkmaar hoeft niet duur te zijn!

Goedkoop verhuizen naar Alkmaar? Student Verhuis Service staat voor u klaar voor uw verhuizing in en rondom Alkmaar. Al heel wat jaren verhuizen wij dagelijks particulieren en bedrijven naar hun nieuwe woning of bedrijfspand.

Wij weten als verhuisbedrijf als geen ander hoeveel stress er bij een verhuizing komt kijken. Als verhuisbedrijf Alkmaar nemen wij u deze zorgen graag uit handen. Wij werken daarom volgens deze uitgangspunten:

 • Professioneel
 • Snel
 • Klantvriendelijk
 • Voordelig
 • Flexibel

Student Verhuis Service heeft ruime ervaring in de omgeving van Alkmaar en verhuist wekelijks meerder gezinnen en bedrijven van, naar of in Alkmaar. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als verhuisbedrijf Alkmaar? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Professioneel verhuisbedrijf Alkmaar

Verhuisbedrijf Alkmaar is een professioneel verhuisbedrijf met ervaren verhuizers in dienst. Wij werken met jonge (student-)verhuizers, die door ons zelf zijn opgeleid tot volwaardige verhuizers. Ons verhuisbedrijf werkt met goede professionele verhuismaterialen, zoals bijvoorbeeld de nieuwste verhuiswagens, goede verhuisliften en diverse sterke inpakmaterialen. Wij hebben ruime ervaring met allerlei soorten verhuizingen.

Van seniorenverhuizingen, tot jonge gezinnen en bedrijven, bij ons bent u altijd gegarandeerd van een professionele en klantvriendelijke aanpak van uw verhuizing. Bij ons verhuisbedrijf staat klantvriendelijkheid erg hoog in het vaandel. Door continue kritisch te blijven, te innoveren en verbeteren, houden wij onze klanten tevreden. Voorkom verhuisstress, door te kiezen voor een ervaren en erkende verhuizer die alle soorten verhuizingen al meermaals heeft uitgevoerd.

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Verhuizingen Alkmaar: al onze soorten verhuizingen

Als verhuisbedrijf Alkmaar voeren wij veel verschillende verhuisdiensten uit. Ook voor diensten die verband houden met verhuizen kunt u bij ons terecht.

Een greep uit ons dienstenaanbod:

Gaat u verhuizen maar staat de juiste dienst er voor u niet bij? Neem contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst en bieden daarom verhuizingen op maat. Speciale verhuiswensen zijn daarom welkom.

Zakelijke verhuizingen Alkmaar

Ons verhuisbedrijf in Alkmaar biedt u ook de mogelijkheid om zakelijk te verhuizen. Wij hebben al veel ervaring in het verhuizen van bedrijven uit verschillende segmenten.

Het belangrijkste van een zakelijke verhuizing is een goede planning, waardoor uw werkzaamheden zo weinig mogelijk te hoeven worden neergelegd. Om u te helpen met een goede planning van uw bedrijfsverhuizing, krijgt iedere klant bij ons een eigen accountmanager aangewezen die u gaat ontzorgen. De accountmanager zorgt ervoor dat uw zakelijke verhuizing voor u zo weinig mogelijk stress hoeft op te leveren en daarnaast voor een stroomlijning van het gehele proces.

Bij een zakelijke verhuizing is het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met uw bedrijfsgevoelige data. Onze professionele verhuizers zullen met grote zorg uw bedrijfsverhuizing tot een goed einde te brengen.

Zakelijke opslag bij verhuizen in Alkmaar

Bij zakelijk verhuizen of bij een renovatie kan het voorkomen dat u een opslag nodig hebt voor uw zakelijke inboedel. Student Verhuis Service regelt deze opslag van uw inboedel voor u. Wij gebruiken onze eigen loods als opslag en kunnen u dus garanderen dat uw inboedel veilig staat en juist wordt opgeslagen.

Wilt u gebruikmaken van onze zakelijke opslag? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Verhuiswagen huren in Alkmaar

Bij Student Verhuis Service kunt u niet alleen voor verhuizingen in Alkmaar in allerlei soorten en maten terecht, maar ook voor een verhuisbus huren. Wij rekenen wij de volgende tarieven voor de verhuur van onze verhuiswagens:

 • Normale verhuiswagen huren (kosten per uur): € 35,-
 • XL-verhuiswagen huren (kosten per uur): € 45,-
 • Aanhanger huren (kosten per uur): € 20,-
 • Verhuislift huren (kosten per uur):  € 30,-

Voor de verhuiswagens geldt: een normale verhuiswagen huren geeft u een laadruimte van 20m3, een XL-verhuiswagen huren betekent dat u de beschikking hebt over een laadruimte van 25m3.  We hebben een zeer groot wagenpark. Onze verhuiswagens zijn niet altijd allemaal in gebruik. De wagens die stilstaan, kunt u daarom ook ‘los’ huren bij Student Verhuis Service, zonder dat u uw verhuizing door ons laat uitvoeren. U huurt wel altijd een chauffeur van Student Verhuis Service bij de verhuiswagen voor uw verhuizing in Alkmaar.

Hulp of advies nodig bij het formulier? Neem dan contact met ons op!

Goedkoop verhuisbedrijf Alkmaar

Als Student Verhuis Service hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van de verhuizing. Tegelijkertijd vinden we het heel belangrijk dat verhuizingen goedkoop worden uitgevoerd. Daarom werken we als verhuisbedrijf Alkmaar veelal met teams die een gezonde mix hebben aan ervaren verhuizers en jong enthousiasme. Zo kunnen we de arbeidskosten van ons verhuisbedrijf laag houden en dat ziet u terug in de kosten van uw verhuizing van- of naar Alkmaar.

Tegelijkertijd maken we gebruik van professioneel verhuismateriaal zoals ruime verhuiswagens en betrouwbare verhuisliften. Hiermee kunnen we uw inboedel efficiënt verhuizen en houden we ook de snelheid van verhuizingen hoog, wat een positief effect heeft op de kosten van ons verhuisbedrijf.

In de meeste gevallen komt Student Verhuis Service als goedkoopste verhuisbedrijf in Alkmaar uit de bus. Bent u benieuwd of dat ook voor uw verhuizing zo is? Maak dan gebruik van ons handige aanvraagformulier en bereken direct, zonder dat u ergens aan vastzit, wat uw verhuizing kost!

Wat kost een verhuizing uitgevoerd door een verhuisbedrijf?

Het is niet gemakkelijk om in een keer een prijs te noemen voor een verhuizing. Iedere verhuizing is namelijk anders. De prijs van een verhuizing is dan ook afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste factoren die voor een verhuisbedrijf belangrijk zijn om te weten zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen huis A en huis B (en eventueel nog een extra opslaglocatie)
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • Het tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels wat door ons gedemonteerd moet worden

Dit is voor iedere verhuizing anders. Gelukkig kunt u bij Student Verhuis Service gemakkelijk en snel berekenen wat onze kosten zijn als verhuisbedrijf Alkmaar.

Bent u benieuwd wat uw verhuizing naar Alkmaar of elders kost? Vul dan ons online aanvraagformulier in en krijg direct een indicatie van de verhuiskosten. U ontvangt dezelfde dag nog een vrijblijvende op maat gemaakte offerte van een van onze medewerkers. Deze offerte is geheel vrijblijvend en u kunt deze prijsopgave gebruiken voor een prijsvergelijking met andere verhuisbedrijven in de regio Alkmaar.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!

Besparen op verhuiskosten

Wanneer u weinig budget hebt voor uw verhuizing is het aan te raden eens goed te kijken op welke punten u wellicht zou kunnen besparen. Zo is het zelf regelen van verhuizers de grootste besparing. Het is namelijk bij ons verhuisbedrijf Alkmaar ook mogelijk om alleen de verhuiswagen met een verhuizer te laten voorrijden.

Ook kunt u besparen door zelf uw grote meubels te demonteren en klaar te zetten voor de verhuizing. Wanneer u in een bovenwoning woont, kan het veel tijd schelen als u uw spullen verhuist met een verhuislift. Onze verhuislift reikt tot de 5e verdieping (18 meter). U kunt eenvoudig al uw spullen met de verhuislift naar beneden vervoeren en gelijk in de verhuiswagen plaatsen.

Verhuizen door het hele land

Ons verhuisbedrijf Alkmaar maakt deel uit van Student Verhuis Service. Onze verhuisservice in Alkmaar is een bekend begrip in met name Noord-Holland, Zuid-Holland en midden Nederland. Wij verhuizen vele gezinnen en bedrijven dagelijks door heel Nederland.

Zo fungeren wij niet alleen regelmatig als verhuisbedrijf Alkmaar, maar staan wij ook voor u klaar in de regio, bijvoorbeeld als verhuisbedrijf Purmerend, Hoofddorp, Heerhugowaard, Heiloo of Amstelveen, maar bovenal als verhuisservice in Amsterdam.

Mocht uw woonplaats niet worden genoemd, schroom dan niet om contact op te nemen of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij prijsvergelijkingen komen wij alsnog vaak als goedkoopste uit de bus in vergelijking met andere verhuisbedrijven, mede doordat wij dagelijks door het hele land verhuizingen uitvoeren. Door efficiënt te plannen en te werken met goedkoop en professioneel personeel, kunnen wij u vlotte en voordelige verhuizingen bieden.

Offerte aanvragen bij Verhuisbedrijf Alkmaar

U kunt zeer eenvoudig en snel een offerte bij ons aanvragen voor uw particuliere of zakelijke verhuizing van of naar Alkmaar.

U kunt zelf bepalen welke diensten u graag uitbesteedt aan een professioneel verhuisbedrijf en welke diensten u voor eigen rekening neemt. Het is mogelijk om alleen een verhuislift of verhuiswagen bij ons te huren, maar het is ook mogelijk uw complete verhuizing tot in de puntjes voor u te laten uitvoeren. U kunt uw verhuizing zo duur maken als u zelf wilt.

Vul ons aanvraagformulier in en krijg binnen enkele minuten een prijsindicatie. Diezelfde dag zullen onze medewerkers een op maat gemaakt offerte voor u opstellen, ook deze is geheel vrijblijvend.

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen