Vacature: Online Marketeer

24 – 40 uur | €2380 – €2750 p.m .

 

Ben jij een gedreven marketeer of ben je bijna afgestudeerd en op zoek naar een afwisselende en uitdagende marketingfunctie? Lijkt het je leuk te werken in een jong en enthousiast team bij een snelgroeiende scale-up? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!

In verband met onze snelle groei van startup tot volwassen MKB bedrijf zijn wij nu op zoek naar een marketeer die zich binnen een jong, dynamisch en gedreven team wilt ontwikkelen als allround marketeer en ons helpt met de landelijke marketingstrategie van onze merken.

Wat ga je doen?

Als marketeer ga jij verder met het vergroten van de zichtbaarheid van onze merken in de gehele customer journey en ben jij medeverantwoordelijk voor de groei van onze merken.

Je werkt zelfstandig aan of assisteert bij het beheer van onze marketing campagnes, het beheer van onze socials, het creëren en managen van visuele en geschreven content, het verbeteren en vergroten van e-WOM, conversie-optimalisatie en je voert onderzoeken uit ten behoeve van marketingoptimalisatie.

Je schakelt met onze developers voor handige IT oplossingen ter verbetering van onze marketingactiviteiten, met onze salesafdeling voor ideeën en verbeteringen van de customer journey en met onze externe partners op het gebied van SEO en contentcreatie.

Taken en werkzaamheden:

  • Meedenken en werken aan onze landelijke marketing strategie
  • Ondersteuning en optimalisatie van onze SEA en Social Media campagnes
  • Het creëren en verbeteren van content voor al onze marketingkanalen
  • Coördineren van PR-activiteiten en samenwerkingen
  • Conversie optimalisatie (CRO) experimenten opzetten en uitvoeren
  • E-mail marketing en Marketing automation campagnes opzetten en verbeteren

Bij alle bovenstaande werkzaamheden word je uitgebreid ingewerkt en begeleid zodat je binnen no-time jezelf kunt ontwikkelen tot allround marketing specialist!

Wie ben jij?

Jij bent zelfstandig en proactief en krijgt energie van nieuwe uitdagingen. Je bent analytisch ingesteld en mengt je tevens graag – constructief en inhoudelijk – in discussies. Je kunt tegen wat sarcasme en niets is heilig. Je bent leergierig en wilt je graag ontwikkelen als marketeer. Daarnaast ben jij:

  • HBO/WO afgestudeerd (of bijna), bijvoorbeeld in de richting van Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Communicatie of Marketing;
  • Beschikbaar voor 32 á 40 uur (parttime in overleg mogelijk);
  • Bezitter van een goed gevoel voor de Nederlandse taal en goed met de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat krijg je er voor terug?

Je draagt bij om Student Verhuis Service en Holland Movers jaarlijks te laten groeien. Onze cultuur is informeel, direct en ambitieus. We zijn een bedrijf waarin je vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt en waar fouten maken mag. Daarnaast geven wij je graag volop de vrijheid om van jouw carrière een succes te maken en ondersteunen we je graag bij je persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij:

Een vast salaris tussen de €2380 – €2750 per maand afhankelijk van je opleiding en ervaring;
Aanvullende bonussen tot €750 aan de hand van onze Marketing KPI’s;
Een jong & enthousiast team;
Leuke borrels, BBQ’s en feestjes;
De mogelijkheid om deels op afstand te werken.

 

Sollicitatieformulier

Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Niet verplicht
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen