Student Verhuis Service doneert verhuisdozen voor hulpactie in Turkije en Syrië

Geschreven door: | Goede doelen

Download onze verhuischecklist

DD slash MM slash JJJJ

Laten we samen een hand uitsteken naar onze medemens in Turkije en Syrië. Zo hebben wij onlangs verhuisdozen gedoneerd aan het Amsterdams Lyceum, om de ingezamelde spullen naar rampgebieden in Turkije en Syrië te vervoeren. De actie is onderdeel van een grotere hulpactie voor de slachtoffers van de aardbevingen en andere rampen die recentelijk hebben plaatsgevonden in deze landen. We hebben de verhuisdozen ter beschikking gesteld om kleding, schoenen, dekens en andere goederen veilig te kunnen vervoeren naar de getroffen gebieden.

Bij Student Verhuis Service streven we er altijd naar om niet alleen een voordelige en professionele verhuisservice te bieden, maar ook om onze rol als betrokken lid van de samenleving te vervullen. Met deze donatie willen wij laten zien dat we betrokken zijn bij de samenleving en ons inzetten voor het welzijn van anderen. De hulpactie is onderdeel van een grotere inspanning van verschillende organisaties om de getroffenen van de rampen te ondersteunen en de gemeenschap te laten zien dat we er voor elkaar zijn in tijden van nood. Als u ook wilt bijdragen aan deze hulpactie, kunt u doneren via de website van Giro555. Dit platform is opgericht om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers van rampen en conflicten wereldwijd.

Het Amsterdams Lyceum is een van de organisaties die betrokken is bij de hulpactie. De school heeft eerder al een inzamelingsactie gehouden onder leerlingen en personeel om geld en goederen in te zamelen voor de slachtoffers. Student Verhuis Service ondersteunt deze actie door het leveren van de verhuisdozen. We willen het Amsterdams Lyceum bedanken voor hun inzet en voor de mogelijkheid om bij te dragen aan deze belangrijke hulpactie. We hopen dat deze donatie een verschil kan maken voor de getroffenen en we kijken er naar uit om onze diensten aan te blijven bieden aan de gemeenschap.

Maatschappelijke initiatieven:

Wij als particulier bedrijf vinden het onze plicht om mee te werken aan het verbeteren van de wereld om ons heen. Wij zetten ons daarom regelmatig in voor stichtingen en goede doelen. Lees hier over onze andere maatschappelijke initiatieven.

Heeft u zelf een idee voor een samenwerking of heeft u een stichting/liefdadigheidsorganisatie die wel wat (logistieke) hulp kan gebruiken? Vul dan het contactformulier in om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen