Verhuizen van A naar B: het gaat u niet in de koude kleren zitten. Bij Student Verhuis Service staat een zorgeloze verhuizing in Houten voorop. We zetten graag ons beste beentje voor om het verhuizen in goede banen te leiden. Onze verhuizers zijn erop getraind om uw verhuizing uit handen te nemen. Al jarenlang zijn we actief in de verhuiswereld en hebben we al veel klanten blij gemaakt tijdens hun verhuizing. Gaat u binnenkort verhuizen in of naar Houten en kunt u wel een professioneel verhuisbedrijf gebruiken? Student Verhuis Service staat op het door u gewenste moment bij u op de stoep.

Vraag nu online een offerte aan, dan ontvangt u dezelfde dag nog een vrijblijvend kostenplaatje. Wij helpen u graag als verhuisbedrijf Houten.

Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Student verhuis service zakelijke bedrijfsverhuizing

 

 

Goedkoop verhuisbedrijf in Houten

Een verhuizing gaat vaak gepaard met hoge kosten. Naast de aankoop van de woning zijn ook factoren als kluswerk en nieuwe meubels zaken waar rekening mee gehouden dient te worden. Wij begrijpen dat iedere kostenbesparing daarom welkom is. Student Verhuis Service is het goedkoopste verhuisbedrijf in Houten.

Onze verhuisteams bestaan namelijk uit studenten. Dit zijn hardwerkende, maar relatief goedkope krachten. Zo maken wij als verhuisbedrijf Houten een relatief voordelig dienstenpakket mogelijk. Bovendien weten wij door onze jarenlange ervaring zeer efficiënt aan de slag te gaan. Hoewel wij een zeer voordelige verhuizing aanbieden, gaat dit niet ten koste van de kwaliteit. We staan bekend om onze professionaliteit en hoogwaardige kwaliteit.

Eerdere verhuizingen in de provincie Utrecht hebben wij succesvol uit mogen voeren. Maar ook in de stad en gemeente Houten, met zijn ruim 50.000 inwoners, mochten wij verhuizingen uitvoeren.

Waarom Student Verhuis Service?

Student Verhuis Service ondersteunt u graag tijdens uw verhuizing in Houten. Kiest u voor ons als verhuisbedrijf Houten, dan kiest u voor:

 1. Het voordeligste verhuisbedrijf in Nederland. Bij ons kunt u vertrouwen op een hoogwaardig verhuisbedrijf tegen een voordelige prijs. Zo ontvangt u een complete verhuizing en dat voor een studentenprijsje.
 2. Een 24/7 beschikbaarheid. Bij Student Verhuis Service verhuist u wanneer dit u uitkomt. Verhuist u liever in het weekend of juist op een doordeweekse avond? Wij staan op het door u gewenste moment bij u op de stoep.
 3. Professioneel en discreet. Professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze verhuizers werken discreet en gaan met respect met uw inboedel om.
 4. Hoogwaardig verhuismateriaal. We werken enkel met het beste verhuismateriaal. Uw spullen zijn bij ons in veilige handen en zullen schadevrij op de nieuwe locatie verschijnen.

Zorgeloos verhuizen met ons verhuisbedrijf Houten

Stress is factor die regelmatig bij verhuizingen om de hoek komt kijken. In een korte tijd moet u uw persoonlijke eigendommen van A naar B verhuizen. Voor vele huiseigenaars kan dit best spannend zijn. Als verhuisbedrijf Houten is ons doel deze zorgen bij u weg te nemen.

Wij voeren de verhuizing voor u uit en doen dit naar uw wens. Van standaard meubeltransport tot een full-serviceverhuizing: bij Student Verhuis Service kunt u terecht voor iedere gewenste verhuisdienst. Dit is afhankelijk van uw behoeften. Wilt u zo min mogelijk zorgen ervaren bij uw verhuizing? Dan voeren wij deze van het begin tot het eind uit.

We ondersteunen u bij het inpakken en nemen al het til- en sjouwwerk voor u uit handen. Zo hoeft u uw lichaam niet in allerlei vreemde posities te wringen, maar kunt u uw enkel bezig houden met de leuke kant van de verhuizing.

We staan niet alleen in Houten klaar om zorgeloze verhuizingen mogelijk te maken. Student Verhuis Service is door heel Nederland actief om de verhuizingen in goede banen te leiden. U kunt ons onder andere tegenkomen als: verhuisbedrijf Almere, Nieuwegein, Utrecht, Haarlem, Hoofddorp en nog vele andere steden.

Bereken hier direct en vrijblijvend de kosten van jouw verhuizing

 

Onze diensten als verhuisbedrijf in Houten

Staat er binnenkort een verhuizing op de planning? Student Verhuis Service is uw trouwe partner tijdens het verhuizen. We zijn een allround verhuisbedrijf in Houten. Dit betekent dat u ons kunt inschakelen voor veel verschillende diensten. Welke dienst u wenst, hangt af van uw behoeften.

U kunt ons inschakelen voor de volgende diensten:

 1. Particuliere verhuizing
 2. Internationale verhuizing
 3. Meubeltransport
 4. Bedrijfsverhuizing
 5. Seniorenverhuizing
 6. Verhuislift huren
 7. Woningontruiming
 8. Spoedverhuizing

Vraag nu uw verhuizing aan in Houten

Verhuisbedrijf Almere - Almere haven

Bij Student Verhuis Service helpen we u graag bij professionele verhuizing. We passen onze verhuisservice graag aan bij uw verhuizing. Houdt u de touwtjes graag zelf in de hand? Dan houden wij hier rekening mee. Ook kunnen we de verhuizing compleet voor u uit handen nemen.

Vraag nu een offerte aan. Binnen één dag ontvangt u van ons een vrijblijvend kostenplaatje. Hierdoor krijgt u meteen een goed beeld bij uw verhuizing, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Heeft u vragen over ons verhuisbedrijf in Houten? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Voor het doorgeven van uw verhuizing naar de gemeente Houten verwijzen wij naar de website van de gemeente. Hier kunt u alle informatie vinden over Houten en uw adreswijziging doorgeven. Zorg dat u dit maximaal 5 dagen na uw verhuizing heeft doorgegeven.

Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost