Een woningontruiming kan een emotionele en ingrijpende zaak zijn. Zeker wanneer het een faillissement betreft of iemand uit uw naaste omgeving is overleden. Bij een gedwongen woningontruiming (bijvoorbeeld door huurschuld of wangedrag) is uw eerste prioriteit vaak om de inboedel zo snel mogelijk op een veilige en zorgvuldige manier onder te brengen op een nieuwe locatie. Als u een woningontruiming op deze manier zelf probeert uit te voeren, loopt u de kans in tijdnood te komen. Ook voor zakelijke klanten kan een spoedontruiming soms erg nuttig zijn: de bedrijfsruimte die u huurde, kan al in een dag helemaal schoon en leeg worden opgeleverd.

Hulp bij ontruiming

U kunt kiezen om verhuizers in te schakelen om u te helpen met het ontruimen van uw woning. Om niet in tijdnood te komen, kunt u ervoor kiezen verhuizers in te schakelen bij het helpen inpakken van de inboedel, maar ook voor enkel het vervoer van uw spullen of voor het afvoeren van puin kunt u een beroep doen op de service woningontruiming.

Spoedontruiming

Als uw ontruiming binnen een zeer korte tijd zal moeten plaatsvinden, lees dan meer over spoedverhuizing via Student Verhuis Service, of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw woningontruiming te bespreken.

Afvoeren puin en grof vuil

Meestal komt er bij een woningontruiming niet enkel inboedel uit de woning. Een ontruiming brengt vaak een grote hoeveelheid puin en grofvuil met zich mee. Particuliere (en ook zakelijke) klanten beschikken vaak niet over de juiste vervoersmiddelen om dit op een veilige en efficiënte manier naar een stortplaats te brengen. Student Verhuis Service komt graag met het juiste materieel om uw puin en overbodige spullen uit uw woning of bedrijfspand af te voeren naar een kringloop of stortplaats.


Benieuwd wat uw woningontruiming gaat kosten?

 1. Weet binnen een dag de kosten voor úw woningontruiming
 2. Betrouwbare indicatie van de kosten
Neem contact op over de kosten van uw woningontruiming

Verschillende typen woningontruiming

Er kunnen verschillende redenen zijn voor een woningontruiming:

 • Leeghalen woning na overlijden;
 • Seniorenverhuizing naar verzorgingshuis of aanleunwoning
 • Gedwongen woningontruiming

Om welk type woningontruiming het ook gaat, bij de meeste verhuizingen zullen er de nodige emoties loskomen. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en weten wat de klant tijdens de verhuizing nodig heeft.

Woningontruiming na overlijden

Het kan erg confronterend zijn als u gelijk na overlijden van uw dierbare de kamer of woning leeg moet ruimen. Zeker wanneer de woning binnen enkele dagen of weken na het overlijden al dient leeg te ruimen. Als u wilt, kunt u het ontruimen van de woning ook overlaten aan onze ervaren verhuizers. U kunt zich dan focussen op de uitvaart, terwijl ons verhuisbedrijf voor de woningontruiming zorgt. Onze werkwijze bestaat eruit netjes alle inboedel in verhuisdozen te verpakken en meubels te demonteren. Wij zullen het huis of de kamer na de ontruiming veegschoon voor u achterlaten. De inboedel wordt netjes naar een afgesproken locatie gebracht. Een fijn idee dat alles goed geregeld is als u midden in uw rouwperiode zit.

Het bezemschoon opleveren van panden en inboedelontruimingen

Student Verhuis Service heeft als verhuisbedrijf in Amsterdam jarenlange ervaring met woningontruimingen in Amsterdam en omstreken. Wij zijn voor velen dan ook de eerste keuze wanneer een pand helemaal schoon en leeg moet worden opgeleverd. Onze klanten kiezen voor Student Verhuis Service door onze expertise, ervaring en haarscherpe tarieven en komen uit heel Nederland. Enkele redenen om Student Verhuis Service voor een woningontruiming in te schakelen :

 1. Wij zijn goedkoper dan al onze concurrenten!
 2. Wij hebben uitstekend contact met de grote woningbouwverenigingen en zijn dan ook voortdurend op de hoogte van hun voorwaarden wat betreft het bezemschoon opleveren van woningen.
 3. Wij brengen uw overtollige inboedel naar de sloop of stortplek. Wanneer u meerijdt is dit kosteloos! (Kosten bedragen anders 0,20 cent per kilo)
 4. Tijdelijke opslag van uw inboedel is uiteraard mogelijk, neem contact op voor meer informatie en tarieven.
 5. Demonteren van alle type meubels mogelijk door onze verhuizers.
 6. Wij zijn in staat het nodige sloopwerk te verrichten mits het om redelijk breekbare voorwerpen gaat (hout, meubels, vensterbanken enz). Houd er echter wel rekening mee dat wij geen bevoegdheid, noch kennis hebben om gasleidingen, elektra en dergelijke te slopen.
 7. Tapijt, laminaat of vloerbedekking verwijderen in het te ontruimen pand is voor ons geen enkel probleem!
 8. Wij werken op vaste basis voor verschillende erkende makelaars.
 9. Aftimmeren van ramen, deuren of zolderwoning is mogelijk.
 10. Speciale voorwerpen, zoals zware kluizen en piano’s, kunnen in overleg ook door ons worden verhuisd.

Goede materialen, voor een geslaagde ontruiming

Als verhuisbedrijf werken wij enkel met kwalitatief hoogwaardige verhuismaterialen. Dit draagt bij aan een vlotte woningontruiming. Een vast deel van onze werkwijze is dat al uw inboedel in stevige verhuisdozen wordt geplaatst, zodat de spullen goed beschermd worden tijdens het vervoer. Daarnaast beschikken wij over voldoende verhuiswagens om de bezittingen veilig en snel te verhuizen. Ook wanneer er een ontruiming plaatsvindt op een hoger gelegen verdieping, zoals in een flat of een appartement, kunnen wij u van dienst zijn. U kunt bij ons een verhuislift huren, die een bereik heeft tot wel 18 meter hoog. Verder beschikken we over beschermingsmateriaal om de inboedel zonder schade te kunnen verplaatsen.

Inschakelen verhuisbedrijf voor uw woningontruiming

Wanneer u te maken krijgt met een woningontruiming, is het fijn als deze snel en goed voor u wordt uitgevoerd. Soms moet een kamer of huis al binnen enkele weken worden opgeleverd en bent u nog niet in staat de woning zelf leeg te ruimen. In dat geval staat Student Verhuis Service graag voor u klaar om u te helpen bij de woningontruiming. Met een gerust hart kunt u het leegruimen en veegklaar opleveren van de woning aan ons overlaten. Ons verhuisbedrijf heeft jarenlange ervaring in woningontruimingen en gaat met veel respect met u en de inboedel om. Het verhuisbedrijf kan de spullen met de verhuiswagen op verschillende locaties afleveren. Het is aan u of u de volledige ontruiming uit handen wilt geven of enkel het verhuizen van de inboedel via een verhuiswagen wilt uitbesteden.

Benieuwd naar de kosten voor woningontruiming?

 1. Vraag direct een offerte aan
 2. Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag
 3. Betrouwbare indicatie voor uw woningontruiming
Neem contact op over de kosten van uw woningontruiming
Woningontruiming
4.6 (92.86%) 14 votes