Grote Studenten-campussen

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7104 recensies
js_loader

Grote Studenten-campussen

Student Verhuis Service heeft al vele campussen mogen verhuizen en inrichten. Van relatief kleine campussen met 40+ kamer tot grote campusverhuizingen van 500+ kamers: wij verhuizen gestructureerd en snel. Hierbij geeft Student Verhuis Service u als klant de mogelijkheid om samen met ons een efficiënte planning te maken, zodat er geen logistieke problemen tijdens de verhuizing zullen ontstaan. Het is ook mogelijk ons enkel in te schakelen voor het daadwerkelijke sjouwwerk.
Onze studenten hebben op elk denkbaar vlak jonge en frisse ideeën, wat resulteert in fikse kostenbesparingen. Zo kunt u denken aan het opstellen van een doordachte logistieke planning, een gedegen voorbereiding van de verhuizing van zowel de nieuwe als de oude campus, een ongekend gemotiveerde workforce en voldoende opslagmogelijkheden om een eventuele periode te overbruggen voordat u het nieuwe campuspand kunt betrekken.

Student Verhuis Service biedt u altijd een plan op maat, waarbij geen enkele hindernis een probleem vormt en er altijd in passende oplossingen wordt gedacht.

Flexibel verhuizen

Bij Student Verhuis Service staat flexibele dienstverlening centraal. Of u nu op een doordeweekse dag, in het weekend, in de avond of ’s nachts wilt verhuizen: wij staan tot uw beschikking.

Het komt regelmatig voor dat zakelijke verhuizingen, zoals de verhuizingen van studenten-campussen, niet overdag kunnen plaatsvinden. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat er overdag eenvoudigweg geen plaats is voor verhuiswagens, of doordat de campus zo efficiënt mogelijk verhuisd moet worden en dus zo veel mogelijk overdag nog in gebruik is, ook tijdens de verhuizing.

Geef ons uw wensen te kennen wat betreft de planning van uw verhuizing. Wij denken graag met u mee en stellen van tevoren een gedetailleerde planning vast om uw verhuizing in goede banen te leiden. Uw verhuizing op een tijdstip dat het u uitkomt, daar staan wij voor!

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Tijdelijke opslag

Bij grote verhuizingen, zoals de verhuizing van studenten-campussen, kan het voorkomen dat het oude pand moet worden verlaten voor het nieuwe gereed is. U zoekt dan een tijdelijke opslagmogelijkheid om de inboedel van de campus veilig te kunnen onderbrengen.

Geen probleem bij Student Verhuis Service! Wij bieden u deze tijdelijke opslag tegen een gunstig tarief. U hebt er geen omkijken naar: wij ruimen de oude campus vakkundig en zorgvuldig leeg op basis van uw aanwijzingen en brengen al uw spullen onder in onze beveiligde opslag.

Op deze manier zijn zowel de opslag als het vervoer van en naar het opslagpunt veilig geregeld. Doordat het hele proces onder onze leiding plaatsvindt en niet uit handen wordt gegeven aan derden, is uw inboedel steeds in vertrouwde handen.

Is de nieuwe locatie klaar om te betrekken? Dan laden wij de inboedel vanuit onze opslag in onze verhuiswagens en vervoeren deze naar de nieuwe locatie.

Uw gehele studenten-campus verhuizing inclusief opslag voordelig en zorgvuldig geregeld? Neem contact met ons op!

Studenten-campus verhuizen zonder zorgen

Een studenten-campus verhuizen is geen gemakkelijke klus. De campus bestaat uit verschillende afdelingen en secties, waarvan de inboedel en overige attributen niet door de war moeten raken. Tevens zijn er vaak veel uiteenlopende spullen te vinden op een campus, wat het verhuizen tot een uitdagende klus maakt.

Wij houden van die uitdaging. Onze ervaren verhuizers hebben al veel verschillende studenten-campussen verhuisd en andersoortige zakelijke verhuizingen uitgevoerd voor veel tevreden klanten.

Ons grote verhuisbedrijf is van alle markten thuis. Wij hebben veel materiaal tot onze beschikking en kunnen bijvoorbeeld tijdens uw verhuizing een verhuislift inzetten. Dit is in het geval van een studenten-campus verhuizing vaak handig, aangezien campussen vaak uit meerdere verdiepingen bestaan die niet altijd even gemakkelijk leeg te halen zijn via een trap of lift.

Ook u nemen we graag de zorgen uit handen die een grote verhuizing van een studenten-campus met zich meebrengen. Vertrouw op de expertise van onze verhuizers en ontneem uzelf de stress door de planning en uitvoering van deze op handen zijnde verhuizing aan ons over te laten.

Fullservice verhuizing of hulp bij verhuizen?

Bij Student Verhuis Service kunt u terecht voor elk type fullservice verhuizing. Een fullservice verhuizing houdt in dat u rustig kunt slapen terwijl de verhuizing nadert. U weet dan namelijk dat u de verhuizing van A tot Z hebt uitbesteed aan een professioneel verhuisbedrijf dat al duizenden verhuizingen met succes heeft volbracht. Het verhuisbedrijf doet bij een fullservice verhuizing alles voor uw: inpakken, sjouwen, vervoeren, uitpakken… U hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Toch liever niet de gehele verhuizing van de studenten-campus aan een verhuisbedrijf uitbesteden, maar onze verhuismedewerkers enkel inschakelen als verhuishulp? Dit is zeker mogelijk. Onze medewerkers zijn snelle en zorgvuldige werkers en staan u bij uw verhuizing graag bij als inpakhulp of sjouwhulp.

Voor enkel het voordelig kopen of huren van verhuisdozen kunt u ook bij ons terecht.

Studenten verhuizen voor studenten

Is er een passender verhuisbedrijf denkbaar voor studenten-campussen verhuizingen dan Student Verhuis Service? Juist doordat wij werken met studenten als verhuiskrachten, weten onze medewerkers als geen ander hoe het eraan toegaat op studenten-campussen. Zij brengen namelijk veel tijd door op een campus, en weten dus wat belangrijk is binnen het campusleven.

Combineer deze ervaringsdeskundigheid met hun uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van (grote) verhuizingen, en u begrijpt: Student Verhuis Service is de juiste keuze voor uw studenten-campus verhuizing.

Snel een prijsopgave?

Een snelle prijsopgave voor uw studenten-campus verhuizing hebt u hier binnen enkele tellen aangevraagd. Van onzekerheid naar zekerheid? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen