Woningontruiming Utrecht

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7104 recensies
js_loader

Bent u genoodzaakt om uw woning in Utrecht met spoed te verlaten of bent u door omstandigheden uit uw bedrijfspand gezet? Dan is het van belang dat de woning of het pand zo snel mogelijk leeg geruimd wordt. Meestal komt er broodnodige spoed kijken bij een woningontruiming in de regio Utrecht. De klus moet snel geklaard worden: een karwei dat u zelf vaak niet op kunt brengen.

Student Verhuis Service is uw trouwe partner en ondersteunt u graag in deze emotioneel zware tijd. Wij nemen de gehele woningontruiming in Utrecht op ons en dat voor een studentenprijs. Hierdoor blijven de kosten beperkt: kosten die u op dat moment alles behalve goed kunt gebruiken.

Woningontruiming in Utrecht soepel laten verlopen

Het ontruimen van een woning wordt door vele mensen als een zware klus gezien. De bewoners zijn vaak emotioneel gehecht aan een woning. Als zij deze gedwongen moeten verlaten, komt hier vaak de nodige emotie bij kijken. Om uw gehele inboedel in een vrachtwagen te zien verdwijnen, is een zware opgave. Wij maken deze situatie dan ook graag iets dragelijker voor u.

Ons verhuisbedrijf Utrecht helpt u uw woning zo snel mogelijk leeg te ruimen. Door de ervaring van onze verhuizers weten wij exact hoe we deze klus in korte tijd moeten klaren. Hierdoor is de ontruiming snel achter de rug.

Daarnaast is uw inboedel in veilige handen bij ons. We begrijpen dat de ontruiming pijnlijk is voor uw persoonlijke levenssfeer. We handelen dan ook met voldoende discretie en gaan met respect met uw eigendommen om. Niets is voor ons te gek. Doordat wij dagelijks in aanraking komen met ontruimingen, kennen wij de ontroering die hierbij komt kijken. We doen er dan ook alles aan om deze stress voor u te reduceren. Zo gaan we vooraf met u in overleg, zodat de ontruiming volledig volgens uw wensen verloopt.

Doordat we enkel werken met professionele verhuizers, zijn uw spullen in veilige handen. Geen zorgen dus over de gesteldheid van uw kostbare inboedel, maar een vertrouwde en beproefde service.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Woning ontruimen Utrecht bij Student Verhuis Service

Student Verhuis Service heeft alle deskundigheid in huis om uw woningontruiming in Utrecht vloeiend te laten verlopen. We hebben al vele mensen blij kunnen maken met een zorgeloze ontruiming. Wij gaan op de volgende manier te werk:

  • De ontruiming voor een studentenprijs. Ons team bestaat uit studenten: hardwerkende krachten voor relatief lage kosten. Hierdoor blijven de kosten van de ontruiming binnen de perken.
  • Bezemvrije oplevering. Wij weten precies hoe we uw woning moeten achterlaten. Door ons goede contact met woningbouwverenigingen zijn wij exact op de hoogte van deze eisen.
  • Sla uw spullen op. Soms is het voor mensen niet mogelijk om hun spullen ergens anders heen te vervoeren. In deze situatie kunt u gebruik maken van onze opslag. Hier wordt uw inboedel veilig opgeslagen.
  • Verwijderen van vloerbedekking. In sommige gevallen is het nodig om de vloer te verwijderen en in originele staat te brengen. Ook deze taak neemt Student Verhuis Service graag op zich.
  • Privacy in acht. We begrijpen dat wij in deze situatie dicht in uw persoonlijke levenssfeer komen. Echter zijn ontruimingen voor ons routine werk en kijken wij dan ook nergens van op. Uw eigendommen wordt met respect behandeld, waardoor u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Fullservice woningontruiming Utrecht

Student Verhuis Service is een fullservice verhuisbedrijf. Dat betekent dat wij uw woning in goede staat achterlaten. Is er vanuit uw woningbouwvereniging vereist dat de woning perfect schoongemaakt wordt? Dan nemen wij deze taak graag op ons. Onze verhuizers stropen de mouwen op en gooien uw woning in de sop. We zorgen dan ook dat de woning geheel bezemschoon is. Ook deze klus voeren wij weer in rap tempo uit. Hierdoor blijft uw woningontruiming in Utrecht kostenefficiënt.

Tijdens de ontruiming en schoonmaak blijft er vaak veel grofvuil achter. Deze spullen worden bijvoorbeeld niet meer door de bewoner gebruikt, maar moeten toch ergens heen vervoerd worden. Wij brengen deze spullen meteen bij de vuilstort voor u. Door onze geschikte vervoersmiddelen kunnen we deze klus in korte tijd uitvoeren. Naast verhuisbedrijf Utrecht zijn we ook actief in vele andere steden, zoals verhuisbedrijf Hilversum en verhuisbedrijf Haarlem.

Spoedontruiming

Bij de ontruiming komt vaak veel spoed kijken. Zeker bij overlijden van familieleden kan deze genoodzaakte spoed een last op de schouders zijn. Zij zijn vaak nog druk bezig met de uitvaart en kunnen een ontruiming hier niet bij gebruiken. Echter komt er, zeker bij bejaardentehuizen of huurappartementen, vaak wel een nodige spoed kijken bij de ontruiming. Voor familieleden is dit vaak teveel gevraagd. Er komt een te grote emotionele waarde kijken bij deze ontruiming. Wij nemen deze taak dan ook graag van u over. Spoed is voor ons geen enkel punt. We zetten voldoende mankrachten en materialen in, waardoor uw ontruiming ontzettend snel geklaard is. Daarnaast zijn we ontzettend flexibel en zijn we ook buiten kantoortijden en in het weekend beschikbaar.

Is een spoedverhuizing vereist bij uw woningontruiming in Utrecht? Neem dan telefonisch contact met ons op, zodat wij de nodige stappen snel in gang kunnen zetten.

Benieuwd naar de kosten voor uw woningontruiming Utrecht?

Student Verhuis Service is een professionele partij die u graag ondersteunt bij uw verhuizing. Door onze jarenlange ervaring zijn wij bereid een zeer nauwkeurig beeld te geven van de te verwachten kosten.

We weten precies alle haken en ogen die bij een woningontruiming in Utrecht komen kijken, en geven u graag vooraf een indicatie van deze kosten.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu een offerte aan of neem gerust even contact met ons op

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers
Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen