Bijzondere objecten verhuizen

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 7188 recensies
js_loader

Veel inboedel kan eenvoudig door uzelf worden verhuisd, maar als er een zware wasmachine, piano, een aquarium of antieke kast moet worden verhuisd wordt het toch een stuk lastiger. Student Verhuis Service helpt u graag voordelig deze bijzondere objecten te verhuizen. Bij ons zijn uw dierbare spullen in goede handen!

Lees meer over welke bijzondere objecten lastig te verhuizen zijn of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor het verhuizen van uw lastig te verhuizen inboedel.

Volledig inzicht in de prijs
Nergens aan vast
Binnen 5 minuten een prijs

De juiste verhuismaterialen

Het allerbelangrijkste bij het verhuizen van bijzondere objecten is het gebruik van goed, stevig verhuismateriaal. Als u een groot en zwaar object wilt verhuizen, kan er het beste gebruik gemaakt worden van plankjes op wieltjes (zogenaamde hondjes). Dit is bijvoorbeeld handig bij het verhuizen van een piano. Op deze manier kan de piano eenvoudig naar de verhuiswagen worden gereden, zonder dat het u uw rug kost. Als zware of lastige objecten zelf worden gesjouwd zonder degelijk verhuismateriaal, kunnen ze bovendien makkelijk beschadigen. Bij Student Verhuis Service maken wij enkel gebruik van goed onderhouden verhuismateriaal en -materieel, zoals nieuwe ruime verhuiswagens, goede veilige verhuisliften en sterke verhuisdozen.

100.000+ tevreden klanten
Beoordeeld met 4,8/5 uit 6800+ recensies
Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000
Al 14 jaar de beste prijs/kwaliteit
40 ruime en schone verhuiswagens
Gecertificeerde en hoog opgeleide verhuizers

Lastig te verhuizen inboedel

Waarschijnlijk heeft u meerdere meubelstukken die vanwege de omvang, het gewicht of de leeftijd zeer lastig te verhuizen zijn. Het wordt nog lastiger als u bijvoorbeeld in een oud pand in Amsterdam of Utrecht woont en u zich met de meubelstukken door smalle trappenhuizen moet manoeuvreren. Hieronder geven wij enkele voorbeelden van bijzondere objecten die regelmatig door de verhuizers van Student Verhuis Service met succes worden verhuisd.

Piano verhuizen

Uw geliefde piano is niet zomaar zelf te verhuizen. Het instrument weegt al snel tussen de 150 en 350 kilo. Naast de financiële waarde die een piano heeft, is er vaak ook sprake van een emotionele waarde. U zou er toch niet aan moeten denken dat de piano beschadigt of valt tijdens de verhuizing? Met een gerust hart kunt u uw geliefde piano laten verhuizen door Student Verhuis Service. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Aquarium verhuizen

Een aquarium verhuizen inclusief vissen? Dat is nog niet eenvoudig. Een aquarium heeft door het water een enorm gewicht en is zeer kwetsbaar. Wij raden dan ook aan het aquarium grotendeels leeg te maken, op slechts een bodempje water na. Bij een groot aquarium is het zelfs met een klein laagje water, nog niet te tillen en zal hij helemaal leeggehaald moeten worden. De vissen vervoeren wij over het algemeen altijd los. Wilt u deze lastige klus uitbesteden? Neem dan contact met Student Verhuis Service op om de mogelijkheden te bespreken.

Wasmachine verhuizen

Een wasmachine weegt zo tussen de 65 en 80 kilo, en is dus lastig te verhuizen. Het is aan te raden een zware wasmachine te verhuizen met de juiste tiltechnieken en de juiste verhuismaterialen. Zo houdt u het apparaat én uw rug heel. Wij helpen u graag met het verhuizen van uw wasmachine, zodat deze ongeschonden op de nieuwe plaats van bestemming aankomt. Soms raden wij een verhuislift huren aan bij het verhuizen van een wasmachine. Dit kunt u bij ons doen; onze verhuizers bedienen de lift dan voor u. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het verhuizen en opnieuw aansluiten van uw wasmachine.

Grote (Amerikaanse) koelkast verhuizen

Laat uw grote zware koelkast goedkoop verhuizen, zodat u ook in uw nieuwe huis kunt genieten van een koelkast zonder beschadigingen. Er zijn enkele aspecten waarmee u rekening dient te houden, zodat de koelkast niet kapot gaat. Bijvoorbeeld onjuist vervoer of hem te snel aanzetten na de verhuizing kan schadelijk zijn. De verhuizers van Student Verhuis Service zetten hun ervaring graag in om ook uw koelkast op de nieuwe plaats van bestemming te krijgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Antieke kast verhuizen

Een antieke kast verhuizen is een vak apart. In sommige gevallen is het niet aan te raden deze nog uit elkaar te halen, omdat hij dan simpelweg niet meer in elkaar kan worden gezet. Student Verhuis Service heeft al heel veel antieke kasten verhuisd en gebruikt deze expertise graag bij de verhuizing van uw kast. Met behulp van de juiste verhuismaterialen, beschermingsmaterialen en eventueel met gebruik van een verhuislift, brengen wij uw antieke kast zonder schade naar uw nieuwe woning. Benieuwd naar wat het kost om uw antieke meubels te laten verhuizen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Student Verhuis Service.

Student Verhuis Service door heel Nederland

Wij verhuizen dagelijks mensen goedkoop door heel Nederland. Ook is het mogelijk slechts één object of meubelstuk te laten verhuizen voor een klein prijsje. Wij maken gebruik van goedkope student-verhuizers, wat het mogelijk maakt de prijzen voor uw verhuizing laag te houden. Student Verhuis Service staat 24/7 klaar voor uw verhuizing en goedkoop meubeltransport! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Een prijsinschatting binnen 5 minuten
Ontvang dezelfde dag een offerte
Profiteer vandaag nog van onze aanbieding: ontvang tot 30% korting op jouw verhuisdag!

Wat zeggen onze klanten?

Echt zo’n fijne partij om mee te verhuizen. Ze zijn op tijd, komen afspraak na en het zijn ook nog eens hele aardige en goeie jongens, die heel netjes de spullen overbrengen. 2x met ze samengewerkt, 2x dezelfde goede ervaring. Ik zou ze iedereen aanraden!
Lisette
De verhuizing met student verhuis service ging echt top. Goeie communicatie en Joris H. en Nils X. waren professioneel, super snel en relaxed. Bedankt jongens! Al met al een zeer goede ervaring. Ik weet zeker wie ik de volgende keer bel als ik moet verhuizen! Het is gewoon echt een topservice voor een goede prijs.
Rick
Wessel V en Luca J hebben met grote zorgvuldigheid en snelheid de spullen van mijn broer verhuisd. Hun vrolijkheid bij het laden en lossen, maakten het minder erg voor mijn broer om afscheid te nemen van zijn oude woonplek. Zulke vrolijke verhuizers zijn goud waard.
Joyce
Hard werkende en enthousiaste medewerkers Nils X, Boudewijn B en Sam C. Wij moesten aandringen op broodjes en drinken anders gingen ze maar door. Erg handig om ook een handyman reserveren. Dat bespaarde ons veel tijd. Dank en tot de volgende keer.
Marty
Tom en Joris hebben ontzettend goed geholpen met de verhuizing van mijn schoonmoeder naar het verzorgingshuis, waren een kast vergeten en zonder morren zijn ze deze weer gaan halen. Had me geen raad geweten zonder hun, vrolijk, aanpakken en sociaal, heel hartelijk bedankt voor alle moeite!!
Tineke
Wij hebben deze maand veel gebruik gemaakt van de diensten van Student Verhuis Service. Dat doe je niet als je niet tevreden bent! Ook dit keer zijn we weer prima geholpen met de laatste spullen overbrengen naar ons nieuwe huis! Dank je wel Martijn L, Peter B!
Dae

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen