Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7332 recensies
js_loader

Alphen aan den Rijn is een centraal gelegen stad in het Groene Hart. Daarmee is Alphen een populaire stad om naartoe te verhuizen. Tegelijkertijd zijn er mensen die Alphen aan den Rijn inruilen voor een andere stad of dorp. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw verhuizing in Alphen aan den Rijn? Vraag dan een offerte aan bij Student Verhuis Service. Met onze verhuisservice bedienen we wekelijks tientallen klanten met een flexibele en goedkope verhuizing.

Met ons interactieve aanvraagformulier krijgt u gelijk een kostenindicatie van het verhuizen naar Alphen aan den Rijn
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Professioneel verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn

Student Verhuis Service heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van onze verhuisservice in Alphen aan den Rijn. Maar ook voor verhuizingen in de omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Zo worden wij vaak ingezet als verhuisbedrijf in omliggende locaties zoals Sassenheim.

Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van onze kwalitatieve verhuisservice en ervaren verhuizers. We beschikken over het juiste materiaal om iedere verhuizing in orde te maken en onze medewerkers zijn gedreven om de klanttevredenheid te waarborgen.

Lees hieronder meer over de verhuizers die u helpen bij het verhuizen van of naar Alphen aan den Rijn en het materieel dat we inzetten als verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn.

Flexibel verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn

Flexibiliteit en service gaan hand in hand. Omdat we een hoog serviceniveau nastreven, bieden we ook de hoogst denkbare flexibiliteit bij onze verhuisservice. Die flexibiliteit is op verschillende manieren in onze verhuisservice terug te zien:

  • We verhuizen 7 dagen per week. Alleen op 1e Kerstdag, nieuwjaarsdag en op Koningsdag zijn onze verhuizers vrij. De rest van het jaar kunt u gerust een beroep doen op onze service als verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn.
  • We verhuizen ook ’s avonds. ’s Avonds verhuizen kan bijvoorbeeld handig zijn met uw werk of als u in een drukke straat woont waar het overdag lastig is om de verhuiswagen kwijt te kunnen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn in het centrum van Alphen aan den Rijn, of als u gaat verhuizen naar een drukke straat in een grote stad. Zo voeren we bijvoorbeeld als verhuisbedrijf Amsterdam of verhuisbedrijf Den Haag vaak ’s avonds verhuizingen uit.
  • U beslist in hoeverre u de verhuizing zelf uitvoert of door onze verhuizers laat uitvoeren. Wij bieden niet enkel full-service verhuizingen, maar ook verhuizingen waarbij u enkel lastige zaken of enkel het inpakwerk aan een verhuishulp uitbesteedt.

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 7400+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Gedreven verhuizers in Alphen aan den Rijn tot uw beschikking

De verhuizers van Student Verhuis Service voeren wekelijks verschillende verhuizingen uit. Van grote tot kleine verhuizingen en van seniorenverhuizingen tot verhuizingen van bedrijven. Bij iedere verhuizing staat klanttevredenheid centraal. De medewerkers helpen u stap voor stap met de verhuizing zodat uw bezittingen veilig verhuisd worden.

Heldere communicatie en behulpzaamheid staan tijdens uw verhuizing centraal. De medewerkers zijn vaak studenten waardoor de kosten van de verhuizing gedrukt worden. Tegelijkertijd zijn de medewerkers erg flexibel.

Wilt u zelf meehelpen om de kosten te drukken? Geen enkel probleem! De verhuizers van Student Verhuis Service leren u graag de technieken van het verhuizen, terwijl u aan kunt geven welke meubels er als eerste verhuisd moeten worden naar uw nieuwe huis.

Professioneel verhuismaterieel om mee te verhuizen

Als professioneel verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn hebben we de beschikking over professionele verhuismaterialen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Verhuisdekens
  • Spanbanden
  • Verhuisliften
  • Verhuiswagen
  • Steekwagens

Afhankelijk van de soort verhuizing nemen we het materiaal mee naar de verhuislocatie. Wanneer er van hoger gelegen verdiepingen verhuisd moet worden, zal er vaak een beroep gedaan worden op een verhuislift.

Moet er veel verhuisd worden? Dan kan het aantrekkelijk zijn om meerdere verhuiswagens in te zetten of om de verhuiswagens uit te rusten met een aanhangwagen. Bij uw offerteaanvraag voor uw verhuizing in, naar of vanuit Alphen houden we hier al direct rekening mee. In de offerte geven we dan een betrouwbaar advies over het materiaal dat ingezet wordt om uw verhuizing veilig, snel en goedkoop in orde te maken.

Moeilijk te verhuizen meubels

Als professioneel verhuisbedrijf zijn we in staat om de meest lastige objecten te verhuizen. Denk bijvoorbeeld aan:

Maar ook voor het verhuizen van een piano of aquarium bent u bij Student Verhuis Service als verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn aan het juiste adres! Onze ervaren verhuizers helpen u graag verder met het verhuizen van de meubels die u zelf niet kunt verhuizen.

Wilt u zelf wel uw kleine bezittingen verhuizen en de grote, onhandig zaken zoals meubels aan onze verhuizers overlaten? Geen probleem. Die flexibiliteit heeft u bij Student Verhuis Service, uw verhuisbedrijf in Alphen!

Goedkope verhuisservice Alphen aan den Rijn

Binnen de randvoorwaarden dat een verhuizing kwalitatief uitgevoerd moet worden en dat de klant tevreden moet zijn, willen we optreden als een goedkoop verhuisbedrijf. Door deze doelstelling zijn we ook vaak het goedkoopste verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn!

We kunnen zo goedkoop verhuizen omdat we werken volgens een efficiënte werkwijze. Deze werkwijze is gebaseerd op flexibele verhuizers die weten wat hun taak binnen het verhuisteam is. De verhuizers voeren meerdere verhuizingen per week uit en zijn daarmee in staat om snel en veilig uw meubels te verhuizen.

Bovendien rijden we met enkele tientallen busjes door het hele land. Dit zorgt ervoor dat de voorrijkosten van de verhuizing erg laag zijn en we als verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn erg goedkoop ons werk kunnen doen!

Zakelijk verhuizen Alphen aan den Rijn

Niet alleen voor particuliere verhuizingen kunt u Student Verhuis Service inzetten. Als verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn voeren we namelijk ook veel zakelijke verhuizingen uit. Bij een zakelijke verhuizing krijgt u een persoonlijke accountmanager om al uw zorgen wat betreft logistiek, budget, opslag en oplevering van de ruimte voor u uit handen te nemen. Wij proberen ervoor te zorgen dat uw klanten en relaties zo min mogelijk last hebben van de verhuizing. Daarom bieden wij flexibele verhuistijden aan, zoals de avonduren of in de weekenden.

Werkgebied Student Verhuis Service

Student Verhuis Service is als verhuisbedrijf gevestigd in Amsterdam, maar voert verhuizingen uit in het hele land. Door efficiënt te werken en gebruik te maken van flexibele medewerkers kunnen we optreden als goedkoop verhuisbedrijf in de meeste regio’s van Nederland. Zo ook in Alphen aan den Rijn.

Het grote voordeel voor u is dat uw verhuizing bij Student Verhuis Service vaak als goedkoopste uitgevoerd kan worden. Of u nu een verhuisbedrijf zoekt voor het verhuizen binnen Alphen of juist een verhuisbedrijf dat uw inboedel veilig moet verhuizen naar Delft of Zoetermeer. Zelfs voor internationale verhuizingen vanuit of naar Alphen aan den Rijn bent u bij Student Verhuis Service op het juiste adres!

Direct een offerte voor uw verhuizing

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze diensten als verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Als flexibele verhuisservice bieden we goedkope verhuizingen van hoge kwaliteit. In de offerte kunt u met een aantal vragen informatie geven over de omvang van de verhuizing. U krijgt vervolgens direct een prijsindicatie van de verhuizing in Alphen!

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen