Veilingtransport / Transport veiling aankopen

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 6807 recensies
js_loader

Veilingtransport / Transport veiling aankopen

Koopt u (regelmatig) goederen op een veiling maar heeft u een probleem met transport? Zoek niet langer en laat het veilingtransport uitvoeren door Student Verhuis Service. Vele veilinghuizen maken al veelvoudig gebruik van onze transportservice.

Van grote tot kleine goederen, van frequent tot eenmalig transport, Student Verhuis Service kan uw goederen allemaal tegen zeer aantrekkelijke en scherpe tarieven bij u thuis brengen. Door ons CRM-systeem wat Student Verhuis Service hanteert zult u een minimale hoeveelheid tijd kwijt zijn aan het inplannen en boeken van uw opdracht.

Eigen accountmanager

Student Verhuis Service kan u het gemak van een accountmanager bieden. Onze accountmanagers zijn zeer ervaren met het inplannen van transporten en helpen u dan ook graag om de goederen op een gewenst tijdstip bij u af te leveren. Zo bent u nog minder tijd kwijt aan het inplannen van uw transport en heeft u de garantie dat de accountmanager voor u de honneurs waarneemt.

Vervoer op maat

Student Verhuis Service maakt gebruikt van vrachtwagens van goede kwaliteit. Wij houden ons materieel in goede staat door niet te bezuinigen op het onderhoud. Hiermee verkleinen wij de kans op oponthoud tijdens uw transport. Indien gewenst is het ook mogelijk gebruik te maken van een verhuislift, als uw veilingwaar naar een hoger gelegen bestemming moet worden getransporteerd. Het gebruikmaken van een verhuislift kan in sommige gevallen het proces versnellen, waardoor u goedkoper uit bent.

Transport door heel Nederland en Europa

Student Verhuis Service biedt transport aan door heel Nederland. Zoekt u een verhuisbedrijf Aalsmeer om uw veilingtransport te verzorgen? Of zoekt u een verhuisbedrijf Amsterdam, een verhuisbedrijf Den Haag of een verhuisbedrijf Haarlem om uw vervoer vanaf de veiling snel en efficiënt naar deze steden te vervoeren? Alles is mogelijk bij Student Verhuis Service.

U kunt bij onze service rekenen op de hoogste kwaliteit maar voor scherpe tarieven. Ook internationale transporten behoren tot de mogelijkheden. Onze accountmanagers overleggen graag met u, zodat u erop kunt rekenen dat uw veilingwaar veilig en snel op de plaats van bestemming is. Eventuele papieren of visa worden geregeld door een accountmanager die speciaal aan u wordt toegewezen.

Service op maat

Naast transportservice, kunt u bij Student Verhuis Service ook terecht voor het laten verpakken van uw spullen en het laten demonteren en monteren op de plaats van bestemming. Wij bieden naast veilingtransport en transport ook bedrijfsverhuizingen op maat. Wij hanteren hiervoor scherpe prijzen voor een service op maat. Wij hebben al jarenlange ervaring in verschillende typen zakelijke verhuizingen. Informeer naar de mogelijkheden voor úw zakelijk transport.

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6600+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Kies je korting tot 30%

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.