Verhuisbedrijf Egmond aan Zee

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7272 recensies
js_loader

Staat u op het punt om uw huis in Egmond aan Zee te verlaten? Of gaat u juist wonen in de gemeente Bergen? Dan staat er een verhuizing voor de deur. Student Verhuis Service helpt u graag verder bij deze verhuizing.

Het transport van uw inboedel kan een omvangrijke klus zijn waar u het meest tegenop ziet tijdens het proces van verhuizen van of naar Egmond. Student Verhuis Service voert dagelijks meerdere verhuizingen uit in Noord-Holland, zoals bijvoorbeeld in Purmerend of Amsterdam. Maar natuurlijk ook in andere plaatsen in Nederland, zoals Den Haag of Utrecht. Bent u benieuwd wat de kosten zijn van de verhuizing van of naar Egmond aan Zee? Vraag dan een vrijblijvende prijsindicatie aan bij Student Verhuis Service. We helpen u graag verder!

Volledig inzicht in de prijs
Nergens aan vast
Binnen 5 minuten een prijs

Ervaren verhuisservice Egmond aan Zee

Student Verhuis Service voert wekelijks verhuizingen uit in de omgeving van Egmond aan Zee. Daarmee hebben we inmiddels een ruime ervaring als verhuisservice in Egmond aan Zee en weten we per wijk ook welk materiaal we nodig hebben om de verhuizing in goede banen te leiden. In smalle straatjes en bij een verhuizing binnen Egmond zullen we bijvoorbeeld sneller met een kleinere vrachtwagen komen, terwijl we in ruime straten sneller kiezen voor een vrachtwagen met meer capaciteit. Uiteraard zijn deze keuzes ook afhankelijk van andere factoren tijdens de verhuizing. Daarom vragen we tijdens de inventarisatie ook hoeveel meubels er verhuisd moeten worden en vanaf/naar welke verdieping de meubels verhuisd dienen te worden. Door goed te inventariseren en door gebruik te maken van onze ervaring als verhuisservice, kunnen we u goedkoop verhuizen in Egmond aan Zee.

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Professioneel verhuisbedrijf

Onze ervaring is een van de aspecten die ons tot een professioneel verhuisbedrijf maakt. Daarnaast kunnen we optreden als professioneel verhuisbedrijf in Egmond aan Zee doordat we gebruikmaken van medewerkers die enthousiast zijn én zorgvuldig omgaan met uw bezittingen. Dit houdt in dat we de kans op schade tijdens de verhuizing zo klein mogelijk houden.

Daarnaast maken we gebruik van professioneel verhuismateriaal. Denk hierbij aan stevige verhuisdozen, maar ook aan ruime verhuiswagens en verhuisliften. Deze werkwijze zorg ervoor dat we efficiënt kunnen werken en daarom goedkoop kunnen verhuizen in Egmond aan Zee. Bent u benieuwd hoe goedkoop we uw inboedel kunnen verhuizen? Vraag dan vrijblijvend een indicatie aan van de prijs.

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Flexibele verhuisservice

Student Verhuis Service hecht niet alleen waarde aan efficiënt en goedkoop verhuizen, maar ook aan kwaliteit en flexibiliteit. Daarom kunt u binnen onze verhuisservice in Egmond er ook voor kiezen om zelf een paar krachten te regelen die helpen tijdens de verhuizing. Dit scheelt u weer in de kosten!

Bovendien kunnen we dankzij onze flexibele werktijden ook ’s avonds en in de weekenden verhuizen. Dit is met name handig als u zelf doordeweeks vrij druk bezet bent. Verhuist u in het zomerseizoen? Dan is in het weekend verhuizen misschien juist minder aantrekkelijk. Het is immers dan vaak erg druk op de weg naar en rondom het strand.

Vandaag inzicht in de kosten van uw verhuizing via ons aanvraagformulier
Dezelfde dag een vrijblijvende offerte
Van het huren van een verhuiswagen alleen tot volledig ontzorgd verhuizen, jij bepaalt!

Goedkoop verhuizen Egmond aan Zee

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen bij uw verhuizing van of naar Egmond aan Zee? Vraag dan direct een offerte aan. De offerte is uiteraard volledig vrijblijvend en ontvangt u binnen 24 uur. Een eerste inschatting van de prijs van uw verhuizing ontvangt u direct al; hier hoeft u geen 24 uur op te wachten. Vaak komen we als een erg goedkoop verhuisbedrijf in Egmond aan Zee uit de bus. Dit hebben we te danken aan onze efficiënte werkwijze en de relatief jonge medewerkers. We helpen u graag verder!

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Wat zeggen onze klanten?

Echt zo’n fijne partij om mee te verhuizen. Ze zijn op tijd, komen afspraak na en het zijn ook nog eens hele aardige en goeie jongens, die heel netjes de spullen overbrengen. 2x met ze samengewerkt, 2x dezelfde goede ervaring. Ik zou ze iedereen aanraden!
Lisette
De verhuizing met student verhuis service ging echt top. Goeie communicatie en Joris H. en Nils X. waren professioneel, super snel en relaxed. Bedankt jongens! Al met al een zeer goede ervaring. Ik weet zeker wie ik de volgende keer bel als ik moet verhuizen! Het is gewoon echt een topservice voor een goede prijs.
Rick
Wessel V en Luca J hebben met grote zorgvuldigheid en snelheid de spullen van mijn broer verhuisd. Hun vrolijkheid bij het laden en lossen, maakten het minder erg voor mijn broer om afscheid te nemen van zijn oude woonplek. Zulke vrolijke verhuizers zijn goud waard.
Joyce
Hard werkende en enthousiaste medewerkers Nils X, Boudewijn B en Sam C. Wij moesten aandringen op broodjes en drinken anders gingen ze maar door. Erg handig om ook een handyman reserveren. Dat bespaarde ons veel tijd. Dank en tot de volgende keer.
Marty
Tom en Joris hebben ontzettend goed geholpen met de verhuizing van mijn schoonmoeder naar het verzorgingshuis, waren een kast vergeten en zonder morren zijn ze deze weer gaan halen. Had me geen raad geweten zonder hun, vrolijk, aanpakken en sociaal, heel hartelijk bedankt voor alle moeite!!
Tineke
Wij hebben deze maand veel gebruik gemaakt van de diensten van Student Verhuis Service. Dat doe je niet als je niet tevreden bent! Ook dit keer zijn we weer prima geholpen met de laatste spullen overbrengen naar ons nieuwe huis! Dank je wel Martijn L, Peter B!
Dae

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen