(Antieke) kast verhuizen

Geschreven door: | Tips

Download onze verhuischecklist

DD slash MM slash JJJJ

Een antieke kast is vaak erg kwetsbaar en soms kan een antieke kast niet uit elkaar worden gehaald om de kast deel voor deel te verhuizen. Wanneer dit wel mogelijk is dan kost het vaak wel even wat tijd om een kast in elkaar te zetten. Het vraagt tijd en kundigheid om de kast te demonteren en om de kast dan te verhuizen. Bij Student Verhuis Service bieden wij hulp. Wij helpen u door de kast voor u te demonteren en brengen de kast veilig in uw nieuwe woning. Wij geven u de garantie op een veilig vervoer en veilige zorg voor de antieke kast of kledingkast.

Wilt u weten wat het kost om uw antieke kast te verhuizen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Student Verhuis Service. We verhuizen graag uw antieke kast en de rest van uw inboedel in het hele land en zelfs daarbuiten. Als u meer wilt weten over het verhuizen van uw kast raden wij u aan om onderstaand artikel door te lezen. Wij vertellen hier wat en hoe we het doen om uw kast veilig in uw nieuwe huis te krijgen.

Flexibel en professioneel

Het personeel van Student Verhuis Service is flexibel en ook 7 dagen per week bereikbaar en als het moet op sommige momenten zelfs in de avonden. Dit gebeurt het meest tijdens een spoedverhuizing. Het personeel zorgt ervoor dat de kast veilig van A naar B komt door de juiste verhuismaterialen te gebruiken en doordat de medewerkers goed op elkaar zijn ingewerkt weet iedereen wat er verwacht wordt tijdens een verhuizing.

Antieke kast en kledingkast

Bij het verhuizen van een antieke kast wordt er rekening gehouden met de stabiliteit en wordt er gekeken of de antieke kast überhaupt geschikt is om te verhuizen. De antieke kast kan bijvoorbeeld erg instabiel zijn door ouderdom of door schade die door de jaren heen is gekomen. Daarom moet Student Verhuis Service extra zorgvuldig omgaan met de kast en de kast goed beschermen. Anders kan de situatie zich voordoen dat de antieke kast tijdens de verhuizing schade krijgt. Een antieke kast kan vaak niet gedemonteerd worden en daarom is een zorgvuldige aanpak van groot belang.

Vervoeren

Bij het vervoeren wordt rekening gehouden met elk scenario. Hiertoe wordt van tevoren overlegd met de klant welke kast hij of zij wilt vervoeren en wordt gekeken hoe stabiel de kast is. Bij Student Verhuis Service beslissen we van tevoren welke beschermingsmiddelen en verhuismaterialen we gaan gebruiken en zo zetten wij een plan op. Bij aankomst bij de klant beschermen wij eerst alle hoekjes van de antieke kast. En daarna wikkelen we de kast in beschermingsmateriaal om de kast veilig naar de verhuiswagen te kunnen brengen. Bij de eindbestemming wordt de antieke kast zorgvuldig uit de auto gehaald en op zijn plek in het huis gezet. Het personeel haalt het beschermmateriaal eraf en ruimt alles netjes op.

Wat zijn de kosten?

Het antwoord op de vraag wat kost het verhuizen van een antieke kast is vrij complex. Het hangt onder meer af van de soort kast die verhuisd wordt en het aantal verdiepingen dat moet worden afgelegd. Ook speelt afstand een rol in de prijs. Van Amsterdam naar Rotterdam verhuizen is duurder dan binnen Amsterdam verhuizen. Bent u enthousiast en wilt u onze hulp voor het verhuizen van uw kast? U kunt op de onderstaande link klikken en direct een offerte aanvragen.

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen