Verhuisbedrijf Almere

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 6607 recensies
js_loader

Verhuisbedrijf in Almere: van A tot Z geregeld

Veel mensen verwachten dat het verhuizen van de inboedel ontzettend duur zal zijn. Toch is het zeer afhankelijk van het verhuisbedrijf dat u inschakelt om uw inboedel te verhuizen.

Student Verhuis Service is de goedkoopste verhuisservice in Almere. Wij werken in Almere en omstreken en ons team bestaat uit verhuizers die relatief jong zijn, maar wel vakbekwaam dankzij de uitgebreide interne opleiding. De grootste kostenpost bij een verhuizing vormt het uurloon van de verhuizers en bij Student Verhuis Service ligt het uurloon een stuk lager dan bij traditionele verhuisbedrijven.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring in verhuizen in Almere en omgeving opgebouwd, hebben flexibele verhuizers in dienst en professionele verhuiswagens en materialen bieden wij de hoogste kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Veiligheid en zorgvuldigheid zijn kenmerkend tijdens onze verhuizingen. Uw inboedel wordt goed beschermd en netjes op de plek van bestemming gebracht.

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw verhuizing? Vul dan het aanvraagformulier in. Door middel van duidelijke vragen met betrekking tot uw verhuizing in Almere, krijgt u snel een duidelijk kostenoverzicht. Dit is een schatting en geeft u een beeld in de uiteindelijke kosten. Vergelijk de kosten van Student Verhuis Service gerust met andere verhuisbedrijven in Almere, wij komen vrijwel altijd als goedkoopste partij naar voren!

Jouw voordelige verhuizing in Almere

Student Verhuis Service is een dynamisch verhuisbedrijf dat door efficiënt werken en klantgerichtheid verhuizingen realiseert in geheel Nederland. Door onze diensten elke dag weer een beetje beter te maken en te allen tijde de wensen en behoeften van de klant voor ogen te houden, bieden wij een complete en soepele verhuizing aan voor iedereen.

Daarnaast hanteren wij scherpe tarieven, voornamelijk door relatief goedkope verhuizers. Onze verhuizers vormen een goede mix tussen jonge sterke verhuizers en meer ervaren verhuizers. Zo kunnen wij de arbeidskosten laag houden en aangezien arbeidskosten een groot gedeelte van de totale kosten vormen, zijn wij de goedkoopste verhuisservice in Almere en de rest van Nederland.

Of het nu een kleine verhuizing, grote verhuizing, zakelijke verhuizing of verhuizing naar het buitenland betreft, onze verhuizers werken dagelijks aan het realiseren van de meest uiteenlopende verhuizingen. Zo kunt u voor alles bij ons terecht en ook voor specifieke werkzaamheden, of wanneer u liever een groot gedeelte zelf uitvoert of meehelpt

Ruim 100.000 tevreden klanten uit 23+ landen
Beoordeeld met 4.8/5 sterren uit 6300+ reviews
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000!
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit verhouding
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Onze verhuisservice in Almere is voor elk type verhuizing geschikt

De verhuizers van Student Verhuis Service zijn echte vakmannen die dagelijks allerlei soorten verhuizingen uitvoeren:

Gevestigd als verhuisbedrijf in Amsterdam zijn wij echter overal actief en realiseren we dagelijks tientallen verhuizingen. Niet alleen binnen Almere of in de directe omgeving, zoals Hilversum. Ook bij verdere verhuizingen, zoals verhuizingen vanuit Utrecht naar Almere, of als u door te verhuizen Almere gaat inruilen voor Rotterdam, kunnen we u verder helpen.

Daarnaast denken wij altijd actief mee met de verhuizing. Zo zien wij vaak dat bij een seniorenverhuizing niet alle inboedel mee kan naar de nieuwe woning. Daarom bieden wij een opslagplaats aan waar wij deze meubels stallen. U kunt ons hiervoor gerust benaderen wanneer u dit wilt. Enkele voorbeelden van onze diensten zijn:

  • (De) monteren van meubels en aansluiten van witgoed
  • Ontruimingen van woningen of bedrijven
  • Vervoeren van scooters, motors
  • Verhuizen van grote meubelen zoals koelkast, piano of zware tafel
  • Verhuislift huren en gebruiken voor uw woning op hoge verdiepingen
  • Inboedel verhuizen in Nederland of Europa

Zo bieden wij een complete dienst aan en kunt u altijd terecht bij ons voor de goedkoopste en beste verhuisservice in Almere en omgeving

Professioneel verhuizen in Almere

Onze kernwaarden liggen bij de focus op de klant, prijs, en flexibele aanpak. Zo zorgen wij altijd voor een aantrekkelijk prijsvoorstel en zijn onze prijzen volledig transparant. Dit gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Zo gebruiken wij alleen de beste verhuismaterialen en werken er alleen goed opgeleide verhuizers bij Student Verhuis Service.

Bij ons kunt u gerust helpen met verhuizen wanneer u vrienden of familie inschakelt voor deze klus. Zo betaalt u bij ons alleen voor de werkzaamheden die een verhuisbedrijf in Almere beter kan uitvoeren. Dit scheelt al aanzienlijk in de kosten die gepaard gaan met een verhuizing. Met een verhuizing worden immers vaak al genoeg kosten gemaakt. Denk hierbij aan de kosten van een makelaar, overdrachtsbelasting, de hypotheekadviseur en de uiteindelijke verhuizing zelf.

Bij Student Verhuis Service weten wij maar al te goed dat verhuizen al duur genoeg is en daarom bieden wij u een complete verhuizing in Almere aan voor een aantrekkelijke prijs. Bij ons gaan de lage kosten nooit ten nadele van de afronding van de verhuizing. Discretie en efficiëntie is geboden en dit verzorgen wij ook iedere verhuizing weer.

Verhuizen vanuit het Centrum, Almere-Haven of de Hoven?

De verhuisbussen van Student Verhuis Service komen al jaren in Almere. Van het centrum, Almere-Haven, de Hoven en de Marken tot de Film-, Dans-, Water- en Staatsliedenwijk, onze verhuizers hebben het allemaal al gezien. Almere is een steeds populairdere woonplaatsen van Flevoland, naast Lelystad, door de vele voorzieningen en de goede bereikbaarheid.

Onze werknemers zijn allemaal studenten die van een vakkundige verhuis opleiding hebben genoten. Dit, gecombineerd met onze low budget instelling, zorgt ervoor dat wij al jaren een uitstekende verhuis service met absolute bodemprijzen kunnen combineren. Door de resources efficiënt te besteden kunnen we optreden als goedkoopste verhuisbedrijf in de omgeving Almere.

Dat goedkoop verhuizen niet betekent dat we de kwaliteit niet waarborgen blijkt wel uit de grote hoeveelheid positieve reviews die we ontvangen. Wij kregen al ruim 5.000 beoordelingen 4,8/5 gemiddeld. Een mooi gemiddelde waar onze verhuizers dagelijks hard voor werken.

Het doorgeven van jouw verhuizing doet u via de gemeente Almere, via deze link. Het is mogelijk om uw verhuisaangifte digitaal bij de gemeente Almere te doen. Bekijk hier meer over aan wie u uw verhuizing moet doorgeven.

Dit zeggen onze klanten in Almere over ons:

Echt zo’n fijne partij om mee te verhuizen. Ze zijn op tijd, komen afspraak na en het zijn ook nog eens hele aardige en goeie jongens, die heel netjes de spullen overbrengen. 2x met ze samengewerkt, 2x dezelfde goede ervaring. Ik zou ze iedereen aanraden!
Lisette
Hard werkende en enthousiaste medewerkers Nils X, Boudewijn B en Sam C. Wij moesten aandringen op broodjes en drinken anders gingen ze maar door. Erg handig om ook een handyman reserveren. Dat bespaarde ons veel tijd. Dank en tot de volgende keer.
Marty

Verhuislift huren in Almere

Voor een verhuizing van of naar één van de vele de appartementen in de binnenstad van Almere kun je gebruik maken van onze verhuisliften. De verhuisliften zorgen ervoor dat de inboedel van de vijfde verdieping soepel en op een veilige manier naar de begane grond wordt gebracht. Geen gedoe meer met tillen van zware materialen en schade tijdens het naar beneden tillen dankzij deze moderne verhuisliften.

Bent u benieuwd of we voor uw verhuizing ook als goedkoopste verhuisbedrijf uit de bus komen? Maak dan gebruik van het interactieve aanvraagformulier op onze website.

Binnen 5 minuten een prijsindicatie
Dezelfde dag een gratis vrijblijvende offerte op maat
Met korting tot 30%!

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.