Veilingtransport / Transport veiling aankopen

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7104 recensies
js_loader

Veilingtransport / Transport veiling aankopen

Koop je regelmatig goederen op veilingen en zoekt je een betrouwbare transportoplossing? Zoek niet langer en laat het veilingtransport uitvoeren door Student Verhuis Service. Veel veilinghuizen vertrouwen herhaaldelijk op onze betrouwbare transportservice.

Van grote tot kleine goederen, van frequent tot eenmalig transport. Student Verhuis Service levert jouw veilingaankopen thuis tegen zeer concurrerende tarieven. Ons CRM-systeem garandeert dat je minimale tijd besteedt aan het plannen en boeken van je transport.

Eigen accountmanager

Student Verhuis Service biedt je het gemak van een accountmanager. Onze ervaren accountmanagers staan klaar om je transporten efficiënt te plannen en je goederen stipt op tijd te leveren. Zo ben je nog minder tijd kwijt aan het inplannen van jouw transport en heb je de garantie dat de accountmanager voor je de honneurs waarneemt.

Vervoer op maat

Student Verhuis Service maakt gebruikt van vrachtwagens van goede kwaliteit. Wij houden ons materieel in goede staat door niet te bezuinigen op het onderhoud. Hiermee verkleinen wij de kans op oponthoud tijdens je transport. Indien nodig kun je ook een verhuislift inzetten, vooral handig als we je veilingwaar naar een hogere verdieping moeten brengen. Het gebruikmaken van een verhuislift kan in sommige gevallen het proces versnellen, waardoor je goedkoper uit bent.

Transport door heel Nederland en Europa

Student Verhuis Service verzorgt transportdiensten door heel Nederland. Zoek je een verhuisbedrijf Aalsmeer om je veilingaankopen te transporteren? Of zoek je een verhuisbedrijf Amsterdam, een verhuisbedrijf Den Haag of een verhuisbedrijf Haarlem om je vervoer vanaf de veiling snel en efficiënt naar deze steden te vervoeren? Alles is mogelijk bij Student Verhuis Service.

Je kunt bij onze service rekenen op de hoogste kwaliteit maar voor scherpe tarieven. We bieden ook internationale transporten aan. Onze accountmanagers overleggen graag met u, zodat je erop kunt rekenen dat je veilingwaar veilig en snel op de plaats van bestemming is. Een aan je toegewezen accountmanager regelt alle benodigde papieren en visa.

Service op maat

Naast transportdiensten biedt Student Verhuis Service ook verpakkings- en montage-diensten direct op je bestemming. Wij bieden naast veilingtransport en transport ook bedrijfsverhuizingen op maat. Wij hanteren hiervoor scherpe prijzen voor een service op maat. Wij hebben al jarenlange ervaring in verschillende typen zakelijke verhuizingen. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw zakelijk transport.

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen