Verhuisbedrijf Breukelen

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7100 recensies
js_loader

Breukelen, een dorp dat geliefd is bij veel mensen die in Utrecht of Amsterdam werken. Dankzij de goede bereikbaarheid van Breukelen en de gezellige kern van het dorp stijgt het aantal inwoners al enige tijd. Toch verhuizen er ook regelmatig mensen vanuit Breukelen naar andere (omliggende) steden. Voor de mensen die naar Breukelen verhuizen of juist vanuit Breukelen verhuizen, neemt Student Verhuis Service graag de zorg van de verhuizing uit handen. Als professioneel verhuisbedrijf zijn we vrijwel dagelijks actief als verhuisbedrijf Breukelen. Benieuwd wat de kosten zijn voor de verhuizing bij Student Verhuis Service? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de verhuizing!

Volledig inzicht in de prijs
Nergens aan vast
Binnen 5 minuten een prijs

Zorgvuldig verhuisbedrijf Breukelen

Student Verhuis Service vindt het belangrijk om de kosten van de verhuizing laag te houden. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat onze verhuizers zorgvuldig omgaan met uw bezittingen. Daarom krijgen alle verhuizers eerst een uitgebreide training voordat ze aan de slag gaan als verhuizer. Uw bezittingen worden gelabeld als ze breekbaar zijn en ook wanneer ze op een specifieke plaats in uw nieuwe huis moeten komen. Zo blijft de kans op schade zo klein mogelijk en worden ook kwetsbare spullen veilig verhuisd door ons verhuisbedrijf in Breukelen.

Als verhuisbedrijf in Breukelen voeren we uiteenlopende verhuizingen uit. De meeste verhuizingen die doen zijn verhuizingen van gezinnen en jonge stellen. Daarnaast voeren we ook andere soort verhuizingen uit. Zo werken we onder andere voor:

  • Bedrijven
  • Gezinnen
  • Senioren
  • Stellen

Professionele verhuismaterialen

Als verhuisbedrijf Breukelen maken we gebruik van professionele verhuismaterialen. Zo kunt u bij ons een verhuislift huren. Het gaat dan om een verhuislift die tot wel 18 meter hoog kan. Deze verhuislift is modern en gekeurd volgens de belangrijkste veiligheidseisen. Bovendien kan er milieuvriendelijk mee gelift worden omdat we alleen elektrische verhuisliften inzetten. Verder maken we gebruik van ruime verhuisbussen met een laadruimte van ongeveer 27 vierkante meter. Wanneer u net wat meer meubels wilt (laten) verhuizen, maak dan gebruik van een aanhangwagen die de capaciteit van een rit van Breukelen naar HoofddorpBeverwijkHeemskerk of Alkmaar vergroot.

 

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Goedkoop verhuisbedrijf Breukelen

De kwaliteit van het verhuizen bij Student Verhuis Service staat bovenaan. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat de verhuizing goedkoop in orde gemaakt kan worden. Daarom streeft Student Verhuis Service ernaar om in de omgeving van Breukelen in gezet te worden als goedkoop verhuisbedrijf. We kunnen dit realiseren door efficiënt gebruik te maken van de juiste middelen. We maken gebruik van verhuizers die wekelijks in dezelfde teams werken en daarom exact weten wat ze van elkaar kunnen verwachten. Bovendien zijn deze teams opgebouwd uit verhuizers die een goede mix van jonge verhuizers en oudere verhuizers bevatten. Dit drukt de personeelskosten terwijl de productiviteit juist omhoog gaat. Zo kunnen we u van dienst zijn als goedkoop verhuisbedrijf Breukelen!

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Flexibele verhuistijden bij uw verhuizing

Als u zelf een druk bestaan heeft en weinig tijd heeft om doordeweeks te verhuizen, dan is het fijn wanneer uw verhuizing in Breukelen uitgevoerd kan worden op tijden die voor u goed uitkomen. Denk bijvoorbeeld aan het weekend of juist op een avond. Student Verhuis Service kan u dit als verhuisbedrijf Breukelen bieden. Zo zijn we ongeveer 360 dagen actief, alleen op eerste kerstdag, nieuwjaarsdag en Koningsdag is ons verhuisbedrijf gesloten. Ook kunt u ervoor kiezen om zelf verhuizers mee te laten helpen aan de verhuizing. Zo drukt u de kosten van de verhuizing nog meer en kunt u goedkoop verhuizen in Breukelen.

Benieuwd naar de kosten? Bereken de verhuiskosten in Breukelen direct

Bent u benieuwd wat het voor u kost om te verhuizen in Breukelen of juist vanuit of naar Breukelen? Maak dan gebruik van het handige aanvraagformulier van Student Verhuis Service. Hiermee kunt u gemakkelijk opgeven wat er verhuisd moet worden en wanneer dit moet gebeuren. U krijgt binnen vijf minuten een indicatie van de verhuiskosten. Binnen 24 uur ontvangt u vervolgens een offerte op maat!

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Wat zeggen onze klanten?

Echt zo’n fijne partij om mee te verhuizen. Ze zijn op tijd, komen afspraak na en het zijn ook nog eens hele aardige en goeie jongens, die heel netjes de spullen overbrengen. 2x met ze samengewerkt, 2x dezelfde goede ervaring. Ik zou ze iedereen aanraden!
Lisette
De verhuizing met student verhuis service ging echt top. Goeie communicatie en Joris H. en Nils X. waren professioneel, super snel en relaxed. Bedankt jongens! Al met al een zeer goede ervaring. Ik weet zeker wie ik de volgende keer bel als ik moet verhuizen! Het is gewoon echt een topservice voor een goede prijs.
Rick
Wessel V en Luca J hebben met grote zorgvuldigheid en snelheid de spullen van mijn broer verhuisd. Hun vrolijkheid bij het laden en lossen, maakten het minder erg voor mijn broer om afscheid te nemen van zijn oude woonplek. Zulke vrolijke verhuizers zijn goud waard.
Joyce
Hard werkende en enthousiaste medewerkers Nils X, Boudewijn B en Sam C. Wij moesten aandringen op broodjes en drinken anders gingen ze maar door. Erg handig om ook een handyman reserveren. Dat bespaarde ons veel tijd. Dank en tot de volgende keer.
Marty
Tom en Joris hebben ontzettend goed geholpen met de verhuizing van mijn schoonmoeder naar het verzorgingshuis, waren een kast vergeten en zonder morren zijn ze deze weer gaan halen. Had me geen raad geweten zonder hun, vrolijk, aanpakken en sociaal, heel hartelijk bedankt voor alle moeite!!
Tineke
Wij hebben deze maand veel gebruik gemaakt van de diensten van Student Verhuis Service. Dat doe je niet als je niet tevreden bent! Ook dit keer zijn we weer prima geholpen met de laatste spullen overbrengen naar ons nieuwe huis! Dank je wel Martijn L, Peter B!
Dae

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen