Verhuisbedrijf Heiloo

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7272 recensies
js_loader

Voor een snelle, voordelige en professionele verhuizing in Heiloo kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij Verhuisbedrijf Heiloo! We nemen uw verhuizing van, naar en in Heiloo graag voor u uit handen als professionele verhuizers. Zo kunt u uw nieuwe huis tot een thuis maken en kunt u het zware sjouwwerk overlaten aan een professionals. We verhuizen u op een moment dat het u goed uitkomt en behandelen uw inboedel met de grootste zorg! Lees hieronder meer de diensten van Student Verhuis Service of vraag direct een offerte aan.

Volledig inzicht in de prijs
Nergens aan vast
Binnen 5 minuten een prijs

Goedkope verhuisservice in Heiloo

Student Verhuis Service hecht in haar dienstverlening veel waarde aan goedkoop verhuizen, flexibiliteit en een snelle verhuizing. Voor veel verhuizingen zijn we de goedkoopste optie omdat we efficiënt verhuizen en veel waarde hechten aan kwalitatief verhuismateriaal. Zo kunnen we de productiviteit op peil houden. Bovendien werken we met verhuizers die in teams werken met een lage gemiddelde leeftijd. Dit betekent dus dat we de kosten relatief laag kunnen houden voor u en daardoor kan er een goedkope verhuizing gerealiseerd worden. Bent u benieuwd of u met Student Verhuis Service ook goedkoop kunt verhuizen in de omgeving Heiloo? Vraag dan een offerte aan! Met het formulier kunt u eenvoudig alle factoren bepalen die een rol spelen bij het verhuizen en daarmee kunnen wij aan de slag om een offerte te maken. U ontvangt echter al binnen vijf minuten een indicatie van de kosten van de verhuizing. Ook voor een goedkope verhuislift kunt u bij ons terecht.

Waarom klanten voor ons kiezen:

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 15 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Complete verhuizing uit handen genomen

Student Verhuis Service helpt u als verhuisbedrijf Heiloo graag verder met het verhuizen van uw gehele inboedel. Als professioneel verhuisbedrijf hebben we ervaring met het verhuizen in de meest lastige situaties en met de meest zware meubels. We kunnen u dan ook helpen met het verhuizen van uw hele inboedel. Mocht u zelf een gedeelte van de verhuizing voor uw rekening nemen dan kunnen we u adviseren over de benodigdheden die handig zijn voor uw verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan spanbanden, rolcontainers en verhuisdekens. Zo helpen we u om op een comfortabele en goedkope manier te verhuizen van, naar en binnen Heiloo.

Flexibel verhuisbedrijf Heiloo

Naast de hulp bij de complete verhuizing, bieden we u ook flexibiliteit voor de verhuizing. Zo kunnen we u helpen om in het weekend of in de avond te verhuizen. Dit kan goed uitkomen in uw planning, maar het kan ook zo zijn dat de plaats van uw (oude/nieuwe) huis zich er beter voor leent om ’s avonds te verhuizen. Denk bijvoorbeeld aan een huis in de Stationsweg, waar de ruimte redelijk beperkt is. Dan kan het aantrekkelijk zijn om in de avonduren (of vroege morgen) te verhuizen. Dit geldt ook voor huizen in het centrum van Heiloo, waar veel bezoekers overdag zijn. Het kan dan beter zijn om de verhuizing in te plannen op een rustig tijdstip op de dag. Bovendien bieden we u de flexibiliteit om zelf ook te helpen met de verhuizing. Zo kunt u de kosten van de verhuizing drukken en kunt u goedkoop verhuizen in Heiloo.

Snelle verhuisservice

Naast de flexibiliteit binnen onze aanpak, bieden we ook een snelle service. Wanneer u morgen gaat verhuizen en nog geen geschikte verhuisservice heeft gevonden in Heilo, dan helpen wij u graag verder. Onze verhuizers helpen u ook graag wanneer u een spoedverhuizing wilt doen. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de capaciteit die we op dat moment hebben, maar omdat veel medewerkers dagelijks op te roepen zijn kunnen we vaak binnen een dag een verhuizing plannen en uitvoeren. Ook de verhuizing zelf gaat vaak erg vlot. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de hoeveelheid meubels die verhuisd moeten worden en de afstand die afgelegd moet worden. Omdat we de snelheid van de verhuizing hoog kunnen houden, kunnen we goedkoop verhuizen in Heiloo. De kosten van de medewerkers blijven daardoor namelijk zo laag mogelijk en ook hoeft u maar beperkte tijd de huur van de vrachtwagen(s) voor uw rekening te nemen.

Direct inzicht van een verhuisbedrijf Heiloo

Gaat u binnenkort verhuizen in Heiloo of gaat u verhuizen vanuit Alkmaar, Amsterdam of Heerhugowaard naar Heiloo en wilt u weten wat de kosten zouden zijn om uw inboedel te verhuizen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden in te zien. Op basis van uw input krijgt u binnen vijf minuten al een betrouwbare indicatie van de verhuiskosten van uw huis of kantoor. Daarna kunt u binnen 24 uur een offerte op maat verwachten voor uw verhuizing. Heeft u vragen? Neem gerust contact op!

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Wat zeggen onze klanten?

Echt zo’n fijne partij om mee te verhuizen. Ze zijn op tijd, komen afspraak na en het zijn ook nog eens hele aardige en goeie jongens, die heel netjes de spullen overbrengen. 2x met ze samengewerkt, 2x dezelfde goede ervaring. Ik zou ze iedereen aanraden!
Lisette
De verhuizing met student verhuis service ging echt top. Goeie communicatie en Joris H. en Nils X. waren professioneel, super snel en relaxed. Bedankt jongens! Al met al een zeer goede ervaring. Ik weet zeker wie ik de volgende keer bel als ik moet verhuizen! Het is gewoon echt een topservice voor een goede prijs.
Rick
Wessel V en Luca J hebben met grote zorgvuldigheid en snelheid de spullen van mijn broer verhuisd. Hun vrolijkheid bij het laden en lossen, maakten het minder erg voor mijn broer om afscheid te nemen van zijn oude woonplek. Zulke vrolijke verhuizers zijn goud waard.
Joyce
Hard werkende en enthousiaste medewerkers Nils X, Boudewijn B en Sam C. Wij moesten aandringen op broodjes en drinken anders gingen ze maar door. Erg handig om ook een handyman reserveren. Dat bespaarde ons veel tijd. Dank en tot de volgende keer.
Marty
Tom en Joris hebben ontzettend goed geholpen met de verhuizing van mijn schoonmoeder naar het verzorgingshuis, waren een kast vergeten en zonder morren zijn ze deze weer gaan halen. Had me geen raad geweten zonder hun, vrolijk, aanpakken en sociaal, heel hartelijk bedankt voor alle moeite!!
Tineke
Wij hebben deze maand veel gebruik gemaakt van de diensten van Student Verhuis Service. Dat doe je niet als je niet tevreden bent! Ook dit keer zijn we weer prima geholpen met de laatste spullen overbrengen naar ons nieuwe huis! Dank je wel Martijn L, Peter B!
Dae

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen