Verhuisbedrijf Amstelveen

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7188 recensies
js_loader

Zoekt u een professioneel maar goedkoop verhuisbedrijf in Amstelveen? Student Verhuis Service is ooit begonnen als verhuisbedrijf Amsterdam en opereert inmiddels ook al jaren als verhuisbedrijf Amstelveen. Als verhuis service zijn we gevestigd in Amsterdam en bieden wij onze verhuisservice ook aan in Amstelveen. Wij verhuizen uw gehele inboedel op een professionele wijze met onze moderne verhuiswagens, verhuisliften en materialen.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag!
js_loader

Goedkoop verhuizen in Amstelveen

Daarnaast zijn wij de goedkoopste verhuisservice in Amstelveen en omgeving. Dat komt onder andere doordat wij gebruik maken van verhuisteams die bestaan uit een mix van jonge verhuizers en meer ervaren verhuizers. De jonge verhuizers zijn vakgericht opgeleid en hebben een uurloon dat wat lager ligt dan verhuizers bij andere verhuisbedrijven. Aangezien de arbeidskosten de grootste kostenpost vormt op de totaalrekening bij een verhuizing, bieden wij onze diensten aan voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Een professionele aanpak van de verhuizers in Amstelveen

Naast het benodigde materiaal (verhuisliften, dekens, grote verhuiswagens) beschikken wij ook over professionele verhuizers die de nodige pit, kracht en uithoudingsvermogen bezitten. Of het nu een grote verhuizing van Amstelveen naar Alkmaar betreft of juist een kleinere verhuizing naar Diemen, wij voeren elk soort verhuizing voor u uit als bijvoorbeeld verhuisbedrijf Alkmaar of verhuisbedrijf Diemen! Zo richten wij ons altijd op de behoeften en wensen van de klant en hanteren wij de aanpak die het meest gewenst is. Wilt u bijvoorbeeld zelf meehelpen met vrienden of familieleden met de verhuizing? Dat is geen probleem. Dit kunt u gewoon aangeven en wij passen ons direct aan. Wilt u juist dat wij het gehele verhuisproces uit handen nemen? Dan komen onze verhuizers vakkundig, snel en soepel de gehele inboedel inladen in de verhuiswagen en zonder beschadigingen uitladen op de plek van bestemming. Daarnaast voeren wij ook de meest uiteenlopende verhuizingen uit elke dag. Met meer dan tientallen verhuizingen elke dag zijn wij ervaren en bekend met:

  • Grote en kleine particuliere verhuizingen
  • Zakelijke verhuizingen
  • Verhuizingen in Europa
  • Verhuizingen van zware zaken zoals een piano, motor of koelkast
  • Bedrijfsontruimingen
  • Afvoeren van puin en grofvuil
100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Verhuisbedrijf met hoge flexibiliteit

Daarnaast zijn onze studentverhuizers erg flexibel en zijn spoedverhuizingen, verhuizingen doordeweeks of in het weekend, verhuizingen in de avonduren of verhuizingen naar het buitenland geen probleem. Direct meer inzicht in uw kosten voor de verhuizing? Vul dan vrijblijvend ons aanvraagformulier in, u krijgt binnen enkele minuten een duidelijke prijsschatting. Deze kunt u gerust vergelijken met andere verhuisbedrijven in Amstelveen en omgeving, Wij zijn namelijk de goedkoopste verhuisservice van Nederland en verhuizen u graag naar uw nieuwe huis in Amstelveen of vanuit Amstelveen naar een nieuwe locatie!

Verhuizers in en rondom Amstelveen

Bent u van plan om te verhuizen naar Amstelveen en wilt u graag weten wat uw verhuizing zal gaan kosten? U kunt het beste ons aanvraagformulier invullen. Een van onze medewerkers zal u dezelfde dag een vrijblijvende offerte versturen. U weet dan gelijk wat u (ongeveer) kwijt zal zijn. Zo ziet u direct in welke kosten gepaard gaan met uw verhuizing. Zo bepalen wij de kosten aan de hand van:

  • Het type verhuizing
  • De afstand tussen de woningen
  • Hoeveelheid inboedel
  • Soort inboedel

In de meeste gevallen kunnen wij u veel goedkoper verhuizen in Amstelveen dan de concurrentie, vraag dus altijd een schatting aan!

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!

Voordelig verhuizen in Amstelveen

Student Verhuis Service is als verhuisbedrijf uit Amsterdam dagelijks actief als verhuisbedrijf in Amstelveen. Dagelijks helpen we gezinnen, studenten, senioren en bedrijven om hun bezittingen te verhuizen van A naar B, of soms van A via B naar C. Dit laatste komt vooral voor bij mensen die gaan samenwonen of vanuit een eengezinswoning in Amstelveen verhuizen naar een seniorenwoning die kleiner is.

Binnen de specifieke wensen die u voor ogen heeft bij de verhuizing naar Amstelveen helpen we u als verhuisbedrijf graag verder. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan gebruik van het interactieve aanvraagformulier. Daarin kunt u aangeven wanneer u wilt gaan verhuizen van of naar Amstelveen en hoeveel meubels er verhuisd dienen te worden. Ook is er de mogelijkheid om aan te geven hoeveel verhuizers u zelf bijdraagt. Dit bespaart u in de kosten.

U ontvangt direct een indicatie van de kosten. Vervolgens krijgt u dezelfde dag een offerte op maat toegestuurd van een van onze medewerkers. Deze offerte kunt u vervolgens vergelijken met andere verhuisbedrijven in Amstelveen en de omgeving van Amsterdam.

Grote en kleine verhuizingen door een gedegen verhuisbedrijf

Als professioneel verhuisbedrijf in Amstelveen voeren we veel verhuizingen compleet uit. Van de accessoires tot de grootste meubelen. Toch vinden sommige mensen het fijner om een groot gedeelte van de verhuizing zelf te doen. Zeker als u naar een plaats in de buurt verhuist, bijvoorbeeld naar Haarlem. Als u Student Verhuis Service inschakelt als uw verhuisbedrijf in Amstelveen, kunt u er dus bijvoorbeeld voor kiezen om  alleen het zware werk aan de verhuizers over te laten. De kosten van de verhuizing pakken dan nóg lager uit!

Doordat wij goedkope werkkrachten inzetten, zijn wij een low-budget verhuisservice en verhuisbedrijf in Amstelveen en omstreken zoals AlmereHaarlemHoofddorp en vanuit onze standplaats Amsterdam. Voor veel mensen is ons verhuisbedrijf inmiddels de eerste keuze wanneer zij moeten verhuizen in Noord-Holland. Wat begonnen is als een service door en voor studenten, is uitgegroeid tot een serieus en ervaren verhuisbedrijf. Studenten zijn namelijk flexibel en werken hard voor hun geld. Daarbij hebben ze een goede interne opleiding genoten en zorgen we voor kwalitatieve verhuizingen.

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen