Brandkast verhuizen

Geschreven door: | Uitdagende Objecten

Veiligheid voorop: Verhuizen van een brandkast met professionele hulp

Heb je een brandkast in je woning of kantoor staan en wil je deze brandkast veilig verhuizen met behulp van een verhuisbedrijf? Lees dit artikel dan goed door!

Een brandkast is gemaakt om uw bezittingen te beschermen. Een onderdeel hiervan is dat de brandkast slecht te verhuizen is. De kast is vaak erg zwaar en soms zit de brandkast zelfs op een bepaalde manier vast. Om dan zelf de brandkast te verhuizen is een lastige opgave. Zeker wanneer de zware brandkast zich op zolder bevindt. Student Verhuis Service kan u als professioneel verhuisbedrijf dan verder helpen!

Sterke, kundige verhuizers

De verhuizers van Student Verhuis Service zijn sterke verhuizers die minimaal met twee man komen verhuizen. De verhuizers kunnen slim tillen en kunnen daarmee snel de klus klaren! Vaak bieden we aan om tijdens de verhuizing zelf aanwezig te blijven bij de brandkast zodat u zeker weet dat de inhoud onaangetast blijft. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de brandkast eerst leeg te maken.

Heffen naar een hogere verdieping

Wanneer de brandkast naar een hogere verdieping moet worden verhuisd en de slaapkamer zich op de tweede verdieping bevindt, dan wordt er vaak gekozen om de brandkast te verplaatsen met een verhuislift. Student Verhuis Service heeft de beschikking over verhuisliften die de brandkast hoog kunnen tillen zodat de brandkast veilig naar een hogere vloer laag kan. Dit kan van toepassing zijn in normale huizen, maar we zien ook vaak dat er in hoger gelegen seniorenwoningen een brandkast aanwezig is. Tijdens een seniorenverhuizing kunnen we dan ook gebruik maken van een verhuislift om de kluis te verhuizen.

Veilig vervoer

Vaak zit er een aantal kilometer tussen de oude woning en de nieuwe woning. Tijdens de rit blijft er altijd iemand bij de auto zodat de kluis of brandkast veilig blijft. Wilt u zelf het vervoer doen? Dat kan vaak bij kleine brandkasten. Onze verhuizers helpen u daar graag verder mee! Laat tijdens de verhuizing weten waar uw voorkeur naar uit gaat.

Privacy

Een kluis is bedoel om waardevolle bezittingen in op te slaan. Daarom kunnen we ons goed voorstellen dat u de brandkast niet wilt laten verhuizen tot de uiteindelijke bestemming. Wilt u bijvoorbeeld uw brandkast in de studeerkamer zetten en wilt u niet dat de verhuizers dit weten? Geeft dit dan eerlijk aan zodat ze de kluis op een gemakkelijke plek kunnen zetten zodat u later de kluis op de definitieve plek kunt installeren en wellicht kunt borgen.

De kluis afvoeren

Heeft u in uw nieuwe huis een andere oplossing voor uw waardevolle bezittingen. Student Verhuis Service kan de kluis dan in de meeste gevallen voor u afvoeren. In oudere kluizen zit echter nog weleens asbest. Is dat bij u ook de situatie? Overweeg dan om de kluis te laten zitten of laat de kluis verwijderen en milieuvriendelijk afvoeren door een gespecialiseerd bedrijf. De kosten hiervoor zijn voor ons als gespecialiseerd verhuisbedrijf lastig in te schatten.

Verhuiskosten berekenen?

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het verhuizen van de brandkast in uw huis? Maak dan gebruik van de calculator van Student Verhuis Service. Met behulp van de slimme rekenmodule kunt u direct een prijsindicatie opvragen van het verhuizen van alleen de brandkast, maar ook van het verhuizen van alle andere bezittingen. Vaak kunnen we u als verhuisbedrijf in Amsterdam goedkoop verhuizen. Maar ook in andere steden in de Randstad zijn we steevast een van de goedkopere verhuisbedrijven in de regio, bijvoorbeeld als verhuisbedrijf Utrecht of verhuisbedrijf Rotterdam! Benieuwd of dat voor u ook de situatie is? Maak dan onderstaand gebruik van de calculator!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen