Verhuisbedrijf Zeist

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 5882 beoordelingen
js_loader

Zeist is een prachtige stad in de omgeving van Utrecht om in te wonen en recreëren. Toch kan een verhuizing voor de nodige verhuisstress zorgen. Voor wie deze stress aan den lijve ondervindt, kan met de verhuisservice van Student Verhuis Service gerust ademhalen.

De verhuizers van Student Verhuis Service weten uw inboedel in een handomdraai te verhuizen van A naar B. Zo kunt u heerlijk achteroverleunen terwijl de verhuisservice uw gehele verhuizing uit handen neemt.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Goedkoop verhuizen in de regio van Zeist

Onze verhuishulp bestaat uit jonge enthousiaste werknemers met een studentenachtergrond . Zij blinken uit in hard, maar ook slim werken. Dat merkt u als opdrachtgever niet alleen in de portemonnee, maar ook in de tijd die het kost om uw verhuizing in goede banen te leiden. Service en flexibiliteit staan bij Student Verhuis Service hoog in het vaandel en vormen de kernwaarden voor ons verhuisbedrijf. Wij begrijpen goed dat u niet van onaangename verrassingen achteraf houdt en daarom zorgt onze prijscalculator ervoor dat u zo realistisch mogelijk beeld krijgt van de kosten van uw verhuizing.

Wat komt er allemaal kijken bij een verhuizing?

Student Verhuis Service is in te zetten voor particuliere verhuizingen, maar ook voor een bedrijfsverhuizing. Bij zakelijke verhuizingen besteden we extra tijd aan het maken van een verhuisplanning, zodat de verhuizing soepeler kan verlopen. Zo wordt rekening gehouden en zorgvuldig omgegaan met eventuele bedrijfsgevoelige informatie. Zorgen we dat er een persoonlijke accountmanager beschikbaar is en kunnen we ondersteunen bij het inrichten en (de)monteren van de inboedel.

Een greep uit de werkzaamheden van Student Verhuis Service:

Ruim 100.000 tevreden klanten uit 23+ landen
Beoordeeld met 4.8/5 sterren uit 5700+ reviews
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000!
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit verhouding
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Snel en efficiënt uw verhuizing geregeld

Om ervoor te zorgen dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt, hebben wij al onze verhuizers intern opgeleid. Zo leveren wij altijd de juiste kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring in de verhuisbranche, weten wij wat er komt kijken bij het verhuizen naar uw nieuwe woning. Voor de verhuizers van Student Verhuis Service is het in- en uitpakken van verhuisdozen gesneden koek, en dat merkt u in het tempo waarmee zij aan de slag gaan. Is er haast geboden bij het verhuizen, dan is een spoedverhuizing in Zeist mogelijk. Bekijk onze tarieven of vraag een op maat gemaakte offerte op

Verhuishulp of volledig uitbesteden?

Of u uw verhuizing volledig uitbesteed of alleen de fysieke verhuishulp van de verhuizers van Student Verhuis Service inschakelt bij uw aanstaande verhuizing in Zeist. U bent zelf de regisseur in uw eigen verhuizing en bepaalt eenvoudig online in welke mate onze verhuizers ondersteunen tijdens de verhuizing. Wie volledig ontzorgd wilt verhuizen zonder zelf te hoeven in- of uitpakken kiest voor een full-service verhuizing.

Ons verhuisbedrijf is in Amsterdam gevestigd, echter realiseren we dagelijks tientallen verhuizingen door heel Nederland, dus ook in Zeist. Bij verhuizingen in de buurt, zoals verhuizingen naar Utrecht of Rotterdam, of als u van Zeist naar Delft, kunnen we u verder helpen.

Daarnaast denken wij altijd actief mee met de verhuizing. Zo zien wij vaak dat bij een seniorenverhuizing niet alle inboedel mee kan naar de nieuwe woning. Daarom bieden wij een opslagplaats aan waar wij deze meubels stallen. U kunt ons hiervoor gerust benaderen wanneer u dit wilt. Enkele voorbeelden van onze diensten zijn:

 • (De) monteren van meubels en aansluiten van witgoed
 • Ontruimingen van woningen of bedrijven
 • Vervoeren van scooters, motors
 • Verhuizen van grote meubelen zoals koelkast, piano of zware tafel
 • Verhuislift huren en gebruiken voor uw woning op hoge verdiepingen
 • Inboedel verhuizen in Nederland of Europa

Zo bieden wij een complete dienst aan en kunt u altijd terecht bij ons voor de goedkoopste en beste verhuisservice in Amsterdam en omgeving.

Verhuizen in Zeist met Student Verhuis Service

Of u nu van plan bent naar Zeist toe te verhuizen, of juist Zeist te verlaten dankzij Student Verhuis Service kunt u beschikken over een professionele verhuisservice tegen scherpe tarieven.

De voordelen van verhuizen met Student Verhuis Service:

 • Eén van de voordeligste verhuisdiensten van Nederland
 • Flexibel verhuizen 7 dagen per week.
 • Extra verhuisservice om alle zorgen weg te nemen
 • Ook buiten Zeist verhuizen tegen een studentenprijs.
 • Ervaren verhuizer uit Amsterdam, maar actief door heel Nederland. We verhuisden al 100.000 tevreden klanten.
Binnen 5 minuten een prijsindicatie
Dezelfde dag een gratis vrijblijvende offerte op maat
Met korting tot 30%!

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.