Verhuisbedrijf Heerhugowaard

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7012 recensies
js_loader

Heeft u een professioneel, maar niet te duur verhuisbedrijf nodig in Heerhugowaard? Student Verhuis Service helpt u graag met het verhuizen van uw gehele inboedel. Dit doen we op een professionele wijze met onze verhuiswagens, verhuisliften en materialen. Zodat uw spullen goed en onbeschadigd worden verplaatst. Student Verhuis Service is gevestigd in Amsterdam maar biedt ook de verhuisservice aan in Heerhugowaard.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Goedkoop verhuisbedrijf Heerhugowaard

Verhuizen brengt al veel kosten met zich mee. Daarom is het fijn als het verhuisbedrijf niet te duur is. Student Verhuis Service biedt u dan ook een goedkope, maar professionele, verhuizing. Met ons team van jonge verhuizers die vakgericht opgeleid zijn en verhuizers die meer ervaren verhuizers. We kunnen u een goede verhuizing bieden. U kunt de kosten berekenen op de website zodat u van tevoren weet wat de kosten zullen zijn.

Flexibiliteit

Spoedverhuizingen, verhuizingen in de avond, of in het weekend. Onze studenten verhuizers zijn heel flexibel. Het maakt dus niet uit wanneer u verhuisd, wij staan voor u klaar. Ook verhuizen we naar het buitenland. Moet de woning zo snel mogelijk leeg gehaald worden omdat uw uit huis bent gezet of omdat een of uw dierbaren is overleden? Ook dan staat Student Verhuis service voor je klaar. Dankzij onze ervaring kunnen wij een woning snel leeghalen en worden daarnaast de persoonlijke eigendommen met respect behandeld. Ook kunnen we de woning netjes voor u maken na de verhuizing.

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Professionele aanpak voor uw verhuizing in Heerhugowaard

Onze verhuizers beschikken naast ervaring ook over het benodigde materiaal. De verhuizers van Student Verhuis Service hebben de nodige kracht, uithoudingsvermogen en pit die een verhuizing nodig heeft. Zo beschikken ze over verhuisliftengrote verhuiswagens en dekens. Zodat uw spullen veilig en onbeschadigd bij de nieuwe woning aankomen. Wij vinden de wensen en behoeften van de klant erg belangrijk en hanteren dan ook de aanpak die u het fijnst vindt. Wilt u helpen bij het verhuisproces, of juist dat wij alles oppakken? Wij passen ons direct aan op uw wensen. Wij zorgen voor een snelle, soepele en vakkundige verhuizing!

Verschillende soorten verhuizingen

Student Verhuis Service heeft al vele verhuizingen gedaan en heeft dan ook ervaring met meerdere soorten verhuizingen. Zo zijn we ervaren met grote en kleine particuliere verhuizingen. Maar ook met verhuizingen in Europa, voor als u naar het buitenland verhuisd. We verhuizen ook zware inboedel zoals een motor, koelkast of piano. En we voeren ook puin en grofvuil af. We hebben veel ervaring en kunnen daardoor de verschillende soorten verhuizingen professioneel uitvoeren. We doen dit zo goedkoop mogelijk.

We helpen niet alleen particulieren maar ook bedrijven. We hebben ervaring met bedrijfsverhuizingen, woningontruimingenspoedverhuizingen en seniorenverhuizingen. Heeft u bijvoorbeeld een nieuw bedrijfspand voor uw onderneming waar spullen naar verplaatst moeten worden? We zorgen er samen met u voor dat de verhuizing professioneel en goed uitgevoerd wordt zonder dat het de klanten hindert. Zo zou u er voor kunnen kiezen om te verhuizen in het weekend zodat de klanten er geen last van zullen hebben. Onze verhuizers hebben de juiste verhuismaterialen om ervoor te zorgen dat uw eigendommen schadevrij verhuisd worden. U kunt van te voren de kosten berekenen via het aanvraagformulier. Hier kunt u alles invullen, bijvoorbeeld hoeveel verhuizers u nodig zult hebben

De voordelen van verhuizen met Student Verhuis Service

Heeft u een professioneel en ervaren verhuisbedrijf nodig? Student Verhuis Service staat voor u klaar! Hier zijn een aantal van onze voordelen:

  • 7 dagen per week beschikbaar
  • Spoedverhuizingen zonder problemen
  • Professionele verhuizingen met lage kosten
  • Onze kosten zijn transparant en eerlijk
  • De tijd van de verhuizing maakt niet uit, in het weekend of ‘s avonds is dan ook geen probleem
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen