Marketing stage?

Ben jij op zoek naar een meewerkstage in de richting van Marketing en wil jij ervaring opdoen bij het leukste en grootste verhuisbedrijf van Nederland gevestigd in Amsterdam? Vanaf september 2021, voor een periode van 20 weken / 6 maanden. 

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die zich wilt ontwikkelen als allround (online) marketeer! Je bent veel bezig met de klant-ervaring van het verhuisbedrijf, de gehele customer-journey en alles wat daarbij komt kijken.

Bij alle bovenstaande werkzaamheden wordt je uiteraard begeleid zodat je aan het einde van de stage kennis en kunde hebt die je na je studie kan toepassen, hoe leuk is dat!

Wat ga je doen?

Je assisteert en/of werkt zelfstandig aan het beheer van de socials, online advertising, verbeteren en vergroten van e-WOM, conversie optimalisatie, e-mail marketing, marketing automation, en voert interne onderzoeken uit ten behoeve van marketing optimalisatie en nog veel meer! Daarnaast maken we gebruik van enkele offline marketing campagnes zoals: bannering en flyering. Allemaal vanuit een gave werkplek in Amsterdam Zuid-Oost.

Met wie werk je samen?

Tijdens je meewerkstage ben je onderdeel van het jonge en enthousiaste marketing team en word je aangestuurd door onze ervaren Marketeers. Het zal eventueel kunnen voorkomen dat je met buitenlandse klanten en partners spreekt, daarom is het ook fijn als je de Engelse taal beheerst. Naast het marketing team werk je nauw samen met de directie, sales, management en externe professionals.

Wie ben jij?

Jij bent zelfstandig en proactief en krijgt energie van de vele mensen met wie je gaat samenwerken. Je bent extravert, en mengt je graag – constructief en inhoudelijk – in discussies. Je kunt tegen wat sarcasme en niets is heilig. Daarnaast ben jij:

Wat krijg je er voor terug?

Je draagt bij om Student Verhuis Service jaarlijks te laten groeien. Het is een jong bedrijf, dus fouten maken mag! Daarnaast geven wij je graag volop vrijheid om van jouw functie een succes te maken en ondersteunen we graag ambities.

De stageplek is goed te bereiken in Amsterdam. Vanaf de metrohalte Spaklerweg of Van der Madeweg is het ~10 minuten lopen. Met de fiets en/of scooter (of auto) is het een ruim terrein met voldoende parkeerplek – gratis!

Dus, is deze stage je op het lijf geschreven?

Laat dan vandaag nog je reactie achter via de sollicitatiebutton! Heb je nog vragen over de vacature of over het sollicitatieproces? Erik, Head of Marketing, helpt je graag verder via marketing@studentverhuisservice.nl.