Student verhuis service verhuislift in werkingGaat u binnenkort verhuizen van of naar Nieuwegein en zoekt u nog hulp voor uw verhuizing? Met Student Verhuis Service zit u goed, een professioneel verhuisbedrijf tegen een studentenprijs.

Al onze verhuizers zijn opgeleid tot ware professionals met veel ervaring en zijn dagelijks actief in Nieuwegein en vele andere steden door het hele land.  Wilt u gebruik maken van onze verhuisservice of ben u nieuwsgierig geworden naar welke mogelijkheden wij bieden? Wij vertellen u graag meer over onze diensten en over onze service.


  1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
  2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
  3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Student Verhuis Service als uw verhuisbedrijf in Nieuwegein

Als verhuisbedrijf in Nieuwegein zijn we een allround verhuisservice, we bieden verschillende diensten aan waarmee we uw verhuizing een stuk gemakkelijker voor u kunnen maken. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de hele verhuizing aan ons over te laten waardoor u zich op andere dingen kunt focussen.

Met onze ervaring kunt u de volledige verhuizing aan ons toe vertrouwen, mocht u niet de hele verhuizing uit handen willen geven dan kan dat uiteraard ook. Samen maken we een plan van de hele verhuizing, hierin worden al uw wensen verwerkt. Mocht u tijdens de verhuizing nog het een en ander willen aanpassen, is dat ook zeker mogelijk.

Onze diensten als verhuisbedrijf Nieuwegein

Naast onze verhuisservice bieden wij nog meer diensten aan die u zouden kunnen helpen bij een verhuizing.

Met elk van deze diensten hebben onze verhuizers erg veel ervaring en kennen de fijne kneepjes van het vak. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe de verhuizing zal gaan verlopen en kunt u zich focussen op andere dingen. Mocht u nog wat missen in het bovenstaande rijtje, neem dan vooral contact op met een van de specialisten, dan nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Contact opnemen kunt u via onze website doen, ook kunt u via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen die dezelfde dag nog binnen is. Daarnaast kunt u ook met de online rekentool gemakkelijk een indicatie opvragen van welke kosten uw verhuizing met zich meebrengen. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met en van de specialisten.

Een professioneel verhuisbedrijf voor elke verhuizing

Voor ons is geen uitdaging te groot. Wij passen ons elke keer aan waar nodig, hierdoor zijn al uw wensen mogelijk en doen wij ons uiterste best om u een zo verzorgd mogelijke verhuizing te bieden. Naast de verhuisservice in Nieuwegein rijden we dagelijks door het land om op meerdere plekken te verhuizen. Dit doen we niet alleen in Nederland maar wij verhuizen ook over de grens, hierdoor kunt u ook voor een internationale verhuizing bij ons terecht.

Met verhuizingen binnen Europa hebben we de meeste ervaring, mocht u naar buiten Europa gaan verhuizen, staan we maar al te graag voor u klaar om u daarmee te helpen. Naast dat we u kunnen helpen met de verhuizing zelf, kunnen we u ook nog ondersteunen met het invullen van alle formulieren die nodig zijn voor een internationale verhuizing. Daarnaast zijn al onze verhuizers professioneel opgeleid en beschikken ook over een breek talenpakket waardoor ze u over de grens ook nog te hulp kunnen schieten.

Flexibele en kwalitatieve verhuizingen

Wij, Student Verhuis Service als verhuisbedrijf Nieuwegein zijn erg flexibel, zo kunnen we op al uw wensen en behoeften inspelen. Mocht u in de late avonduren willen verhuizen? Met verhuisservice Nieuwegein kan het. Verhuist u liever in het weekend? Wij zullen voor u klaar staan. Mocht de planning onverhoopt wijzigen? Wij passen ons erop aan en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Onze verhuizers zorgen er ten alle tijden voor dat uw hele inboedel veilig van A naar B wordt vervoerd. Wij bieden verhuizingen aan voor een studentenprijs, dit doen wij omdat een groot deel van onze verhuizers studenten zijn en doordat we vinden dat een verhuizing voor iedereen betaalbaar moet zijn. Hierdoor bieden wij verhuizingen van goede kwaliteit aan tegen een studentenprijs.

Bereken hier direct en vrijblijvend de kosten van jouw verhuizing

 

Verhuisservice in Nieuwegein nodig? Vraag direct een betrouwbare prijsindicatie aan

Zoekt u een verhuisbedrijf in Nieuwegein? Zoek dan niet verder, Student Verhuis Service is de partij die u zoekt. Voor een voordelige prijs bieden wij professionele en kwalitatief goed verzorgde verhuizingen. Samen met u nemen we al uw wensen door, daaropaan sluitend zullen wij een verhuisplan opstellen waar deze wensen in voorkomen.

Naast verhuizingen in Nieuwegein en de provincie Utrecht kunt ook bij ons terecht voor verhuizingen in Rotterdam, den Haag, Alkmaar en Almere.

Tijdens uw verhuizing kunt u ook 24/7 uw gegevens inzien en op ieder gewenst moment aanpassen. Op we website kunt u contact opnemen met een van onze specialisten die u graag te woord staat en al uw vragen kan beantwoorden. Ook kunt u via de website een betrouwbare prijsindicatie aanvragen, zo komt u er meteen achter wat de kosten zijn die uw verhuizing met zich meebrengen. Dan krijgt u dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte toegestuurd.

Bent u benieuwd of we voor uw verhuizing ook als goedkoopste verhuisbedrijf uit de bus komen? Maak dan gebruik van het interactieve aanvraagformulier op onze website.


  1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
  2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
  3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost