Verhuisbedrijf Leeuwarden

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7268 recensies
js_loader

Ben je van plan om te verhuizen in de gemeente Leeuwarden en wil je de hulp van een ervaren en professioneel verhuisbedrijf? Zoek dan niet verder! Wat ooit begon als verhuisbedrijf in Amsterdam is inmiddels uitgebreid met filialen in Groningen en Rotterdam, waardoor ook jij snel en kostenefficiënt kan verhuizen! Met onze jarenlange expertise in het verhuizen van allerlei soorten inboedels voor zowel particulieren als bedrijven kunnen wij jouw verhuizing regelen op een soepele manier en zonder gedoe. 

Jaarlijks verzorgen onze studentverhuizers meer dan 8000 verhuizingen door heel Nederland en West-Europa en ondanks dat wij zo enorm zijn gegroeid is er niks veranderd aan ons motto:

Professioneel verhuizen, maar wel voor een klein prijsje

Wil je ontdekken hoe je op een efficiënte en voordelige manier kunt verhuizen? Ben je nieuwsgierig naar de kosten van jouw verhuizing en wat Student Verhuis Service als verhuisbedrijf Leeuwarden voor jou kan betekenen? Alle relevante informatie hierover vind je op deze pagina, dus lees snel verder!

Gemiddelde beoordeling van 4.8 (+6700 reviews)
Tot 30% korting op je verhuizing in Leeuwarden
Onze verhuis-academie garandeert een efficiënte en veilige verhuizing
Binnen 5 minuten een prijsindicatie
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 7350 recensies
Giuliana Nita
Giuliana Nita
I was very satisfied with my move and movers . Carlos (I believe was his name if I’m not mistaken ) and he’s work partner we’re both fast efficient and very nice ! Will use these services again when moving next time !
Eric Holt
Eric Holt
Vriendelijke heer die gerichte vragen en informatie geeft.Duidelijke en zeer redelijke offerte.Leuke ondersteunend materiaal zoals checklist en info-folder richting buren. Ook dozen zijn goedkoop qua huren en kopen.
Fatima Zahra
Fatima Zahra
Joost en Lizardi hebben ons geweldig geholpen met de verhuizing. Niks was te veel of te zwaar. Vriendelijke jongens. Ik gebruik voor de 2e keer Student Verhuisservice en de kwaliteit en de prijs die je krijgt is top. Echt een aanrader. Bedankt weer!
Gabriele Fornaro
Gabriele Fornaro
Great job and super fast
Hakan Terzi
Hakan Terzi
Best moving company. Good timing and fast moving and all went well and fun with them!
Isha Maduro
Isha Maduro
De verhuizing verliep erg snel en soepel. De verhuizers waren vriendelijk en gingen goed met onze spullen om. Joep, Joop en Arthur zijn echt toppers die top service hebben geleverd!
R
R
Quinten, Koen and Jona are super helpful and friendly. Took less time than expected, highly recommend!
Anneke van der Wal
Anneke van der Wal
Echt een top verhuisservice. Ondanks dat ze later zijn begonnen, door autopech, toch alles kunnen verhuizen. Ze zijn tot midden in de nacht doorgegaan. Echt kanjers!!!
Emelie Thomsen
Emelie Thomsen
Very efficient service throughout the entire process, highly recommended
Haidy Möller
Haidy Möller
Het was mijn 4e verhuizing met StudentVerhuizers en dat is niet voor niets. Ook deze verhuizing liep gesmeerd, dankzij Jean-Paul B, Matthijs M en Nils A. De sfeer was goed, de mannen werkten hard, hadden oog voor mogelijkheden; ze waren bereid zware kasten die nét niet in de lift pasten van 9-hoog de trap af te dragen. Chapeau!EN… de 5e verhuizing meteen in een moeite door. Van de opslag naar mijn nieuwe adres in Den Bosch. Met Tobias L, Morgan A, Sergio H. Het ging weer supergoed en -gezellig. In twee uur tijd was alles uit de wagen m.b.v. de verhuislift binnen én bed/kasten gemonteerd. Weer geweldig gedaan!
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor het achterlaten van een review Haidy Möller!
Wiwik Khohonggiem
Wiwik Khohonggiem
Vakkundig en altijd goed! Al jaren ervaren.
Albert van Koll
Albert van Koll
verhuizing perfect geregeld, het team Carl S, Josh H, Wesley B, Liam M, Djairo A wist van aanpakken dankzij hun hebben weinig verhuisstress gehad, demontage en montage van kasten ging ook perfect, zeker een aanrader als je wilt verhuizen
Irene recourt
Irene recourt
Alles is super vlot en professioneel verlopen, in 3,5 uur waren we verhuisd en stonden de bedden weer in elkaar. En dat met 3 man, chapeau!
Yann Valkieser
Yann Valkieser
Aardige jongens en goeie service!
Helena van Velzen
Helena van Velzen
Zonet hebben Bart, Djiaro en Morris ons in no time verhuisd! Echt super blij mee, ze dachten goed mee en werkten netjes. Mochten we ooit nog n keer verhuizen, dan weten we hen te vinden! Nogmaals bedankt!Odette en Helena van Houba Textielagenturen
js_loader

Goedkope Verhuizers Leeuwarden

Als verhuisbedrijf Leeuwarden delen we dezelfde missie als elders in het land: goedkoop verhuizen zonder in te leveren op kwaliteit. Sinds de oprichting in 2009 is Student Verhuis Service de voordeligste verhuisdienst van het land en met alle ervaring die wij door de jaren heen hebben opgedaan, leveren wij ook nog eens de kwaliteit die je van een professioneel verhuisbedrijf kan verwachten, maar dan voor een studentenprijsje. Hoe wij dit doen?

 1. Goedkope arbeidskrachten: de sleutel tot onze voordelige verhuisdiensten ligt in het gebruik van betaalbare studentverhuizers. Deze energieke en slimme verhuizers zijn niet alleen bereid om keihard te werken, maar ook in staat om slim en effectief te verhuizen. Om die reden hoeft het inhuren van verhuizers Leeuwarden niet duur te zijn!
 2. Standaard voordelige tarieven: naast onze goedkope arbeidskrachten bieden wij ook onze overige diensten aan tegen de scherpste tarieven. Zo huur je bij ons al een verhuislift voor slechts €30 per uur!
 3. Tot 30% korting op jouw verhuizing: op specifieke momenten zoals in het weekend of aan het eind van de maand is de vraag naar verhuizingen doorgaans hoger dan normaal en moeten wij alle zeilen bijzetten om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Om deze piekmomenten op te vangen, hanteren wij een dynamische prijsstelling. Hierdoor is onze verhuisservice nog gunstiger op momenten dat het rustig is. Ben jij flexibel in de verhuisdatum? Maak dan slim gebruik van ons dynamische prijsbeleid en kies je korting tot wel 30%!
 4. Zelf helpen bij de verhuizing om kosten te drukken: bij Student Verhuis Service heb je de volledige regie over jouw verhuizing. Wil je graag volledig ontzorgd worden? Geen enkel probleem! Wij kunnen de gehele verhuizing van begin tot eind uit handen nemen. Als je liever zelf de touwtjes in handen wilt houden dan is dat ook mogelijk! En omdat wij werken met facturatie op basis van gewerkte uren kan het heel voordelig uitpakken om zelf te helpen met verhuizen. Hoe sneller de verhuizing is voltooid, hoe minder je hoeft te betalen.

Op deze manier zorgt Student Verhuis Service ervoor dat iedereen die naar, vanuit of in Leeuwarden verhuisd, een voordelige maar professionele verhuisservice afneemt en vlug kan verhuizen naar zijn of haar nieuwe woning. Zodat we jouw nieuwe huis snel tot een thuis maken.

Jouw partner in Leeuwarden en omgeving

Sinds 2023 hebben wij een nieuw filiaal geopend in Groningen. Vanuit deze locatie zijn wij vaak actief als verhuisbedrijf Leeuwarden en zetten wij ons in om de hoogste kwaliteit verhuisdiensten te leveren in de verschillende wijken van de gemeente. Hieronder vind je een overzicht van enkele wijken waarin we vaak actief zijn en waar we voor jou klaarstaan om je te assisteren bij een soepele verhuizing:

 • Oud-Oost
 • Camminghaburen
 • Sonnenborg
 • Nijlân & De Zwette
 • Potmargezone
 • Heechterp-Schieringen
 • Westeinde

 

 

 

 

 • Bilgaard
 • Huizum
 • Aldlân
 • Binnenstad
 • Vrijheidswijk
 • Middelsee
 • Vossepark

Verhuisbedrijf Leeuwarden ook actief in regio Groningen

Wat kost jouw verhuizing in Leeuwarden?

Bij Verhuisbedrijf Leeuwarden begrijpen we dat het kennen van de kosten van jouw verhuizing van groot belang is. De kosten van een verhuizing variëren door verschillende factoren zoals de afstand die moet worden afgelegd. Een verhuizing van Leeuwarden naar Drachten of Meppel is bijvoorbeeld goedkoper dan een verhuizing naar de andere kant van het land. Verder zijn de grootte van de inboedel en de gewenste extra diensten van invloed op prijs. Wij streven altijd naar volledige transparantie, zonder onaangename verrassingen. Daarom hebben wij al onze tarieven netjes en overzichtelijk voor jou op een rijtje gezet.

Aangezien de prijs van een verhuizing sterk kan variëren van persoon tot persoon als gevolg van de diverse factoren hebben we een heldere en eenvoudige methode gecreëerd om de kosten van jouw verhuizing te berekenen:

 • Online M³ Calculator: Onze calculator berekent de benodigde ruimte op basis van jouw inboedel. Jij geeft per kamer aan welke meubels er zijn en ons systeem geeft jou direct een duidelijke prijsindicatie, zonder te wachten op een offerte.
 • Dezelfde dag een vrijblijvende offerte: Na het invullen van de inboedel calculator zal een van onze verhuisspecialisten kijken naar door jou aangeleverde informatie en op basis daarvan binnen 24 uur een accurate en geheel vrijblijvende offerte toesturen.

Veilig en Verzekerd Verhuizen

Bij het voorbereiden van een verhuizing rijzen er vaak tal van vragen. Een veelgestelde vraag is of de inboedel bij ons verzekerd is tijdens de verhuizing in Leeuwarden. Met genoegen delen we mee: jouw inboedel is volledig verzekerd tot €2.500.000! Wij bieden deze dekking niet alleen omdat we verzekerd zijn tegen schade, maar ook omdat wij volledig vertrouwen hebben in de uitzonderlijke kwaliteit van onze dienstverlening. Bij ons staat veiligheid tijdens de verhuizing namelijk centraal en onze goed opgeleide verhuizers zijn vastberaden om verder te gaan dan de norm. We begrijpen dat je bezittingen van onschatbare waarde zijn en daarom zetten wij ons in voor veiligheid en efficiëntie op elk moment van de verhuizing om zo jouw inboedel snel, maar ook schadevrij over te brengen van A naar B.

 • Verhuis-Academie voor efficiëntie en veiligheid: Onze Verhuis-Academie garandeert dat onze verhuizers getraind zijn in de nieuwste technieken voor een efficiënte en veilige verhuizing. We blijven up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de verhuisindustrie. Zo zorgen wij voor de nodige expertise om de verhuizing soepel te laten verlopen met een professionele en zorgvuldige behandeling van jouw bezittingen.
 • Nette en ruime verhuiswagens: Onze ruime verhuiswagens worden goed onderhouden en zijn uitgerust met alles wat nodig is voor een veilige verhuizing. Door juist gebruik van spanbanden en verhuisdekens garanderen wij dat jouw eigendommen veilig en beschermd zijn gedurende het transport.
 • Het juiste inpakmateriaal: Voor alle inboedel hebben we het juiste inpakmateriaal van de hoogste kwaliteit op voorraad. Door het gebruik van onder andere onze sterke verhuisdozen, matrashoezen, noppenfolie en serviespapier kunnen bezittingen zorgvuldig worden ingepakt om schade te voorkomen.

Heb je nog vragen over hoe jij zo veilig en efficiënt mogelijk kan verhuizen? Neem gerust contact op met een van onze verhuisspecialisten!

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Student Verhuis Service: een multifunctioneel verhuisbedrijf in Leeuwarden

Geen enkele verhuizing is hetzelfde, ook jouw verhuizing in Leeuwarden heeft bijzonderheden. Wellicht zijn er objecten die speciale aandacht vereisen, is het niet mogelijk om de verhuiswagen voor het huis te zetten, is een ontheffing nodig of moet een verhuislift worden ingezet omdat bepaalde meubels niet door de deur kunnen. Veel factoren om rekening mee te houden, maar geen paniek! Door de jaren heen zijn wij alle mogelijk obstakels tegengekomen en hebben wij ons hierop voorbereid. Door flexibel te zijn en door slim en efficiënt te werk te gaan hoeft jouw verhuizing in Leeuwarden geen stresspunt te worden.

Onze 35 verhuiswagens zijn dagelijks onderweg naar de meest uiteenlopende verhuizingen. Waardoor onze studentverhuizers ervaring hebben opgedaan in alle soorten verhuizingen. Van een kleine verhuizing voor een particulier tot een grote bedrijfsverhuizing. Onze hoogwaardige diensten zijn er voor iedereen! Hoe zwaar of complex jouw verhuizing in Leeuwarden ook is. Voor onze slimme en hardwerkende studentverhuizers is niets te gek.

Hieronder vind je een greep uit de soorten verhuizingen die wij als verhuisbedrijf Leeuwarden succesvol hebben voltooid:

Ben je opzoek naar een dienst die hier niet tussen staat? Geen zorgen, dit is slechts een deel van de services die wij aanbieden! Hoogstwaarschijnlijk hebben onze verhuizers in Leeuwarden ook ervaring met de werkzaamheden waar jij behoefte aan hebt. Zo worden wij ook met regelmaat ingeschakeld voor (de)montage werkzaamheden, het vervoer van scooters/motors, onze verhuislift service of voor meubeltransport.

Volledig Ontzorgd Verhuizen Leeuwarden

Verhuizen is veel meer is dan alleen het fysiek verplaatsen van je spullen. Het is een verandering in je leven waar veel bij komt kijken. Vaak zorgen deze ingrijpende momenten voor de nodige stress en daar zit niemand op te wachten. Om die reden zijn wij er om jou volledig te ontzorgen tijdens de verhuizing. Ons verhuisbedrijf Leeuwarden is gericht op jouw gemoedsrust en neemt alle werkzaamheden van het verhuisproces uit handen zodat jij je kan concentreren op andere belangrijke zaken zoals het inschrijven bij de gemeente of het regelen van fiscale zaken. Dus als jij volledig ontzorgd wil worden, kies je voor de full-service verhuizing van Student Verhuis Service. Hier onder vind je enkele voordelen van deze optie:

 • Geen in- en uitpakstress: Wanneer je kiest voor een full-service verhuizing hoef je je geen zorgen te maken om het in en uitpakken van jouw inboedel. Dit doen wij voor jou. We nemen niet alleen de verhuisdozen mee, maar ook al het andere benodigde materiaal om jouw inboedel stevig en veilig in te pakken. En het beste van allemaal? Bij aankomst wordt alles weer netjes uitgepakt en op de juiste plek neergezet. Wel zo makkelijk!
 • Deskundige (de)montage: Het (de)monteren van meubels kan een tijdrovende klus zijn, maar is vaak wel noodzakelijk. Laat dit aan ons over. Wij beschikken over de expertise om dit snel en efficiënt te doen, waardoor jij je bijvoorbeeld geen zorgen hoeft te maken over het weer in elkaar zetten van meubels op de nieuwe locatie.
 • Jouw tevredenheid is onze prioriteit: Onze toewijding gaat verder dan alleen het verplaatsen van spullen. Moet de oude woning bezemschoon worden opgeleverd? Geen probleem! Onze professionele verhuizers in Leeuwarden gaan pas weg als je helemaal tevreden, zodat jij met een gerust hart kan beginnen aan het nieuwe avontuur.

Wanneer je kiest voor een full-service verhuizing garanderen wij een volledig ontzorgde verhuizing in Leeuwarden van begin tot eind. Laat ons je helpen en geniet binnen de kortste keren van jouw nieuwe thuis.

Onze klanten zijn fan

Voor ons als bedrijf is het fijn om beoordelingen van klanten te krijgen, maar voor potentiële klanten al helemaal. Deze beoordelingen geven namelijk een eerlijk beeld van de werkzaamheden die Student Verhuis Service heeft uitgevoerd en wat onze klanten daarvan vonden.

Wij zijn trots dat wij onze klanten al bij zoveel verhuizingen hebben mogen helpen. Uit de vele beoordelingen van onze klanten blijkt dat onze verhuisservice gewaardeerd wordt: uit meer dan 6800 beoordelingen ontvingen wij een score van 4,8/5!

Met Student Verhuis Service ontzettend soepel van Amsterdam naar Groningen verhuisd. Er werd hard gewerkt, in fijn overleg, goede sfeer, en zorg voor mijn spullen. Dankje Johan en Isaak voor jullie hulp!
Annelie Loos
Joop en Bas hebben in Groningen geholpen met mijn verhuizing en dat ging top! Aardige jongens en het ging heel vlot. Ze hebben mijn grote kledingkast keurig gedemonteerd en in het nieuwe huis weer in elkaar gezet. Ook de rest van de meubels werden netjes en voorzichtig vervoerd. Al met al een goede ervaring!
Storms adventures

Een goede voorbereiding is het halve werk

Voordat je de hulp van onze studenten verhuizers Leeuwarden inschakelt is het handig om na te gaan of je de nodige voorbereidingen hebt getroffen. Een goed begin is namelijk het halve werk! En om jou goed op weg te helpen hebben wij de ultieme verhuischecklist opgesteld. Deze gids bevat naast een to-do list, handige tips en alle belangrijke informatie die je nodig hebt voor een succesvolle verhuizing en geeft tevens antwoord op vragen als:

 • Ik ga verhuizen, wat moet ik regelen?
 • Wie moet ik inlichten over mijn verhuizing?
 • Hoe kan ik mijn verhuizing plannen, wat is de beste manier en waar begin ik?

Vraag onze verhuischecklist in het onderstaande blok aan en maak van jouw verhuizing een succes!

 

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ

FAQ

De kosten van een verhuizing variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afstand, de inboedel en de gewenste diensten. Voor een nauwkeurige prijsopgave kun je ons interactieve aanvraagformulier invullen. Dit duurt slechts enkele minuten en is geheel vrijblijvend!

In Leeuwarden bieden wij dezelfde kwalitatieve diensten aan als in de rest van Nederland en Europa, waaronder onze verhuislift service, meubeltransport, hulp bij het in- en uitpakken en (de)montage van meubels. Je kunt vertrouwen op onze professionele aanpak en zorgvuldige behandeling van je bezittingen, ongeacht de locatie van de verhuizing.

De duur van jouw verhuizing hangt net als de kosten af van verschillende factoren, zoals de afstand, de hoeveelheid spullen en de complexiteit van de klus. In de meeste gevallen duurt een verhuizing 2 tot 8uur. Grote verhuizingen kunnen twee dagen in beslag nemen. Bij grote full-service verhuizingen bestaat de eerste dag vaak uit inpakken en wordt op de tweede dag de gehele inboedel overgebracht naar de nieuwe locatie.

Bij iedere verhuizing worden verhuisdekens, spanbanden en hondjes (trolleys voor het verplaatsen van wasmachines ed.) meegenomen door onze verhuizers. Wanneer je kiest voor een full service verhuizing wordt al het benodigde materiaal door ons geleverd, dus ook noppenfolie, matrashoezen en verhuisdozen om jouw inboedel op een veilige en efficiënte manier te verhuizen.

Ja, jouw bezittingen zijn altijd verzekerd tot €2.500.000

Een verhuizing in Leeuwarden is bij ons eenvoudig te boeken door het aanvraagformulier in te vullen. Zodra we jouw aanvraag hebben ontvangen, sturen we je een geheel vrijblijvende offerte en nemen we indien nodig contact met je op om de details van de verhuizing te bespreken. Indien je akkoord gaat met de offerte sturen wij een bevestigingsmail met alle relevante informatie over de geplande verhuizing.

Heb je na het lezen van deze pagina nog steeds vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze salesafdeling. Zij helpen jou graag verder!

Ik ben fan van de SVS! Was alweer m’n 4e verhuizing met jullie; goede prijs voor goede enthousiaste verhuizers; goed overleg en alles veilig over!
-Josine van Schagen, verhuisd april ’22
Wat een geweldige fijne ervaring is mijn verhuizing geweest. Drie fantastische jonge vakmensen, hulpvaardig, vriendelijk en vakkundig.
-Jeannette Jurgens, verhuisd juni’22

Blijf op de hoogte en volg ons op sociale media

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen