Bij verhuizingen komt vaak een hoop stress kijken, zeker ook bij een zakelijke verhuizing. Wanneer een verhuizing goed doordacht is en alles tot in de puntjes is geregeld, kunt u de verhuizing met een gerust hart tegemoet gaan. Zeker bij zakelijke verhuizingen, waar tijdsdruk ook om de hoek loert, is verhuizen volgens een goed doordacht plan en strak tijdschema van groot belang. Omdat niet ieder bedrijf ervaring heeft met verhuizingen, bieden wij binnen onze diensten ook de mogelijkheid voor logistiek advies aan.

Snel en professioneel verhuizen

Uw bedrijf of opslag moet worden verhuisd en u wilt zo min mogelijk oponthoud van uw werkzaamheden. Student Verhuis Service heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met de verhuizing van bedrijven uit verschillende branches. Wij gebruiken deze opgedane kennis en ervaring graag met u om ook úw bedrijfsverhuizing met succes te volbrengen. Wij kunnen adviezen geven over de volgorde van uw verhuizing en de valkuilen waar u vooral niet in moet trappen. Door het geven van de juiste logistieke adviezen bij uw bedrijfsverhuizing, willen wij ervoor zorgen dat u snel kunt verhuizen, met zo min mogelijk oponthoud.

Persoonlijk logistiek adviseur

Wanneer u besluit logistiek advies voor uw verhuizing in te schakelen, krijgt u bij Student Verhuis Service uw eigen persoonlijke logistieke adviseur. Deze adviseur komt graag bij u langs om samen met u te bekijken wat voor bedrijf u heeft en wat er precies verhuisd dient te worden. Ieder type bedrijf heeft een andere aanpak nodig. De logistiek adviseur gaat samen met u bekijken op welke wijze en volgorde het beste verhuisd kan worden. Het is zaak om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan om op deze manier zo min mogelijk kostbare tijd te verliezen. Door onze jarenlange ervaring kan onze logistiek adviseur, samen met u een logistiek plan opstellen voor een succesvolle verhuizing.

Meubeldistributie en transport

Onze logistiek adviseurs kunnen ook adviezen geven als het gaat om zakelijke meubeldistributie of transport. Onze logistieke adviseurs zorgen voor een kosten-efficiënte aanpak van uw opdracht. Bijvoorbeeld bij een nieuw studentencomplex, waar in korte termijn heel veel nieuwe bewoners gaan wonen. Maar denk ook aan bijvoorbeeld het opnieuw inrichten van een hotel met nieuwe meubels of de hele logistiek rondom de restauratie van een school. Onze logistieke adviseurs zorgen voor een goede voorbereiding en een realistische planning. Zij hebben ruim ervaring met verhuizen en kennen de knelpunten. Hierdoor kunnen zij groot verschil kunnen maken in de verhuiskosten.

Kosten logistiek advies

De kosten voor logistiek advies bij uw bedrijfsverhuizing kunnen erg uiteenlopen. De grootte van uw bedrijf en de omvang van uw verhuizing spelen hierbij de hoofdrol. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij specifiek voor u en uw bedrijf kunnen betekenen. Ook voor het aanvragen van een offerte op maat voor logistiek advies kunt u telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers van Student Verhuis Service.

Doe een vrijblijvende prijsopgave