Verhuisbedrijf Heemstede

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7268 recensies
js_loader

Het centraal gelegen Heemstede is erg populair bij mensen die werken in Amsterdam en omstreken. Vanuit Heemstede is het bovendien maar een klein stukje naar de rustige omgeving van het strand. Dankzij deze kenmerken is Heemstede in de laatste jaren sterk gegroeid. Student Verhuis Service heeft als verhuisbedrijf in Heemstede veel van deze verhuizingen naar Heemstede uitgevoerd. De veiligheid van uw spullen staat bij ons voorop. Wij vinden het ontzettend belangrijk om verantwoordelijk met uw inboedel om te gaan. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen bij een verhuizing? Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan voor onze verhuisservice in Heemstede!

Volledig inzicht in de prijs
Nergens aan vast
Binnen 5 minuten een prijs

Verhuizen met kwaliteit

Prijs is een belangrijk aspect als u een verhuisbedrijf Heemstede inschakelt, maar ook aan de kwaliteit mag niets ontbreken. Daarom leiden we als Student Verhuis Service onze medewerkers goed op. De medewerkers weten daardoor wat er van ze verwacht wordt, hoe ze moeten handelen in verschillende situaties en hoe ze zware meubels ook veilig en snel kunnen verhuizen naar uw nieuwe woning of kantoor.

Professionele verhuismaterialen

Daarnaast blijkt onze kwaliteit ook uit de verhuismaterialen die we gebruiken bij het verhuizen van uw inboedel. We maken gebruik van ruime en moderne verhuiswagens waarvan de capaciteit desgewenst kan worden uitgebreid met een aanhangwagen. Verder hebben we tijdens de verhuizing van uw meubilair ook de beschikking over een verhuislift die tot wel 18 meter hoogte kan liften. Dit is ideaal wanneer u in een flat woont of op een bovenverdieping. De verhuizing daardoor sneller, gemakkelijker en goedkoper worden uitgevoerd.

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Goedkoop verhuisbedrijf Heemstede

Een verhuizing kan hoog in de kosten oplopen. Denk aan de kosten voor de aanschaf van nieuwe accessoires, nieuwe meubels, de hypotheekadviseur en de notaris. De verhuizing hoeft gelukkig niet duur te zijn! Wij zijn een ervaren en betrouwbaar verhuisbedrijf dat bekend is in Heemstede. Student Verhuis Service verhuist regelmatig gezinnen, studenten, ouderen en bedrijven in en naar Heemstede. Dit doen we tegen aantrekkelijke tarieven, zodat u goedkoop kunt verhuizen in Heemstede.

Omdat wij veel verhuizingen doen kunnen we u goedkoop verhuizen. Bovendien kunnen we als verhuisbedrijf erg efficiënt verhuizen. De verhuizers werken in teams en daarom weten ze exact wat ze van elkaar kunnen verwachten. Bent u benieuwd hoe goedkoop we u kunnen verhuizen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Zakelijke verhuizingen Heemskerk

Naast het verhuizen van particulieren, verhuizen we wekelijks ook meerdere bedrijven. Hierbij gaat het veelal om kantorenspullen, maar ook voor het verhuizen van bedrijven met opslag of kleine industrie hebben we de expertise in huis. In Heemskerk kunnen we uw zakelijke verhuizing volledig uit handen nemen, maar we kunnen u ook ondersteunen in het proces. De doelstelling bij een zakelijke verhuizing is altijd om uw medewerkers zo snel mogelijk weer aan de slag te laten gaan. Uiteraard kunnen we ook de zakelijke verhuizingen ook zeer aantrekkelijk uitvoeren als goedkoop verhuisbedrijf in Heemstede!

Vandaag inzicht in de kosten van uw verhuizing via ons aanvraagformulier
Dezelfde dag een vrijblijvende offerte
Van het huren van een verhuiswagen alleen tot volledig ontzorgd verhuizen, jij bepaalt!

Benieuwd naar de kosten? Bereken de verhuiskosten eenvoudig

Gaat u binnenkort verhuizen en hecht u waarde aan een goedkope verhuizing in Heemstede? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Student Verhuis Service. We helpen u graag verder bij de verhuizing van Amsterdam naar Heemstede of juist voor de verhuizing van Alkmaar naar Heemstede. Het interactieve aanvraagformulier houdt direct rekening met de afstand tussen de verschillende locaties, het aantal meubels dat u wilt verhuizen en het aantal verhuizers dat uit uw kennissenkring al helpt met verhuizen. Het aanvraagformulier geeft binnen vijf minuten een indicatie van de verhuiskosten en binnen 24 uur heeft u een offerte op maat binnen!

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Wat zeggen onze klanten?

Echt zo’n fijne partij om mee te verhuizen. Ze zijn op tijd, komen afspraak na en het zijn ook nog eens hele aardige en goeie jongens, die heel netjes de spullen overbrengen. 2x met ze samengewerkt, 2x dezelfde goede ervaring. Ik zou ze iedereen aanraden!
Lisette
De verhuizing met student verhuis service ging echt top. Goeie communicatie en Joris H. en Nils X. waren professioneel, super snel en relaxed. Bedankt jongens! Al met al een zeer goede ervaring. Ik weet zeker wie ik de volgende keer bel als ik moet verhuizen! Het is gewoon echt een topservice voor een goede prijs.
Rick
Wessel V en Luca J hebben met grote zorgvuldigheid en snelheid de spullen van mijn broer verhuisd. Hun vrolijkheid bij het laden en lossen, maakten het minder erg voor mijn broer om afscheid te nemen van zijn oude woonplek. Zulke vrolijke verhuizers zijn goud waard.
Joyce
Hard werkende en enthousiaste medewerkers Nils X, Boudewijn B en Sam C. Wij moesten aandringen op broodjes en drinken anders gingen ze maar door. Erg handig om ook een handyman reserveren. Dat bespaarde ons veel tijd. Dank en tot de volgende keer.
Marty
Tom en Joris hebben ontzettend goed geholpen met de verhuizing van mijn schoonmoeder naar het verzorgingshuis, waren een kast vergeten en zonder morren zijn ze deze weer gaan halen. Had me geen raad geweten zonder hun, vrolijk, aanpakken en sociaal, heel hartelijk bedankt voor alle moeite!!
Tineke
Wij hebben deze maand veel gebruik gemaakt van de diensten van Student Verhuis Service. Dat doe je niet als je niet tevreden bent! Ook dit keer zijn we weer prima geholpen met de laatste spullen overbrengen naar ons nieuwe huis! Dank je wel Martijn L, Peter B!
Dae

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen