Schoonmaak werkzaamheden bij verhuizing

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7336 recensies
js_loader

U gaat verhuizen naar een nieuw huis of naar een bedrijfspand, maar helaas is het nieuwe onderkomen nog verre van verhuisklaar. U heeft al veel stress en zorgen aan uw hoofd met de naderende verhuizing en zit niet te wachten op een grote schoonmaak in uw nieuwe huis. Student Verhuis Service begrijpt als geen ander dat u hierbij wel wat hulp kunt gebruiken, vandaar dat wij u de mogelijkheid geven om gebruik te maken van onze schoonmaakservice speciaal voor bij verhuizingen.

Schoonmaakdienst bij verhuizing

 

Er zijn verschillende momenten waarop u een schoonmaakdienst kunt inzetten:

  • Voor uw verhuizing om het nieuwe pand schoon te maken
  • Na uw verhuizing om het verlaten huis, opgeruimd en schoon op te kunnen leveren
  • Bij spoedverhuizingen
  • Bij woningontruiming

Schoonmaak vóór de verhuizing

Als u een nieuw huis betrekt is een grondige schoonmaak voorafgaande aan de verhuizing bijna altijd noodzakelijk. Het is fijn dat als uw spullen arriveren, het hele huis schoon is en de spullen direct op de juiste plaats kunnen worden gezet. In dat geval kan een schoonmaakploeg van Student Verhuis Service er met professioneel materieel en reinigingsmiddel een uitkomst bieden. Binnen enkele uren kan uw nieuwe woning verhuisklaar worden opgeleverd. Terwijl u in huis A de verhuizing begeleidt, kan de schoonmaakdienst in huis B uw huis grondig reinigen. Wanneer u beide diensten bij ons afneemt, zal ervoor worden gezorgd dat de schoonmaak op tijd is afgerond voordat de verhuiswagen arriveert.

Een grondige schoonmaak kan ook in geval van een zakelijke verhuizing. Wanneer het nieuwe bedrijfspand nodig een schoonmaakbeurt verdient, komt onze schoonmaakdienst graag in actie, zodat uw verhuizing zo snel mogelijk kan plaatsvinden. Uw hele pand wordt grondig gereinigd, zonder dat het de verhuizing ophoudt.

Schoonmaak ná de verhuizing

Onze schoonmaakdienst voor verhuizingen kan ook worden ingezet om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart naar uw nieuwe huis of bedrijfspand kunt verhuizen. Het huis dat u achterlaat, wordt door onze schoonmaakdienst keurig netjes schoongemaakt en de achtergebleven inboedel wordt door ons naar de vuilstort gebracht. U kunt zich dus met een gerust hart volledig richten op uw nieuwe onderkomen.

Ook na het verlaten van uw bedrijfspand kan ons schoonmaakteam worden ingeschakeld om het schoon en netjes te kunnen opleveren. Overgebleven inboedel, tapijt of bekabeling wordt door ons afgevoerd naar de stort, waardoor u geen omkijken meer heeft naar uw oude bedrijfspand.

Schoonmaak bij een woningontruiming

Als u te maken krijgt met een ontruiming van een huis, is dat vaak een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Vaak is het uw prioriteit om alle waardevolle spullen zo snel mogelijk elders te hebben ondergebracht en om de verhuizing zo snel mogelijk achter de rug te hebben. Zeker wanneer u te maken heeft met een faillissement of een overlijden, is het fijn als de eindschoonmaak kan worden uitbesteed aan een professionele schoonmaakploeg. Student Verhuis Service heeft veel ervaring met zowel het schoonmaakwerk, als met ontruimingen. Wij weten een huis binnen enkele uren schoon en leeg op te leveren. Bij een woningontruiming blijft vaak een grote hoeveelheid puin en grofvuil achter, wat door onze schoonmaakploeg vakkundig wordt opgeruimd en afgevoerd naar een stortplaats. Ook voor het ontruimen van een bedrijfspand na faillissement kunt bij ons terecht voor schoonmaakservice.

Wat kost een schoonmaakdienst bij een verhuizing?

Afhankelijk van de grootte van het pand wat moet worden schoongemaakt, kan een prijs worden opgesteld. Onze schoonmaakservice is op basis van een uurtarief. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor schoonmaakwerk bij úw verhuizing. Wij ontnemen u graag deze, vaak vervelende, klus zodat u zich kunt richten op het leuke werk: het inrichten van uw nieuwe woning of bedrijf!

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 7400+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen