Bovenwoning verhuizen

Geschreven door: | Tips

Download onze verhuischecklist

DD slash MM slash JJJJ

Uw bovenwoning verhuizen? Zonder goede aanpak wordt dat veel gesjouw in het smalle trappenhuis. Een taak waar u zelf waarschijnlijk niet echt naar uitkijkt. Sommige huizen beschikken nog over een lift, wat al een hoop scheelt. Maar wat als de grotere spullen daar helemaal niet in passen? Waarom zou u het zichzelf niet iets gemakkelijker maken door een verhuislift en professionele verhuizers in te schakelen? Bovendien hoeft u daarvoor helemaal niet de hoofdprijs te betalen.Uw bovenwoning verhuizen? Zonder goede aanpak wordt dat veel gesjouw in het smalle trappenhuis. Een taak waar u zelf waarschijnlijk niet echt naar uitkijkt. Sommige huizen beschikken nog over een lift, wat al een hoop scheelt. Maar wat als de grotere spullen daar helemaal niet in passen? Waarom zou u het zichzelf niet iets gemakkelijker maken door een verhuislift en professionele verhuizers in te schakelen? Bovendien hoeft u daarvoor helemaal niet de hoofdprijs te betalen.

Student Verhuis Service is ooit begonnen als verhuisbedrijf Amsterdam en heeft dus zeer veel ervaring met het verhuizen van bovenwoningen gelegen in smalle stadsstraatjes. Ook in andere drukke steden kunnen onze verhuizers goed uit de voeten.

Verhuisliften en de kosten ervan

Onze liften kunnen tot de 5e verdieping van een flat komen (ruim 18 meter hoog). Dit scheelt u aanzienlijk in het gesjouw van dozen in een trappenhuis of over een lange galerij! Wanneer u een verhuislift wilt huren betaalt u slechts 30 euro per uur, een hele dag kost u 200 euro. Onze student verhuizers werken efficiënt zodat de verhuislift zo kort mogelijk in de weg hoeft te staan. Daarnaast betaalt u ook echt alleen voor de tijd dat de lift daadwerkelijk is gebruikt. Bij de verhuislift moet ook een verhuizer worden ingehuurd die op professionele wijze de lift bestuurt en de verhuizing begeleidt. U moet wel zelf zorgen voor de noodzakelijke ruimte voor opstelling van de lift en een eventuele ontheffing.

 

Service Student Verhuis Service

Het inhuren van een professionele verhuizer is echt geen overbodige luxe. Er komt veel kijken bij een verhuizing, waar u niet dagelijks mee te maken heeft. Het kost u heel veel tijd om alles te beschermen en in te pakken, en als u het niet goed aanpakt, kost het u ook uw rug. Student Verhuis Service kan u een hoop zorgen uit handen nemen en heeft nog meer te bieden:

 • Goedkoop, door inzet van goedkope werknemers
 • Flexibel ingesteld, zoals verhuizen met de klant samen, fullservice verhuizingen en flexibiliteit in werktijden
 • Professionele verhuizers, hoogopgeleide student verhuizers en een gedegen verhuisopleiding
 • Ook tijdens weekenden en feestdagen, soms komt het u gewoon niet anders uit. Onze studenten werken ook in het weekend of de feestdagen
 • Binnen enkele minuten heeft u kosteloos een prijsschatting

Verhuiskosten berekenen?

Bent u benieuwd wat het u kost om uw bovenwoning te verhuizen? U kunt geheel kosteloos en snel erachter komen wat wij hiervoor rekenen. Vult u de vragenlijst in en krijg nog dezelfde dag een prijsindicatie. Deze indicatie is afhankelijk van de woonsituatie, de hoeveelheid inboedel en de hoeveelheid nog te demonteren spullen. Hoe meer u al heeft voorbereidt, hoe lager de prijs zal uitvallen.

Tips voor een zo goedkoop mogelijke verhuizing

Wij snappen dat een verhuizing een dure aangelegenheid kan zijn. Wij geven u daarom graag een paar tips om de kosten te drukken als u gaat verhuizen:

 • Verpak alle inboedel zelf
 • Demonteer zelf uw grote spullen
 • Help zelf bij het sjouwen en verhuizen
 • Zorg voor een goede planning zodat u ten tijde van de verhuizing geen tijd verliest

Fullservice verhuizing

Ziet u er tegenop om alles zelf in te pakken en te verhuizen? Student Verhuis Service biedt ook fullservice verhuizing wat inhoudt dat wij uw volledige verhuizing regelen:

 • Transportwaardig maken van uw inboedel
 • Demonteren van inboedel
 • Vervoeren met behulp van professioneel verhuismateriaal
 • Uitpakken

Gaat u binnenkort uw bovenwoning in de drukke binnenstad van Amsterdam of Rotterdam verlaten en zoekt u nog naar een goedkoop en professioneel verhuisbedrijf? Student Verhuis Service Amsterdam en Student Verhuis Service Rotterdam helpen u graag naar uw nieuwe woning!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen