Student Verhuis Service als verhuisbedrijf Almere: van A tot Z geregeld!

Veel mensen verwachten dat het verhuizen van de inboedel ontzettend duur zal zijn. Toch is het zeer afhankelijk van het verhuisbedrijf dat u inschakelt om uw inboedel te verhuizen.

Verhuisbedrijf Student Verhuis Service is de goedkoopste verhuisservice Almere. Wij werken in Almere en omstreken en ons team bestaat uit verhuizers die relatief jong zijn, maar wel vakbekwaam dankzij de uitgebreide interne opleiding. De grootste kostenpost bij een verhuizing vormt het uurloon van de verhuizers en bij Student Verhuis Service ligt het uurloon een stuk lager dan bij traditionele verhuisbedrijven. Samen met jarenlange ervaring in verhuizen in Almere en omgeving, flexibele verhuizers en professionele verhuiswagens en materialen bieden wij de hoogste kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Veiligheid en zorgvuldigheid zijn kenmerkend tijdens onze verhuizingen. Uw inboedel wordt goed beschermd en netjes op de plek van bestemming gebracht.

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw verhuizing? Vul dan het aanvraagformulier in. Door middel van duidelijke vragen met betrekking tot uw verhuizing in Almere, krijgt u snel een duidelijk kostenoverzicht. Dit is een schatting en geeft u een beeld in de uiteindelijke kosten. Vergelijk de kosten van Student Verhuis Service gerust met andere verhuisbedrijven in Almere, wij komen vrijwel altijd als goedkoopste partij naar voren!


 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Goedkoop verhuisbedrijf in Almere

Student Verhuis Service is een dynamisch verhuisbedrijf dat door efficiënt werken en klantgerichtheid verhuizingen realiseert in geheel Nederland. Door onze diensten elke dag weer een beetje beter te maken en te allen tijde de wensen en behoeften van de klant voor ogen te houden, bieden wij een complete en soepele verhuizing aan voor iedereen.

Daarnaast hanteren wij scherpe tarieven, voornamelijk door relatief goedkope verhuizers. Onze verhuizers vormen een goede mix tussen jonge sterke verhuizers en meer ervaren verhuizers. Zo kunnen wij de arbeidskosten laag houden en aangezien arbeidskosten een groot gedeelte van de totale kosten vormen, zijn wij de goedkoopste verhuisservice in Almere en de rest van Nederland.

Of het nu een kleine verhuizing, grote verhuizing, zakelijke verhuizing of verhuizing naar het buitenland betreft, onze verhuizers werken dagelijks aan het realiseren van de meest uiteenlopende verhuizingen. Zo kunt u voor alles bij ons terecht en ook voor specifieke werkzaamheden, of wanneer u liever een groot gedeelte zelf uitvoert of meehelpt.

Voor elke verhuizing geschikt

De verhuizers van Student Verhuis Service zijn echte vakmannen die dagelijks allerlei soorten verhuizingen uitvoeren:

 • Grote en kleine verhuizingen
 • Particulier of zakelijk
 • In Nederland of buitenland

Gevestigd als verhuisbedrijf Amsterdam zijn wij echter overal actief en realiseren we dagelijks tientallen verhuizingen. Niet alleen binnen Almere of in de directe omgeving, zoals Hilversum. Ook bij verdere verhuizingen, zoals verhuizingen vanuit Utrecht naar Almere, of als u door te verhuizen Almere gaat inruilen voor Rotterdam, kunnen we u verder helpen.

Daarnaast denken wij altijd actief mee met de verhuizing. Zo zien wij vaak dat bij een seniorenverhuizing niet alle inboedel mee kan naar de nieuwe woning. Daarom bieden wij een opslagplaats aan waar wij deze meubels stallen. U kunt ons hiervoor gerust benaderen wanneer u dit wilt. Enkele voorbeelden van onze diensten zijn:

 • (De) monteren van meubels en aansluiten van witgoed
 • Ontruimingen van woningen of bedrijven
 • Vervoeren van scooters, motors
 • Verhuizen van grote meubelen zoals koelkast, piano of zware tafel
 • Verhuislift gebruiken voor woningen op hoge verdiepingen
 • Inboedel verhuizen in Nederland of Europa

Zo bieden wij een complete dienst aan en kunt u altijd terecht bij ons voor de goedkoopste en beste verhuisservice in Almere en omgeving.

Professioneel verhuisbedrijf Almere

Onze kernwaarden liggen bij de focus op de klant, prijs, en flexibele aanpak. Zo zorgen wij altijd voor een aantrekkelijk prijsvoorstel en zijn onze prijzen volledig transparant. Dit gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Zo gebruiken wij alleen de beste verhuismaterialen en werken er alleen goed opgeleide verhuizers bij Student Verhuis Service.

Bij ons kunt u gerust helpen met verhuizen wanneer u vrienden of familie inschakelt voor deze klus. Zo betaalt u bij ons alleen voor de werkzaamheden die een verhuisbedrijf in Almere beter kan uitvoeren. Dit scheelt al aanzienlijk in de kosten die gepaard gaan met een verhuizing. Met een verhuizing worden immers vaak al genoeg kosten gemaakt.Denk hierbij aan de kosten van een makelaar, overdrachtsbelasting, de hypotheekadviseur en de uiteindelijke verhuizing zelf.

Bij Student Verhuis Service weten wij maar al te goed dat verhuizen al duur genoeg is en daarom bieden wij u een complete verhuizing in Almere aan voor een aantrekkelijke prijs.

Verhuizen in Almere

Verhuisbedrijf Almere - Almere havenDe bussen van Student Verhuis Service komen al jaren in Almere. Van het centrum, Almere-Haven, de Hoven en de Marken tot de Film-, Dans-, Water- en Staatsliedenwijk, onze verhuizers hebben het allemaal al gezien.

Onze werknemers zijn allemaal studenten die van een vakkundige verhuis opleiding hebben genoten. Dit, gecombineerd met onze low budget instelling, zorgt ervoor dat wij al jaren een uitstekende verhuis service met absolute bodemprijzen kunnen combineren. Door de resources efficiënt te besteden kunnen we optreden als goedkoopste verhuisbedrijf in de omgeving Almere.

Bent u benieuwd of we voor uw verhuizing ook als goedkoopste verhuisbedrijf uit de bus komen? Maak dan gebruik van het interactieve aanvraagformulier op onze website.

 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost