Klanten aan het woord

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7104 recensies
js_loader

Ben jij benieuwd hoe klanten denken over verhuizen met Student Verhuis Service? Sinds 2009 doen wij er alles aan om de verwachtingen van onze klanten keer op keer te overtreffen en dat heeft geleid tot een enorme hoeveelheid succesverhalen.

Bij Student Verhuis Service hechten we veel waarde aan de feedback van onze klanten. We begrijpen dat potentiële klanten graag willen weten hoe anderen onze diensten hebben ervaren voordat ze een beslissing nemen. Daarom delen we met veel genoegen enkele referenties en ervaringen van klanten die een review hebben achtergelaten.

4,8/5 uit +6700 beoordelingen
Meer dan 100.000 blije klanten
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Wij gaan pas weg wanneer jij tevreden bent

Reviews van onze klanten

De verhuizing met student verhuis service ging echt top. Goeie communicatie en Joris H. en Nils X. waren professioneel, super snel en relaxed. Bedankt jongens! Al met al een zeer goede ervaring. Ik weet zeker wie ik de volgende keer bel als ik moet verhuizen! Het is gewoon echt een topservice voor een goede prijs.
Rick
Echt zo’n fijne partij om mee te verhuizen. Ze zijn op tijd, komen afspraak na en het zijn ook nog eens hele aardige en goeie jongens, die heel netjes de spullen overbrengen. 2x met ze samengewerkt, 2x dezelfde goede ervaring. Ik zou ze iedereen aanraden!
Lisette
Wessel V en Luca J hebben met grote zorgvuldigheid en snelheid de spullen van mijn broer verhuisd. Hun vrolijkheid bij het laden en lossen, maakten het minder erg voor mijn broer om afscheid te nemen van zijn oude woonplek. Zulke vrolijke verhuizers zijn goud waard.
Joyce
Hard werkende en enthousiaste medewerkers Nils X, Boudewijn B en Sam C. Wij moesten aandringen op broodjes en drinken anders gingen ze maar door. Erg handig om ook een handyman reserveren. Dat bespaarde ons veel tijd. Dank en tot de volgende keer.
Marty
Tom en Joris hebben ontzettend goed geholpen met de verhuizing van mijn schoonmoeder naar het verzorgingshuis, waren een kast vergeten en zonder morren zijn ze deze weer gaan halen. Had me geen raad geweten zonder hun, vrolijk, aanpakken en sociaal, heel hartelijk bedankt voor alle moeite!!
Tineke
Wij hebben deze maand veel gebruik gemaakt van de diensten van Student Verhuis Service. Dat doe je niet als je niet tevreden bent! Ook dit keer zijn we weer prima geholpen met de laatste spullen overbrengen naar ons nieuwe huis! Dank je wel Martijn L, Peter B!
Dae

Ontdek de redenen achter onze lovende recensies

Wij zijn enorm trots op de positieve feedback die wij sinds 2009 hebben ontvangen. Veel van onze klanten zijn onder de indruk van de professionele en efficiënte verhuisservice die we bieden. Ze benadrukken vaak de scherpe tarieven, de vriendelijkheid en behulpzaamheid van ons team, evenals de zorg en aandacht die we besteden aan het waarborgen van de veiligheid van hun bezittingen tijdens het verhuisproces.

Wij zijn afgelopen week op fantastische wijze geholpen door SVS. Wát een vriendelijke en hardwerkende gasten!
-Familie Flinkert -Fraanje, verhuisd augustus ’22
Ik ben fan van de SVS! Was alweer m’n 4e verhuizing met jullie; goede prijs voor goede enthousiaste verhuizers; goed overleg en alles veilig over!
-Josine van Schagen, verhuisd april ’22
Ik heb meerdere verhuizers bekeken voordat ik voor Student Verhuis Service koos en ik heb met dit bedrijf de beste keuze gemaakt. Bowie en Abdel kwamen precies op tijd naar ons huis en waren zeer efficiënt in het inpakken, demonteren, verhuizen en weer monteren van onze meubels.
-Srujan Vishwanath, verhuisd april ’21
Na korte uitleg van de algemene voorwaarden en strategie is het team van 3 aan de slag gegaan en hebben als routiniers heel hard en netjes ingepakt, opgestapeld en gewerkt om de verhuizing pijnloos en vlot te laten verlopen. Team Student Verhuis Service heeft voor de vijfde keer voor mij verhuisd krijgt weer een tien met een griffel Thx jongens Remco
-Remco Velida, verhuisd augustus’22
Wat een geweldige fijne ervaring is mijn verhuizing geweest. Drie fantastische jonge vakmensen, hulpvaardig, vriendelijk en vakkundig.
-Jeannette Jurgens, verhuisd juni’22
Helemaal super! De 3 heren hebben ons helemaal top geholpen. Alle meubels zijn snel en professioneel naar de andere kant van het land verhuist. Goede afstemming en fijne sfeer (ook toen het spannend werd of alles wel in de bus paste). Kan dit zeker aanbevelen! Bedankt heren!
-Ted van den Heuvel, verhuisd in maart ’22

Lees onze klantreviews en referenties voor een kijkje in ons succes

Deze reviews zijn slechts een voorbeeld van de vele positieve ervaringen die we hebben ontvangen. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld en blijven ons inzetten om de hoogste kwaliteit verhuisservice te bieden.

Als je meer wilt lezen over de ervaringen van onze klanten, nodigen we je uit om een kijkje te nemen op Google, waar je een uitgebreide verzameling reviews en referenties kunt vinden. We zijn er trots op dat we een aanzienlijke hoeveelheid positieve feedback hebben ontvangen, die ons motiveert om ons werk voortdurend te verbeteren en de verwachtingen van onze klanten te blijven overtreffen. Onze reviews, referenties en positieve ervaringen van klanten zijn het bewijs van ons voortdurende succes en we kijken ernaar uit om ook jouw verhuizing tot een succes te maken.

Nog meer referenties

Wij zijn zeer goed geholpen door verhuizers Mick & David van deze verhuisservice! Het betrof een bedrijfsmatige verhuizing van horeca (koel) werkbanken en opzetvitrines: alles keurig netjes gestouwd en afgedekt met dekens, alles zonder wat voor schade dan ook afgeleverd! Jonge jongens maar oude rotten in het verhuisvak! Zelfs bleven zij ruim een uur binnen het verhuisschema en bleef de prijs zo ruim onder de eerste schatting, super! Ga niet zelf klooien, bereid wel Alles goed voor en bel dan de Student Verhuis Service! Martin Mansoor, Toko Mansoor
Martin
Goed werk door de mannen van Student Verhuis Service (Remie B, Saliou G, Aaron W) gisteren. Ze waren op tijd aanwezig. Goede aandacht voor de spullen die verhuisd moesten worden. Heel hard doorgewerkt. En extra inzet was mogelijk voor een tweede rit voor extra spullen. Vriendelijk en klantgericht. We zijn heel tevreden hierover. De communicatie vooraf voor het inplannen etc was ook heel handig. Veel dank dus!
Veronique
Fijne verhuizers. Werkten snel en waren heel beleefd naar ons toe. Spullen overal netjes neergezet in het huis. Goed gevoel aan over gehouden!
Marije
Ben nog nooit zo snel verhuisd, zeker een aanrader! Het hele proces verliep zo vlot en efficiënt dat ik mezelf afvroeg waarom ik niet eerder een verhuisservice had ingeschakeld. Tijmen en Levi waren super vriendelijk, hadden geweldige teamwork en werkte lekker goed door. Toppers zijn het!
Amanda
De derde keer dat ik SVS inschakel en het was wederom een succes. Supergezellig met Syb, Wester en Lodewijk en alles zeer snel over naar ons nieuwe huis. De mannen denken mee, zijn vriendelijk en maken er een gezellige tijd van. Heren en SVS, super bedankt!
Gert-Jan
Superleuke dag gehad met de studenten. Ze wisten van aanpakken en hebben zelfs een stukje maatwerk geleverd. Daarnaast: Mijn boxspring paste op het nieuwe adres niet door het trapgat. De sterke jongens vonden dat geen probleem en hesen dat ding door het verhuisraam.
Raoul

Bedrijven die wij met succes hebben verhuisd

Blijf op de hoogte en volg ons op sociale media

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen