Gratis verhuisdozen?

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7332 recensies
js_loader

Gratis verhuisdozen?

Laat hieronder uw gegevens achter en ontvang uw persoonlijke Gratis Verhuisdozen voucher direct per mail! Vervolgens kunt u gratis verhuis- en boekendozen ophalen op onze loods!

 

Gratis!
Hoogwaardige kwaliteit
Verhuisdozen & boekendozen
Gerecycled materiaal
Zakken niet door
Regenbestendig

Gratis verhuisdozen nodig?

Je spullen opbergen voor korte of lange tijd, een verhuisdoos is altijd handig. Je kunt gemakkelijk je spullen pakken en verplaatsen, en als de verhuisdozen dicht zijn: opstapelen. Meestal heb je nog wel ergens verhuisdozen liggen, maar dat zijn verschillende formaten of er staan al notities op die niet meer matchen met inhoud.

Daarom bieden wij gratis verhuisdozen aan. Met onze gratis verhuisdozen kun je eenvoudig je spullen en kleinere items veilig opslaan en vervoeren. Geen geklooi meer met bananendozen waar de inhoud uit kan vallen omdat ze niet volledig dicht zijn. Met onze verhuisdozen van hoogwaardige kwaliteit heb je een stevige, stapelbare en bovenal verhuisdozen waar je niks voor hoeft te betalen! Extra handig tijdens een verhuizing van je huisraad en de kleine spullen.

Ja dit wil ik! Hoe regel ik gratis verhuis- en boekendozen?

Dat gaat vrij makkelijk. Je kunt simpelweg je gegevens achterlaten in onderstaand formulier. Vervolgens krijg je een mailtje met de coupon (check ook de spam!). Met deze coupon kun je langskomen op onze loods om de dozen af te halen. We worden extra blij als je van tevoren belt, dan kunnen wij de bestelling voor de gratis verhuisdozen alvast klaarzetten. Eenmaal bij ons op de loods word je geholpen door een medewerker. Na het afrekenen van de borg kun je de verhuisdozen direct meenemen naar huis en beginnen met inpakken. De borg krijg je uiteraard terug als de dozen weer worden teruggebracht. Dat kan wanneer het u schikt. Elke verhuisdoos heeft een borgwaarde van €2,50.

Naast verhuisdozen nog ander verhuismateriaal nodig? We bieden onder andere noppenfolie, seal, tape, serviespapier,  matrashoes (1- en 2-persoons) en verhuisdekens aan. Bij al onze verhuizingen nemen we zelf verhuisdekens mee, om alles veilig in de verhuiswagen te kunnen indelen. Die hoef je logischerwijs dan ook niet meer af te rekenen. Zo kan alles veilig verpakt en vervoerd worden in de gratis verhuisdozen.

Alternatieven voor gratis verhuisdozen

Uiteraard kun je op internet opzoek naar verhuisdozen, via bijvoorbeeld websites zoals Marktplaats. Het nadeel is dat de dozen doorgaans gewoon gebruikt zijn, en dus niet hun volledige stevigheid nog hebben.

Een andere optie is nog om via je werk te kijken bij het oud papier en karton. Wellicht dat daar nog een goede doos te vinden is. En ook dan loop je tegen de problemen aan: hebben ze genoeg, zijn ze in de juiste maten – en zijn ze nog in een goede staat.

Kortom: gratis verhuisdozen regelen is nog niet het makkelijkste. Gelukkig is er bij Student Verhuis Service de mogelijkheid om spik-splinter-nieuwe verhuisdozen te scoren. Het is heel simpel: op deze pagina kun je je e-mailadres achterlaten en de gratis verhuisdozen claimen.

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen