Verhuisbedrijf Drachten

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7104 recensies
js_loader

Bij Student Verhuis Service begrijpen we dat verhuizen een spannende gebeurtenis is en dat een vlotte overgang cruciaal is voor jouw gemoedstoestand. Daarom zijn we trots dat we onze gewaardeerde diensten aan mogen bieden in het hart van Friesland, in het prachtige Drachten.

Met lokale kennis en toegewijde teams van student verhuizers en ervaren verhuisspecialisten zorgen wij er als verhuisbedrijf Drachten voor dat jouw verhuizing vlekkeloos verloopt. Of je nu naar Drachten verhuist of de stad juist verlaat. Wij nemen de verhuisstress uit handen zodat jij je kunt concentreren op het begin van een nieuw hoofdstuk in je leven.

Gemiddelde beoordeling van 4.8/5 (+6900 reviews)
De voordeligste verhuisservice van Nederland
Lokale expertise in Drachten en omgeving.
Professionele en vriendelijke student verhuizers

Zorgeloos verhuizen Drachten

Een verhuizing is meer dan enkel spullen verplaatsen van A naar B. Het markeert vaak het begin van een nieuwe fase van je leven en dat kan voor sommigen behoorlijk overweldigend zijn. Onze aanpak is gericht op het minimaliseren van verhuisstress. Of je nu verhuist vanwege een nieuwe baan, een huwelijk of andere levensveranderingen, wij staan klaar om je van het begin tot het einde te begeleiden. 

We nemen uitgebreid de tijd om jouw individuele wensen te bespreken en alle potentiële obstakels zorgvuldig in kaart te brengen met als uiteindelijk doel om stressvrij verhuizen in Drachten voor jou mogelijk te maken. Onze voorkeur gaat uit naar een gestructureerde aanpak en daarom helpen wij jou graag bij het opstellen van een doordacht verhuisplan.

Hoewel het ideaal is om vroegtijdig te beginnen met plannen, begrijpen we ook het belang van flexibiliteit. Veranderingen in de verhuisaanvraag vormen voor ons geen enkel probleem! Met meer dan 200 verhuizers, +35 verhuiswagens en een overvloed aan hoogwaardige verhuismaterialen weten wij ons snel en efficiënt aan te passen aan de wensen van de klant en is geen enkele klus te gek. In gevallen van spoedverhuizingen, waar tijd een cruciale rol speelt, gaan wij verder dan de meeste verhuisbedrijven. Dankzij onze flexibiliteit kunnen wij de meeste spoedverhuizingen binnen 24 uur realiseren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en zorgvuldigheid die je van ons mag verwachten. Dus, wil jij snel en zorgeloos verhuizen in Drachten? Kies dan voor Student Verhuis Service!

Goedkoop verhuisbedrijf Drachten

Wie vaker heeft verhuisd weet dat dit best een prijzige gebeurtenis kan zijn. Wil jij goedkoop verhuizen in Drachten? Ontdek dan de mogelijkheden bij de Student Verhuis Service! Met meer dan 10 jaar ervaring in het verzorgen van diverse verhuizingen weten wij als geen ander hoe je op een efficiënte manier kunt verhuizen. Als voordelig verhuisbedrijf Drachten betaal je bij ons alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren, waardoor je zeer goedkoop kan verhuizen. Of het nu gaat om een seniorenverhuizingzakelijke verhuizing of een internationale verhuizing, bij ons hoef je niet diep in de buidel te tasten!

Hoe we dit realiseren? Voornamelijk door het inzetten van onze jonge en enthousiaste student verhuizers. Zij werken niet alleen hard, maar ook slim. Dit stelt ons in staat om de kosten laag te houden, wat resulteert in betaalbare tarieven voor jouw verhuizing. Als verhuisbedrijf Drachten maken we ook gebruik van professioneel verhuismateriaal dat niet alleen efficiënt is, maar ook bijdraagt aan het feit dat wij goedkoop kunnen verhuizen.

Betaalbare verhuisdozen van hoogwaardige kwaliteit

Bij ons vind je de goedkoopste verhuisdozen van topkwaliteit. Onze stevige en duurzame verhuisdozen zorgen ervoor dat jouw inboedel veilig en onbeschadigd op de nieuwe locatie aankomt. Voor slechts €2,50 per doos kun je deze aanschaffen. En als budget een zorg is, bieden we ook de optie om de verhuisdozen te huren voor slechts €0,50 per doos. Naast verhuisdozen hebben we ook andere benodigdheden zoals matrashoezen en noppenfolie tegen de laagste prijzen.

Voordelige verhuislift voor een efficiënte verhuizing

Onze goedkope verhuislift is de ideale oplossing voor het verplaatsen van grote meubels en zware voorwerpen naar een hoger gelegen woning. Het huren van een verhuislift maakt het verhuizen niet alleen eenvoudiger, maar ook sneller, wat de totale kosten drukt. Met tarieven vanaf slechts €35,- per uur bieden wij een betaalbare optie om jouw verhuizing snel en dus goedkoop te laten verlopen.

Benieuwd geworden naar de kosten van jouw verhuizing in Drachten? Met ons interactieve aanvraagformulier bereken je direct en eenvoudig de geschatte kosten van jouw verhuizing. Na het invullen van het formulier geeft ons systeem een prijsindicatie en ontvang je in de meeste gevallen dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte.

Waarom kiezen voor Student Verhuis Service?

Bij Student Verhuis Service bieden we meer dan alleen een verhuisservice, we bieden een bewezen staat van dienst. Met meer dan 100.000 tevreden klanten en een indrukwekkende beoordeling van 4,8/5 uit +6900 recensies is Student Verhuis Service het meest betrouwbare verhuisbedrijf in Drachten. En als dat nog niet genoeg vertrouwen geeft, dan waarborgen wij jouw gemoedsrust met de verzekering van jouw inboedel tot €2.500.000.

Al 14 jaar lang hebben we onze reputatie opgebouwd als marktleider in prijs/kwaliteit verhouding. Onze vloot van 40 ruime en schone verhuiswagens is er om aan al jouw verhuisbehoeften te voldoen. Onze verhuizers zijn niet alleen gecertificeerd, maar ook hoog opgeleid, waardoor je kan vertrouwen op professioneel vakmanschap en dat tegen de scherpste prijs. Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Groningen kunnen wij klanten door heel Nederland en West-Europa voordelig en stressvrij verhuizen.

Kortom, als je kiest voor Student Verhuis Service als verhuizer in Drachten, kies je voor een betrouwbare partner die zich al meer dan een decennium onderscheidt in de verhuisbranche.

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Verhuisbedrijf Drachten: Ontdek al onze diensten

Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij een breed scala aan verhuisdiensten. Zo hebben wij voor elke klant een optie die naadloos aansluit bij zijn of haar specifieke wensen en persoonlijke behoeften. De dienst die het meest bij ons wordt aangevraagd is de particuliere verhuizing, bijvoorbeeld door jonge gezinnen die net hun eerste koophuis hebben bemachtigd of door senioren die het oude huis inruilen voor een seniorenwoning en dus behoefte hebben aan een seniorenverhuizing waarbij rekening wordt gehouden met alle zaken die belangrijk zijn voor mensen op leeftijd. Daarnaast verzorgen wij met grote regelmaat zakelijke verhuizingen, van kleine bedrijfsverhuizingen tot grote kantoorverhuizingen. Wij hebben sinds 2009 dusdanig veel ervaring opgedaan in de meest diverse verhuizingen waardoor wij als de beste weten dat iedere verhuizing anders is en door hier slim mee om te gaan, kunnen wij de meest uiteenlopende klussen efficiënt en voordelig voor jou verzorgen.

Verder bieden wij als verhuisbedrijf Drachten de volgende diensten:

 • Handyman: wanneer je hulp wil bij het (de)monteren van jouw inboedel, kun je gebruik maken van een professionele handyman. Deze kan helpen met klusjes in het huis zoals het uitelkaar halen van je bed, het ontkoppelen van verlichting, loshalen van gordijnrails, wasmachines loskoppelen etc.
 • Full-service verhuizing: klanten die het liefst de volledige verhuizing uit handen geven kiezen voor deze optie. Wij pakken de gehele inboedel in, (de)monteren meubels waar nodig, verzorgen het transport en zorgen dat de inboedel op de juiste plek in de nieuwe woning komt te staan.
 • Internationale verhuizing: met onze professionele verhuisdiensten kun je niet alleen snel en voordelig verhuizen in Nederland. Ook voor jouw verhuizing naar het buitenland ben je bij Student Verhuis Service aan het juiste adres!
 • Woningontruiming: Moet jij gedwongen je huisverlaten? Of moet een woning worden leeggehaald na het overlijden van een familielid? Wij zijn ook inzetbaar voor woningontruimingen waarbij we snel, secuur en zorgvuldig te werk gaan met respect voor jouw bezittingen of die van een dierbare.
 • Meubeltransport: Het vervoeren van meubels behoort tot het standaard takenpakket van onze verhuizers en dus is het inschakelen van onze hulp vaak een goed idee. Mocht je bijvoorbeeld nieuwe meubels hebben gekocht en deze graag willen laten ophalen bij de producent en vervolgens thuis laten afleveren, dan helpen wij graag!

Heb jij behoefte aan een dienst die hierboven niet is genoemd? De kans is groot dat wij er wel ervaring mee hebben of anders zijn er mensen in ons netwerk die dit voor jou kunnen doen. Neem gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden!

Werkgebieden in Drachten

Als verhuisbedrijf Drachten streven wij ernaar om de beste verhuisdienst aan te bieden in diverse buurten van de stad. Hieronder vind je een overzicht van enkele van de wijken waarin wij het meest actief zijn en waar we jou met plezier helpen bij het verwezenlijken van een soepele en succesvolle verhuizing:

 • De Drait
 • De Swetten
 • Drachten Noordoost 
 • De Wiken
 • De Singels

 

 

 

 • Buitengebied Drachten
 • De Bouwen
 • De Trisken
 • De Venen
 • De Folgeren

Vakkundige Verhuizer Drachten

Student Verhuis Service voor hoogwaardige verhuisdiensten dankzij onze zorgvuldige opleiding van verhuizers via onze Verhuis Academy. Wij geloven dat, ondanks je het meest leert in de praktijk, een goede voorbereiding essentieel is voor het efficiënt en veilig uitvoeren van verhuiswerkzaamheden, waardoor we de kans op blessures en schade minimaliseren. Onze Verhuis Academy biedt uitgebreide trainingen in verschillende vaardigheden waaronder het correct tillen van witgoed, takeltechnieken, trapmanoeuvres en algemene tiltechnieken.

Onze verhuizers beginnen als sjouwers en kunnen via interne examens waaronder het verhuislift, driver, verhuislift-driver en handyman examen hun vaardigheden ontwikkelen. Deze examens richten zich op machinekennis, omgevingsbewustzijn, veiligheid, voertuigbeheersing en kijkgedrag. Het succesvol doorlopen van deze examens geeft onze verhuizers niet alleen de bevoegdheid om zelfstandig en deskundig te opereren, maar garandeert voor onze klanten ook een een verhuisservice van het hoogste niveau. Bovendien voorzien we ons personeel van de noodzakelijke uitrusting zoals stalen neuzen werkschoenen, werkbroeken, bovenkleding, winter- en zomerhandschoenen en specifieke gereedschappen.

Kortom, met onze Verhuis Academy streven we naar hoogopgeleide vakverhuizers die klaar zijn voor de meest uitdagende en uiteenlopende verhuizingen. Op die manier ben je met onze vakkundig verhuizers Drachten verzekerd van een soepele en stressvrije verhuizing. Heb je nog vragen over onze verhuizers of verhuisdiensten? Schroom dan niet om contact op te nemen met één van onze verhuisspecialisten, zij helpen je graag verder!

Als verhuisbedrijf Drachten zijn we ook actief in de regio!

Wat zeggen onze klanten?

Voor ons als verhuisbedrijf Drachten is het fijn om beoordelingen van klanten te krijgen, maar voor potentiële klanten al helemaal. Deze beoordelingen geven namelijk een eerlijk beeld van de werkzaamheden die Student Verhuis Service heeft uitgevoerd en wat onze klanten daarvan vonden.

Wij zijn trots dat wij onze klanten al bij zoveel verhuizingen hebben mogen helpen. Uit de vele beoordelingen van onze klanten blijkt dat onze verhuisservice gewaardeerd wordt: uit meer dan 6900 beoordelingen ontvingen wij een score van 4,8/5!

De derde keer dat ik SVS inschakel en het was wederom een succes. Supergezellig met Syb, Wester en Lodewijk en alles zeer snel over naar ons nieuwe huis. De mannen denken mee, zijn vriendelijk en maken er een gezellige tijd van. Heren en SVS, super bedankt!
Gert-Jan
De mannen van de Student Verhuis Service hebben mijn spullen verhuisd naar een tijdelijke opslag. Dit is zeer goed bevallen. Prijs-kwaliteit verhouding is netjes, bij mij duurde de verhuizing korter dan gepland waardoor er minder kosten in rekening zijn gebracht. Tip is het huren van verhuisdozen bij de SVS, kost 0,50 per doos (wel borg betalen) en zijn veel sterker dan de bouwmarkt dozen.
Lies
Fijne verhuizers. Werkten snel en waren heel beleefd naar ons toe. Spullen overal netjes neergezet in het huis. Goed gevoel aan over gehouden!
Marije
Ik ben uiterst tevreden over de fullservice verhuizing van Student Verhuis Service. De inpak service was professioneel, de handyman efficiënt en de voorafgaande bezichtiging zorgde voor een probleemloze verhuizing.
Charlotte

Een goede voorbereiding is het halve werk

Voordat je de hulp van onze studenten verhuizers Drachten inschakelt is het handig om na te gaan of je de nodige voorbereidingen hebt getroffen. Een goed begin is namelijk het halve werk! En om jou goed op weg te helpen hebben wij de ultieme verhuischecklist opgesteld. Deze gids bevat naast een to-do list, handige tips en alle belangrijke informatie die je nodig hebt voor een succesvolle verhuizing en geeft tevens antwoord op vragen als:

 • Ik ga verhuizen, wat moet ik regelen?
 • Wie moet ik inlichten over mijn verhuizing?
 • Hoe kan ik mijn verhuizing plannen, wat is de beste manier en waar begin ik?

Vraag onze verhuischecklist in het onderstaande blok aan en maak van jouw verhuizing een succes!

 

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ

Blijf op de hoogte en volg ons op sociale media

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen