Hotelverhuizingen

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7104 recensies
js_loader

Hotelverhuizing op maat

Student Verhuis Service  heeft in een vroeg stadium al vele hotel inhuizingen verzorgd. Bij het verhuizen van de huisraad van een hotel is het zeer belangrijk dat de inboedel per kamer juist, veilig en efficiënt wordt overgebracht. Student Verhuis Service heeft zeer ruimte ervaring met hotelverhuizingen en de voornamelijk de precieze logistiek hiervan. Of het gaat om een inrichting van een nieuw hotel of het verhuizen van een bestaand filiaal maakt voor Student Verhuis Service  geen verschil.

Persoonlijke aanpak

Wij hanteren altijd een tactiek op maat gemaakt voor de klant. Bij hotel verhuizingen is het belangrijk dat er een goeie communicatie is met de hotelmanager maar ook met de voorman van de bouw. Zo kan er worden gezorgd dat de inboedel voor kamers of verdiepingen die nog niet af zijn worden afgedekt en met de nog te verrichten werkzaamheden in het achterhoofd worden neergezet.

Wij denken graag met u mee om een verhuizing op maat te kunnen bieden. Er wordt altijd direct gecommuniceerd met de leverancier zodat tijdig bekend is wanneer en wat voor soort inboedel per kamer wordt geleverd. Zo kan er optimaal gewerkt worden en zullen grote meubels eerst worden geplaatst zodat er voldoende (werk)ruimte is voor de overige inboedel. De hele verhuizing gaat in overleg met de hotelmanager.

Eigen accountmanager tijdens de verhuizing

Omdat wij als verhuisservice als geen ander weten wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken, weten wij dat het erg belangrijk is als er tijdens de verhuizing een eigen accountmanager beschikbaar is. U krijgt dan ook tijdens een hotelverhuizing (of inhuizing) een eigen accountmanager aangeboden die samen met de hotelmanager overlegt hoe de verhuizing zal moeten worden uitgevoerd.

Deze accountmanager gebruikt zijn expertise om de verhuizing te laten slagen en naar wens van de hotelmanager uit te laten voeren. Tijdens de voorbereidingen zal de accountmanager in het hotel langskomen om te bekijken wat er allemaal nodig is aan verhuismaterialen en personeel. Of er gebruik moet worden gemaakt van een verhuislift en hoeveel verhuiswagens er nodig zijn. Er zal gewerkt worden met een strakke planning zodat uw hotel en uw gasten zo weinig mogelijk hinder zullen ondervinden van de verhuizing

Flexibel verhuizen

Wij snappen dat het verhuizen van een hotel niet op drukke dagen, zoals de donderdag en vrijdag, moet worden uitgevoerd. Student Verhuis Service biedt een flexibele verhuisservice waarmee u kunt verhuizen wanneer ú dat goed uitkomt. Als dit op een maandagochtend moet gebeuren, of juist in de avonduren of nacht, is dat voor ons geen probleem. In overleg met de hotelmanager wordt een geschikte dag uitgekozen voor de verhuizing.

Onze accountmanager zal de beschikbare uren voor de verhuizing in kaart brengen en hier een planning voor maken. Ook het aantal verhuizers wat mee zal werken aan de verhuizing kan naar uw wens worden aangepast. Er wordt altijd goed gekeken naar de beschikbare tijd en de hoeveelheid te verhuizen inboedel. Ook de locatie is een belangrijke factor tijdens het maken van een tijdplanning.  Het verhuizen van een hotel in de binnenstad van Amsterdam vergt een andere planning dan een hotel met een groot eigen terrein waarvoor niks hoeft worden afgezet.

Werkzaam in het gehele land

Of u nu een hotel in Amsterdam wilt verhuizen, of een verhuisservice Den Haagverhuisbedrijf Utrecht of  verhuisbedrijf Leiden zoekt voor uw hotelverhuizing: met Student Verhuis Service krijgt u de beste service voor een studentenprijs! Doordat wij werken met jonge mensen in goed op elkaar afgestemde teams, kunnen wij u een verhuizing van hoge kwaliteit bieden. Student Verhuis Service is een professioneel verhuisbedrijf, actief door het gehele land.

Het is ook mogelijk om de complete inboedel van uw hotel te laten verhuizen naar het buitenland. In dat geval regelen wij alles wat nodig is om uw spullen naar het buitenland te brengen. Als vanzelfsprekend zijn de kosten voor onze verhuisservice lager naar mate de afstand tussen beide locaties geringer is. Bent u benieuwd wat uw hotelverhuizing gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen