Verhuisbedrijf Delfzijl

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7104 recensies
js_loader

Verhuizen staat bekend als een van de meest stressvolle gebeurtenissen in het leven. Maar stel je eens voor dat dit proces niet alleen stressvrij kan zijn, maar ook aangenaam en betaalbaar. In Delfzijl en omstreken biedt Student Verhuis Service deze unieke ervaring. Met een team van gemotiveerde studenten maken we van je verhuizing een vlotte en positieve ervaring.

Wij geloven dat een succesvolle verhuizing meer inhoudt dan alleen het transporteren van dozen. Het gaat om het creëren van een positieve ervaring die je met een glimlach achterlaat. Daarom staan jouw wensen en tevredenheid centraal in alles wat we doen als verhuisbedrijf Delfzijl.

 

Met ons interactieve aanvraagformulier zie je gelijk een schatting van de kosten van jouw verhuizing.
Je krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op je verhuisdag

Jonge Energie Gecombineerd met Professionele Zorg

Onze studententeams worden zorgvuldig geselecteerd en getraind, waardoor ze niet alleen over de fysieke kracht beschikken, maar ook over de finesse en aandacht voor detail die uw bezittingen verdienen. Deze unieke combinatie van jonge energie en professionele zorg maakt ons onderscheidend in de verhuisbranche.

Student Verhuis Service voert dagelijks tientallen verhuizingen uit in de regio Groningen en andere delen van Noord-Nederland. Onze teamleden zijn goed opgeleide studentenverhuizers, die niet alleen voordeliger zijn dan traditionele verhuizers, maar ook sterker en vriendelijker. Dankzij hun uitgebreide ervaring met verhuizingen in de regio en hun professionele opleiding zijn ze erg geschikt voor elke verhuisklus. 

Onze verhuis-academie garandeert een efficiënte en veilige verhuizing
Grootste particuliere verhuizer van heel Nederland
De eerste echte Student Verhuis Service
Verhuizingen door heel Nederland en Europa
Voordelig door slimme en efficiënte Studentverhuizers

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ
100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Uitgebreid Dienstenaanbod In Delfzijl

Elke Verhuizing in Delfzijl is Maatwerk

Particuliere verhuizingen: Nooit te veel betalen voor het verhuizen van jouw inboedel: dat is bij ons heel gewoon. Zo hanteren wij vaste lage tarieven voor al onze klanten.

Bedrijfsverhuizingen: Je bedrijf zó verhuizen, dat de impact op de bedrijfsvoering minimaal is? Student Verhuis Service is hét verhuisbedrijf dat je hierbij helpt.

Verhuislift diensten: In Delfzijl kun je bij ons een verhuislift huren voor een realistische prijs en inclusief professionele begeleiding.

Full service verhuizingen: Wie voor een full service verhuizing kiest, besteedt alle verhuiswerkzaamheden uit aan Student Verhuis Service, complete ontzorging. Wij regelen je gehele verhuizing en de voorbereiding daarvan.

Handyman service: Een handyman lost allerhande klusjes rondom de verhuizing op. De brede inzetbaarheid van de handyman Delfzijl komt van pas bij de uiteenlopende klussen die je bij een verhuizing tegen kan komen. De handyman is een naast ervaren klusjesman ook een ervaren verhuizer.

 

Wat vinden onze klanten van verhuisbedrijf Delfzijl?

De verhuizing met student verhuis service ging echt top. Goeie communicatie en Joris H. en Nils X. waren professioneel, super snel en relaxed. Bedankt jongens! Al met al een zeer goede ervaring. Ik weet zeker wie ik de volgende keer bel als ik moet verhuizen! Het is gewoon echt een topservice voor een goede prijs.
Rick
Ik ben uiterst tevreden over de fullservice verhuizing van Student Verhuis Service. De inpak service was professioneel, de handyman efficiënt en de voorafgaande bezichtiging zorgde voor een probleemloze verhuizing.
Charlotte

Kantoorverhuizingen Delfzijl

Student Verhuis Service is al geruime tijd een betrouwbare partner voor zakelijke verhuizingen. Onze ervaren studenten-professionals hebben talloze zakelijke verhuizingen met succes afgerond, en we staan klaar om je te assisteren bij je kantoorverhuizing. Als je binnenkort voor de uitdaging staat om je kantoor te verhuizen, maar niet weet waar te beginnen, kunt u op ons rekenen.

Met de benodigde expertise en hoogwaardig materiaal zijn wij in staat om jouw kantoorverhuizing snel, professioneel en kostenefficiënt te realiseren.

Met ons interactieve aanvraagformulier zie je gelijk een schatting van de kosten van jouw verhuizing.
Je krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van jouw verhuizing te berekenen!

Onze Toewijding aan Duurzaamheid in Delfzijl

Bij Student Verhuis Service zijn we toegewijd aan duurzaamheid. We begrijpen dat verhuizen vaak leidt tot het gebruik van materialen zoals kartonnen dozen en verpakkingsmaterialen. Daarom streven we ernaar om zo milieuvriendelijk mogelijk te opereren. We recyclen materialen en gebruiken herbruikbare verpakkingsmiddelen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Verhuizen naar Delfzijl? Hier zijn 10 leuke feitjes

1. Delfzijl is een stad en gemeente in de provincie Groningen, Nederland, en ligt aan de monding van de rivier de Eems en de Waddenzee.

2. Het is een historische havenstad met een rijke maritieme geschiedenis. Delfzijl speelde een belangrijke rol in de scheepvaart en handel in de 17e en 18e eeuw.

3. De naam “Delfzijl” komt van de oude woorden “del” (betekent “dal”) en “seyl” (betekent “zeil” of “zeesluis”), verwijzend naar de ligging aan de monding van de Eems.

4. Delfzijl heeft een van de grootste industriële complexen van Nederland, waar chemische en industriële bedrijven zijn gevestigd.

5. De Eemshaven, gelegen ten noorden van Delfzijl, is een belangrijke energiehaven en industriële zone, met onder andere elektriciteitscentrales en windmolenparken.

6. Het historische centrum van Delfzijl heeft enkele mooie bezienswaardigheden, waaronder de Nicolaïkerk en de oude vestingwerken.

7. Delfzijl heeft een aantal interessante musea, zoals het Muzeeaquarium Delfzijl, waar je meer te weten kunt komen over de maritieme geschiedenis en de zee.

8. De stad is ook bekend om zijn jaarlijkse evenementen, zoals de DelfSail, een maritiem festival met indrukwekkende tall ships en historische schepen.

9. In de omgeving van Delfzijl kun je genieten van de natuurlijke schoonheid van het Waddengebied, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

10. Delfzijl is goed verbonden met andere delen van Nederland en Duitsland via de snelwegen en het spoorwegnet, wat de stad een strategische locatie maakt voor handel en transport.

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen