Verhuizen? Dat doe je met de enige echte!

Dat de methode van Student Verhuis Service succesvol is, is niet onopgemerkt gebleven. Veel concurrenten doen een poging om dit na te doen. Toch moet één ding duidelijk zijn: Student Verhuis Service is de enige echte. Talloze jaren ervaring en tevreden klanten. Lees hier ons verhaal!

In het begin: met een aanhanger.

Een student, een Peugeot 106 en een aanhanger – dat is hoe dit verhuisbedrijf in 2008 begon. Via een advertentie op Marktplaats waren de student, zijn auto en aanhanger in te huren voor het vervoeren van meubels. Toen de opdrachten bleven binnenstromen, werd de Peugeot verruild voor een Ford Transit en kwam er op 1 april 2009 een officiële registratie bij de Kamer van Koophandel: Student Verhuis Service was geboren. Daarna ging het snel. Vanwege de toenemende vraag werd een tweede bus aangeschaft en werd het personeelsbestand uitgebreid.

Na 3 jaar? Flink groeien!

In het voorjaar van 2011 had Student Verhuis Service inmiddels twintig werknemers in dienst en was het tijd voor een nieuwe stap. Het bedrijf betrok een eigen loods in de Havenstraat. De groei zette door en in 2014 werd overgegaan naar de huidige locatie aan de H.J.E. Wenckebachweg. Na een periode van opschalen en professionaliseren is Student Verhuis Service tegenwoordig het grootste verhuisbedrijf van Amsterdam. Wat begon als vriendenstructuur, groeide uit tot een professionele organisatie met een uitzonderlijke positie.

"Student Verhuis Service? Ik ben inmiddels 6x verhuisd in Amsterdam. En keer op keer leveren ze een topprestatie. Het is gewoon snel en zonder gedoe geregeld. En door de offerte weet je op voorhand waar je aan toe bent. Gewoon top!"

– Erik van Wesselburg

Maatwerk

Student Verhuis Service is het eerste verhuisbedrijf dat besloot om niet per gehele klus, maar per uur te werken. Klanten krijgen op deze manier een pakket op maat geleverd, waarbij ze hun verhuizing zelf invullen op basis van hun budget en wensen.
Wie weinig geld heeft, kan ervoor kiezen de verhuizing zelf in zijn geheel voor te bereiden en alleen een verhuizer met een bus te huren. Het is echter ook mogelijk om alles uit te besteden, van het demonteren en inpakken tot het in- en uitladen van de inboedel.

Wij geven onze klanten de volledige vrijheid om samen met onze professionele kijk hun verhuizing in te richten. Lees hier meer over hoe een verhuizing in zijn werk gaat.

Verhuishulp

Flexibele tijden en krachten

De verhuismarkt kent traditiegetrouw veel pieken en dalen. Iedereen wil verhuizen rond de maandwisseling, op vrije dagen en in het weekend. Daarom introduceerde Student Verhuis Service het werken met flexibele arbeidskrachten. Zo kunnen de grote schommelingen in vraag worden opgevangen en wordt er verhuisd op het tijdstip dat de klant het beste uitkomt – ook wanneer dat buiten kantooruren valt. Ook binnen 24 uur!

Hi-tech verhuisbedrijf

Eveneens uniek in de verhuiswereld is de innovatieslag waarmee Student Verhuis Service haar diensten heeft weten te digitaliseren en automatiseren. In tegenstelling tot bij andere verhuisbedrijven is het niet nodig een verhuizer langs te sturen om de inboedel te inventariseren.

Online kosten berekenen
Via ons aanvraagformulier kunnen complete inboedels in een handomdraai worden ingevuld. Vervolgens gaat ons zelfgemaakt algoritme ermee aan de slag en rolt er een nauwkeurige schatting van kubieke meters uit en ingeschatte verhuisduur. Op basis van deze gegevens wordt er direct een prijs berekend.

Goed geregeld: gewoon een snelle reactie
Uiteraard wordt iedere aanvraag nog gecheckt door een verhuizer voor een klus definitief wordt ingepland. U krijgt dan ook naast de prijsindicatie contact met een specialist. Deze neemt kort en bondig uw wensen door en zorgt ervoor dat alles tip-top in orde is.

Verhuizen hoeft niet alleen maar een stressfactor te zijn. Door een groot en flexibel team, ruime verhuiswagens en de juiste technologie is het regelen van een verhuizing zo makkelijk als boeken van een hotel.

aanvraag student verhuis service

En, is uw verhuizing al geregeld?

Vandaag aangevraagd, vandaag behandeld!