Vacature: Marketing Stage

32 – 40 uur | €400 – €600 p.m .

Ben jij een gedreven student en op zoek naar een afwisselende en uitdagende marketingstage? Lijkt het je leuk te werken in een jong en enthousiast team bij een snelgroeiende scale-up? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een stagiair die zich binnen een jong, dynamisch en gedreven team wilt ontwikkelen als allround marketeer en ons helpt met de verdere groei van onze merken.

Bij al je werkzaamheden wordt je uiteraard uitgebreid opgeleid en begeleid zodat je aan het einde van de stage kennis en kunde hebt die je na je studie kan toepassen, hoe leuk is dat!

Wat ga je doen?

Je assisteert bij het vergroten van de zichtbaarheid van onze merken in de gehele customer journey en ondersteunt de groei van onze merken.

Je werkt zelfstandig aan of assisteert bij het beheer van onze marketing campagnes, het beheer van onze socials, het creëren en managen van visuele en geschreven content, het verbeteren en vergroten van e-WOM, conversie-optimalisatie en je voert onderzoeken uit ten behoeve van marketingoptimalisatie.

Je schakelt met onze developers voor handige IT oplossingen ter verbetering van onze marketingactiviteiten, met onze salesafdeling voor ideeën en verbeteringen voor de customer journey en met onze externe partners op het gebied van SEO en contentcreatie.

Tijdens je stage leer je:

  • Het opzetten en optimaliseren van onze SEA en Social Media campagnes
  • Het creëren en verbeteren van content voor al onze marketingkanalen
  • Het coördineren van PR-activiteiten en samenwerkingen
  • Het opzetten en uitvoeren van klantonderzoek
  • E-mail marketing en marketing automation campagnes opzetten en verbeteren
  • Het voorbereiden en analyseren van onze offline marketing campagnes

Bij alle bovenstaande werkzaamheden word je uitgebreid ingewerkt en begeleid zodat je binnen no-time jezelf kunt ontwikkelen tot allround marketeer!

Wie ben jij?

Jij bent zelfstandig en proactief en krijgt energie van nieuwe uitdagingen. Je bent analytisch ingesteld en mengt je tevens graag – constructief en inhoudelijk – in discussies. Je kunt tegen wat sarcasme en niets is heilig. Daarnaast ben jij:

  • HBO/WO student, bijvoorbeeld in de richting van Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Communicatie of Marketing; (of dus iets wat hier op lijkt);
  • Minimaal 4 dagen beschikbaar voor een meewerkstage van 4 á 5 maanden (20 weken);
  • Bezitter van een goed gevoel voor de Nederlandse taal en ben je goed met de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat krijg je er voor terug?

Je draagt bij om Student Verhuis Service en Holland Movers jaarlijks te laten groeien. Onze cultuur is informeel, direct en ambitieus. We zijn een bedrijf waarin je vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt en waar fouten maken mag. Daarnaast geven wij je graag volop de vrijheid om van jouw carrière een succes te maken en ondersteunen we je graag bij je persoonlijke ontwikkeling en het voltooien van je opleiding.

Een stagevergoeding tussen de €400 – €600 afhankelijk van je opleiding, skills en ervaring;
Een leuke maar vooral leerzame werkplek waar gewerkt en gelachen kan worden
Kans op een vaste aanstelling en doorgroeimogelijkheden binnen onze afdeling
Een jong & enthousiast team met leuke borrels, BBQ’s en feestjes;
De mogelijkheid om deels op afstand te werken.

Sollicitatieformulier

Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Niet verplicht
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen