Verhuisbedrijf Huizen

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7104 recensies
js_loader

Gaat u binnenkort verhuizen naar Huizen? Of bent u juist van plan om uw huis in Huizen te verlaten? Dan staat Student Verhuis Service voor u klaar om u te helpen bij de verhuizing. We verhuizen graag uw inboedel op een flexibele en vooral veilige manier. We ondersteunen u bij het verhuizen van lastige meubels, maar we kunnen ook de hele inboedel voor u verhuizen.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Verhuizing uitbesteed aan een professioneel verhuisbedrijf in Huizen

Door onze ervaring en de efficiënte werkwijze zijn we bovendien in staat om goedkoop te verhuizen. In veel gevallen betekent het zelfs dat we het goedkoopste verhuisbedrijf in Huizen zijn bij uw verhuizing. Bent u benieuwd of dit voor u ook zo is? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier waarmee u snel een complete offerte aan kunt vragen voor uw verhuizing van of naar Huizen!

Als Student Verhuis Service doen we dagelijks meerdere verhuizingen in de regio van Huizen. Zo zijn we regelmatig aan het werk als verhuisbedrijf Almere of verhuisbedrijf Hilversum, maar ook bijvoorbeeld als verhuisbedrijf Utrecht.

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Professionele verhuisservice voor een goede prijs

Doordat we relatief veel verhuizingen doen, kunnen we de reiskosten van iedere verhuizing heel scherp houden. Dit ziet u terug in de kosten voor uw verhuizing. Bovendien wordt uw verhuizing uitgevoerd door een team met professioneel verhuizers. De verhuizers zijn over het algemeen jong en studeren naast het werk bij Student Verhuis Service. Toch hebben ze al veel ervaring doordat ze dagelijks meerdere verhuizingen uitvoeren. Dankzij deze ervaring kunnen we de kans op schade tijdens de verhuizing zo gering mogelijk houden. Dit betekent dat u snel (en vooral zorgeloos) aan de slag kunt om uw oude huis over te dragen aan de nieuwe eigenaar en u uw nieuwe huis in kunt richten naar uw wensen.

Als professioneel verhuisbedrijf zijn we in Huizen actief met professionele verhuizers, maar ook met professioneel materiaal. Zo hebben we vrachtwagens met een hoge capaciteit die zo zijn ingericht om verhuizingen in goede banen te leiden. Op die manier kunnen we de efficiëntie van iedere verhuizing zo hoog mogelijk houden. Daarnaast hebben we de beschikking over meerdere verhuisliften. Deze liften kunnen we tegen de muren van de huizen zetten waar een verhuizing plaatsvindt. Zo hoeven zware meubels niet door het trapgat of via de lift vervoerd te worden en kan er snel en goedkoop verhuisd worden in Huizen en omgeving!

Zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen in Huizen

Het gros van de verhuizingen die we uitvoeren in Huizen en omgeving zijn verhuizingen van particulieren. Planning staat bij deze verhuizingen al hoog in het vaandel, maar bij bedrijfsverhuizingen is dit nog belangrijker. Klanten en relaties moeten immers zo min mogelijk last hebben van de verhuizing omdat dit gevolgen kan hebben voor de omzet. De planning van een bedrijfsverhuizing wordt dan ook zorgvuldig in orde gemaakt. Dit doen we op basis van uw wensen en onze ervaring als professioneel verhuisbedrijf. Bovendien bieden we als verhuisbedrijf in Huizen ook flexibele werktijden. Zo kunnen we uw bedrijf verhuizen in de weekenden of juist in de avonduren.

Landelijke verhuisservice buiten Huizen

Student Verhuis Service is begonnen als verhuisbedrijf Amsterdam maar is uitgegroeid tot landelijk verhuisbedrijf. Zo verhuizen we dagelijks gezinnen, niet alleen in Amsterdam, maar treden we bijvoorbeeld ook op als verhuisbedrijf HeemskerkAmersfoortHoofddorpAmstelveen en Rotterdam.

Naast reguliere particuliere verhuizing staan wij ook voor u klaar voor een seniorenverhuizing in Huizen of woningontruiming.  Vaak moeten er dan meubels afgeleverd worden aan de opslag omdat niet alles meer past in de nieuwe seniorenwoning. Dit kunnen we als professioneel verhuisbedrijf voor u oppakken. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op of vul het aanvraagformulier in!

Flexibel verhuisbedrijf in Huizen en omgeving

Niet alleen de werktijden bij Student Verhuis Service zijn flexibel, ook de andere onderdelen van de verhuizing kunnen we flexibel inrichten. Zo kunnen we bijvoorbeeld afspreken dat u zelf al twee of drie verhuizers regelt en dat wij zorgen voor de overige mankrachten en een chauffeur voor de verhuiswagen. Ook met betrekking tot het zelf verhuizen van kleinere voorwerpen zijn we erg flexibel. Zo kunt u ons desgewenst alleen inzetten voor de lastige meubels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aquaria, meubels en koelkasten.

Inboedel verplaatsen

Als Student Verhuis Service begrijpen we dat een verhuizing al genoeg voeten in de aarde heeft. Niet alleen qua zorgen, maar ook financieel heeft een verhuizing vaak een grote impact. Daarom is het fijn als de verplaatsing van de inboedel zo goedkoop mogelijk in orde gemaakt kan worden. Als professioneel verhuisbedrijf verhuizen we in Huizen relatief goedkoop. Door de vele verhuizingen die we in de regio uitvoeren, kunnen we de reiskosten beperkt houden en uw verhuizing zo goedkoop mogelijk in orde maken. In veel gevallen zal Student Verhuis Service als goedkoopste verhuisbedrijf uit de bus komen voor uw verhuizing!

Bent u benieuwd hoe goedkoop we kunnen verhuizen in Huizen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Na het invullen van het aanvraagformulier ontvangt u direct een betrouwbare indicatie van de verhuiskosten. Deze schatting kunt u alvast gebruiken als u gaat vergelijken met andere verhuisbedrijven in Huizen. Dezelfde dag ontvangt u vervolgens een offerte op maat van een van onze medewerkers.

Direct inzicht in de kosten van uw verhuizing in Huizen

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw verhuizing? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier waarmee u direct na versturen een indicatie krijgt van de kosten van de verhuizing. Dankzij onze ervaring kunnen we de kosten voor iedere verhuizing redelijk goed inschatten. Deze indicatie wordt dezelfde dag opgevolgd door een offerte op maat.

Heeft u vragen over de dienstverlening als verhuishulp in Huizen? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder om uw verhuizing in goede banen te leiden!

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen