Verhuizen in Alkmaar hoeft niet duur te zijn!

Goedkoop verhuizen met een verhuisbedrijf in Alkmaar? Verhuisbedrijf Student Verhuis Service staat voor u klaar in Alkmaar. Al heel wat jaren verhuizen wij dagelijks particulieren en bedrijven verhuizen naar hun nieuwe woning of bedrijfspand. Als verhuisbedrijf weten wij als geen ander hoeveel stress er bij een verhuizing komt kijken. Als verhuisbedrijf Alkmaar nemen u graag deze zorgen uit handen door te werken aan de hand van de volgende uitgangspunten:

 • Professioneel
 • Snel
 • Klantvriendelijk
 • Voordelig
 • Flexibel

Student Verhuis Service heeft ruime ervaring in de omgeving van Alkmaar en verhuist wekelijks meerder gezinnen en bedrijven van, naar of in Alkmaar. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als verhuisbedrijf Alkmaar? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!


 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Professioneel verhuisbedrijf Alkmaar

Verhuisbedrijf Alkmaar is een professioneel verhuisbedrijf met ervaren verhuizers in dienst. Wij werken met jonge (student-)verhuizers, die door ons zelf zijn opgeleid tot volwaardige verhuizers. Ons verhuisbedrijf werkt met goede professionele verhuismaterialen, zoals bijvoorbeeld de nieuwste verhuiswagens, goede verhuisliften en diverse sterke inpakmaterialen. Wij hebben ruime ervaring met allerlei soorten verhuizingen. Van seniorenverhuizingen, tot jonge gezinnen en bedrijven, bij ons bent u altijd gegarandeerd van een professionele en klantvriendelijke aanpak van uw verhuizing. Bij ons verhuisbedrijf staat klantvriendelijkheid erg hoog in het vaandel. Door continue kritisch te blijven, te innoveren en verbeteren, houden wij onze klanten tevreden.

Goedkoop verhuizen Alkmaar

Als Student Verhuis Service hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van de verhuizing. Tegelijkertijd vinden we het heel belangrijk dat uw verhuizing goedkoop wordt uitgevoerd. Daarom werken we als verhuisbedrijf Alkmaar veelal met teams die een gezonde mix hebben aan ervaren verhuizers en jong enthousiasme. Zo kunnen we de arbeidskosten van ons verhuisbedrijf laag houden en dat ziet u terug in de kosten van uw verhuizing van- of naar Alkmaar. Tegelijkertijd maken we gebruik van professioneel verhuismateriaal zoals ruime verhuiswagens en betrouwbare verhuisliften. Hiermee kunnen we uw inboedel efficiënt verhuizen en houden we ook de snelheid van de verhuizing hoog.

In de meeste gevallen komt Student Verhuis Service als goedkoopste verhuisbedrijf in Alkmaar uit de bus. Bent u benieuwd of dat ook voor uw verhuizing zo is? Maak dan gebruik van ons handige aanvraagformulier!

Wat kost een verhuizing uitgevoerd door een verhuisbedrijf?

Het is niet gemakkelijk om in een keer een prijs te noemen voor een verhuizing. Iedere verhuizing is namelijk anders. De prijs van een verhuizing is dan ook afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste factoren die voor een verhuisbedrijf belangrijk zijn om te weten zijn:

 • De m3 aan  inboedel
 • Afstand tussen huis A en huis B (en eventueel nog een extra opslaglocatie)
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • Het tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels wat door ons gedemonteerd moet worden

Dit is voor iedere verhuizing anders. Gelukkig kunt u bij Student Verhuis Service gemakkelijk en snel berekenen wat onze kosten zijn als verhuisbedrijf Alkmaar. Bent u benieuwd wat uw verhuizing naar Alkmaar of elders kost? Vul dan ons online aanvraagformulier in en krijg direct een indicatie van de verhuiskosten. U ontvangt dezelfde dag nog een vrijblijvende op maat gemaakte offerte van een van onze medewerkers. Deze offerte is geheel vrijblijvend en u kunt deze prijsopgave gebruiken voor een prijsvergelijking met andere verhuisbedrijven in de regio Alkmaar.

 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

goedkoop-verhuizen-alkmaar

Besparen op verhuiskosten

Wanneer u weinig budget hebt voor uw verhuizing is het aan te raden eens goed te kijken op welke punten u wellicht zou kunnen besparen. Zo is het zelf regelen van verhuizers de grootste besparing. Het is namelijk bij Verhuisbedrijf Alkmaar ook mogelijk om alleen de verhuiswagen met een verhuizer te laten voorrijden. Ook kunt u besparen door zelf uw grote meubels te demonteren en klaar te zetten voor de verhuizing. Wanneer u in een bovenwoning woont, kan het veel tijd schelen als u uw spullen verhuist met een verhuislift. Onze verhuislift rijkt tot de 5e verdieping (18 meter). U kunt eenvoudig al uw spullen met de verhuislift naar beneden vervoeren en gelijk in de verhuiswagen plaatsen.

Zakelijke verhuizingen Alkmaar

Ons verhuisbedrijf in Alkmaar biedt u ook de mogelijkheid om zakelijk te verhuizen. Wij hebben al veel ervaring in het verhuizen van bedrijven uit verschillende segmenten. Het belangrijkste van een zakelijke verhuizing is een goede planning, waardoor uw werkzaamheden zo weinig mogelijk te hoeven worden neergelegd. Om u te helpen met een goede planning van uw bedrijfsverhuizing, krijgt iedere klant bij ons een eigen accountmanager aangewezen die u gaat ontzorgen. De accountmanager zorgt ervoor dat uw zakelijke verhuizing voor u zo weinig mogelijk stress hoeft op te leveren en daarnaast voor een stroomlijning van het gehele proces. Bij een zakelijke verhuizing is het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met uw bedrijfsgevoelige data. Onze professionele verhuizers zullen met grote zorg uw bedrijfsverhuizing tot een goed einde te brengen.

Verhuizen door het hele land

Ons verhuisbedrijf Alkmaar maakt deel uit van Student Verhuis Service. Onze verhuisservice is een bekend begrip in met name Noord- en Zuid-Holland en midden Nederland. Wij verhuizen vele gezinnen en bedrijven dagelijks door heel Nederland. Mocht uw woonplaats niet worden genoemd, schroom dan niet om contact op te nemen of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij prijsvergelijkingen komen wij alsnog vaak als goedkoopste uit de bus, mede doordat wij dagelijks door het hele land verhuizingen uitvoeren. Door efficiënt te plannen en te werken met goedkoop en professioneel personeel, kunnen wij u vlotte en voordelige verhuizing bieden.

Offerte aanvragen bij Verhuisbedrijf Alkmaar

U kunt zeer eenvoudig en snel een offerte bij ons aanvragen voor uw particuliere of zakelijke verhuizing van of naar Alkmaar. U kunt zelf bepalen welke diensten u graag uitbesteedt aan een professioneel verhuisbedrijf en welke diensten u voor eigen rekening neemt. Het is mogelijk om alleen een verhuislift of verhuiswagen bij ons te huren, maar het is ook mogelijk uw complete verhuizing tot in de puntjes voor u te laten uitvoeren. U kunt uw verhuizing zo duur maken als u zelf wilt. Vul ons aanvraagformulier in en krijg binnen enkele minuten een prijsindicatie. Diezelfde dag zullen onze medewerkers een op maat gemaakt offerte voor u opstellen, ook deze is geheel vrijblijvend.

Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost