Vacature: Salesmedewerker

24 – 40 uur | €2100 – €2380 p.m.

Ben jij in het bezit van een vlotte babbel en een gezonde dosis overtuigingskracht? Vind jij het leuk om klanten van dienst te zijn en logistieke puzzels op te lossen? Dan is de sales zeker wat voor jou!
Aangezien klussen zichzelf niet inplannen en klanten de vreemdste dingen van ons vragen zijn wij op zoek naar een gedreven salesmedewerker die niet alleen onze klanten professioneel te woord staat maar ook de agenda tot aan de nok toe gevuld houdt.

Wat ga je doen?

Als salesmedewerker sta jij dagelijks in contact met onze klanten en probeer je potentiële nieuwe klanten binnen te halen. Je kijkt naar kansen om de inzet van onze mankrachten en materialen te maximaliseren. Daarnaast houd jij je bezig met het verwerken van inkomende orders, het opstellen en beheren van offertes en de dagelijkse klant-en partnerverzoeken.

In samenwerking met een klein team behandel je telefonisch en schriftelijk uiteenlopende opdrachten door heel Nederland en plant deze efficiënt mogelijk in.

Wie ben jij?

Jij bent zelfstandig en proactief en krijgt energie van nieuwe uitdagingen. Je bent een teamspeler en staat stevig in je schoenen. Bovendien ben je welbespraakt; woorden rollen gemakkelijk van je tong. Daarnaast beschik jij over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Vaardigheid in Nederlands en Engels, zowel in spraak en geschrift;
  • Een klantgerichte houding en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Affiniteit met sales en/of klantenservice.

Wat krijg je er voor terug?

Je draagt bij om Student Verhuis Service jaarlijks te laten groeien. Onze cultuur is informeel, direct en ambitieus. We zijn een bedrijf waarin je vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt en waar fouten maken mag. Daarnaast geven wij je graag volop de vrijheid om van jouw carrière een succes te maken en ondersteunen we je graag bij je persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij:

Een startsalaris van €2100 – €2380 bruto per maand, afhankelijk van je vaardigheden en ervaring;
Prestatiegedreven bonusregeling oplopend tot €650 per maand;
Een jong & enthousiast team;
Leuke borrels, BBQ’s en feestjes;
Doorgroeimogelijkheden tot senior, accountmanager of teamleider.

Sollicitatieformulier

Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Niet verplicht
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen