Verhuisbedrijf IJmuiden

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7272 recensies
js_loader

Gaat u verhuizen in IJmuiden en bent u op zoek naar een goedkope verhuisservice? Verhuisbedrijf IJmuiden is u graag van dienst. Onze verhuizers weten van aanpakken en helpen u op efficiënte wijze van uw oude naar uw nieuwe adres. Kies voor een stressvrije verhuizing en vraag vrijblijvend een offerte aan bij Student Verhuis Service. Wij helpen u graag verder als verhuisservice in IJmuiden.

Volledig inzicht in de prijs
Nergens aan vast
Binnen 5 minuten een prijs

Verhuisbedrijf in IJmuiden

Wij vinden het belangrijk dat u als klant, zorgeloos en stressvrij kunt verhuizen. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en verhuizen dagelijks gezinnen, alleenstaanden en senioren. Ook voor uw zakelijke verhuizing staat onze verhuisservice in IJmuiden graag klaar. Onze professionele en ervaren verhuizers weten van aanpakken en weten wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken. Onze klanttevredenheid is hoog omdat wij de verwachtingen van onze klanten altijd proberen te overtreffen. Wij gaan pas bij u als klant weg als u tevreden bent.

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Modern verhuismateriaal

Wilt u enkel verhuisdozen huren in IJmuiden? Ook dat kan bij verhuisbedrijf IJmuiden. Vraag via onze website verhuisdozen aan en ontvang deze binnen enkele dagen bij u in huis. Als de dozen weer heel terugkeren na uw verhuizing, krijgt u uw borg weer terug. Het is ook mogelijk om verhuisdozen bij ons te kopen. Wij adviseren u om verhuisdozen van hetzelfde formaat te gebruiken, zodat de dozen goed kunnen worden opgestapeld tijdens het vervoer in de verhuiswagen. Zo voorkomt u eventuele schade aan uw inboedel.

Verhuislift huren in IJmuiden

Een verhuislift wordt regelmatig ingeschakeld voor het verhuizen van een appartement of andere bovenwoning. Maar wist u dat ook een rijtjeshuis of eengezinswoning sneller en soepeler kan verlopen met een verhuislift? Een verhuislift huren zorgt voor een snelle verhuizing. De verhuizers hoeven niet met grote spullen door een smal trapgat. In sommige gevallen is het niet nodig om een kast te demonteren, maar kan hij zo via het raam en de verhuislift naar buiten. Informeer naar de mogelijkheden voor het huren van een verhuislift.

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Een goede planning

Een goede planning is het begin van een succesvolle verhuizing. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoeveel er komt kijken bij een verhuizing. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk om een realistische planning te maken. Zo kan er efficiënt worden verhuisd en dat zonder stress! Vooraf maken wij een inschatting van de kosten en versturen u daarna een offerte op maat. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan en dat is wel zo fijn.

Vandaag inzicht in de kosten van uw verhuizing via ons aanvraagformulier
Dezelfde dag een vrijblijvende offerte
Van het huren van een verhuiswagen alleen tot volledig ontzorgd verhuizen, jij bepaalt!

Goedkoop verhuizen in IJmuiden en omgeving

Waarom zelf tillen en sjouwen als u voordelig een verhuisbedrijf in IJmuiden kunt inschakelen? Onze verhuizers werken vaak meerdere keren per week in dezelfde samenstelling samen. Dit zorgt voor een efficiënte werkwijze waardoor wij onze prijzen laag kunnen houden en u goedkoop kunt verhuizen. Bij verhuisbedrijf IJmuiden bent u verzekerd van een snelle, veilige en geslaagde verhuizing binnen de gestelde tijd. Na het goedkeuren van de offerte worden er geen kosten meer toegevoegd. Wij werken namelijk niet op nacalculatie.

Wilt u direct weten wat de mogelijkheden zijn voor uw verhuizing? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier. Met het aanvraagformulier kunt u de omvang van de verhuizing aangeven zodat de medewerkers een offerte op maat kunnen maken. U krijgt binnen vijf minuten een betrouwbare prijsindicatie met de kosten van uw verhuizing. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat.

De 5 valkuilen van verhuizen

Student Verhuis Service is niet alleen werkzaam in IJmuiden, maar kan ook worden ingeschakeld voor uw verhuizing naar Amsterdam of Haarlem. U kunt bij onze verhuisservice in regio IJmuiden terecht voor verschillende typen verhuizingen:

Hoe groot de verhuizing ook is, onze verhuizers staan graag voor u klaar om iedere verhuizing tot een succes te maken! Onze medewerkers zijn uitgerust met het meest professionele materieel en kunnen op een veilige manier uw inboedel snel verhuizen naar de nieuwe locatie. Niets is onmogelijk en alles is bespreekbaar bij onze verhuisservice in IJmuiden. Van alleen het verhuizen van uw inboedel of witgoed tot het volledig in- en uitpakken van de verhuisdozen en het (de)monteren van uw meubels. Dit kan zowel als particulier of als ondernemer.

Wat zeggen onze klanten?

Echt zo’n fijne partij om mee te verhuizen. Ze zijn op tijd, komen afspraak na en het zijn ook nog eens hele aardige en goeie jongens, die heel netjes de spullen overbrengen. 2x met ze samengewerkt, 2x dezelfde goede ervaring. Ik zou ze iedereen aanraden!
Lisette
De verhuizing met student verhuis service ging echt top. Goeie communicatie en Joris H. en Nils X. waren professioneel, super snel en relaxed. Bedankt jongens! Al met al een zeer goede ervaring. Ik weet zeker wie ik de volgende keer bel als ik moet verhuizen! Het is gewoon echt een topservice voor een goede prijs.
Rick
Wessel V en Luca J hebben met grote zorgvuldigheid en snelheid de spullen van mijn broer verhuisd. Hun vrolijkheid bij het laden en lossen, maakten het minder erg voor mijn broer om afscheid te nemen van zijn oude woonplek. Zulke vrolijke verhuizers zijn goud waard.
Joyce
Hard werkende en enthousiaste medewerkers Nils X, Boudewijn B en Sam C. Wij moesten aandringen op broodjes en drinken anders gingen ze maar door. Erg handig om ook een handyman reserveren. Dat bespaarde ons veel tijd. Dank en tot de volgende keer.
Marty
Tom en Joris hebben ontzettend goed geholpen met de verhuizing van mijn schoonmoeder naar het verzorgingshuis, waren een kast vergeten en zonder morren zijn ze deze weer gaan halen. Had me geen raad geweten zonder hun, vrolijk, aanpakken en sociaal, heel hartelijk bedankt voor alle moeite!!
Tineke
Wij hebben deze maand veel gebruik gemaakt van de diensten van Student Verhuis Service. Dat doe je niet als je niet tevreden bent! Ook dit keer zijn we weer prima geholpen met de laatste spullen overbrengen naar ons nieuwe huis! Dank je wel Martijn L, Peter B!
Dae

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen