Beschikken over het juiste verhuismateriaal is de succesfactor bij een efficiënte verhuizing. Zo is een verhuislist van essentieel belang bij een verhuizing van een hogere verdieping. Wij van Student Verhuis Service bieden daarom voor een realistische prijs verhuisliften aan. Het huren van een verhuislift kan al vanaf € 45,- per uur. Ander punten waarin wij uitblinken:

  • Wij leveren verhuisliften altijd inclusief professionals die deze liften bedienen;
  • Wij werken met eigen verhuisliften;
  • Spoedverhuizingen en verhuizingen in weekenden zijn geen probleem;
  • Direct berekenen wat de kosten zijn met de toegankelijke verhuiscalculator.
Bereken direct hoeveel de verhuislift kost

Verhuislift huren

Bij een verhuizing op bijvoorbeeld de 3e verdieping is het niet heel fijn om alle meubels via de trap te vervoeren naar beneden of naar boven. In bepaalde gevallen is het in verband met een klein trappengat niet haalbaar om de meubels te verhuizen via de trap. Bij deze verhuizingen wordt vaak een verhuislift ingezet. Omdat verhuisliften een bereik hebben van ongeveer 18 meter kan er bespaart.

U kunt een verhuislift huren voor een realistische prijs inclusief professionele begeleiding, deze begeleiding is belangrijk voor de veiligheid. Het bedienen van een verhuislift gaat gepaard met grote hoogtes, ervaring van een verhuishulp komt de veiligheid ten goede.

Gemak met een verhuislift

Het biedt een groot gemak voor de mensen als er een verhuislift bij te pas komt. Vooral bij de mensen die in appartementen wonen waarbij geen lift aanwezig is. Op deze manier raken de meubels onbeschadigd en kan er goed verhuisd worden zonder problemen. Het bereik en de precisie van de verhuisliften is erg groot en daarmee kunnen we ook op grote hoogte uw inboedel veilig verhuizen.

Een verhuislift met vakkundige bediening

Bij het huren van een verhuislift verzorgen we altijd een vakkundige verhuizer. Deze verhuizer werkt dagelijks met een verhuislift en kan de verhuislift dan ook veilig bedienen. De kans op schade aan huis, omgeving en inboedel blijft dan zo klein mogelijk. Bovendien zijn de verhuizers ook in staat om de verhuizing snel uit te voeren, waardoor een verhuizing van Amsterdam naar Utrecht vaak al binnen een dagdeel volledig afronden! Dit gebeurt om de veiligheid te waarborgen. Zo is er altijd een verhuizer in de buurt van de verhuislift en zorgt dat de verhuislift onder controle is en bediend wordt. Dan zijn de andere verhuizers die door de klant zijn ingehuurd ook aanwezig en verhuizen de meubels. Zo bieden wij de veiligheid voor onze klanten.

Veiligheid voorop bij de meubellift

U kunt zich voorstellen dat het verhuizen van meubels naar een hoog gelegen verdieping gevaren met zich meebrengt. Naast dat de omgeving rondom de verhuislift beveiligd moet worden is veiligheid van de persoon boven ook van belang. Meubels moeten namelijk van de meubellift afgepakt worden, dit kan zonder ervaring tot onverantwoorde situaties leiden. Tevens is het van belang dat er goed met de lift wordt omgegaan. Daarom verhuren we enkel liften met professionele begeleiding. Zo voorkomen we onnodige risico’s voor u en voor ons.

Hoe kan ik een verhuislift huren?

Het huren van een verhuislift is gemakkelijk. Via de online prijzencalculator op de website kunt u berekenen wat de kosten zijn van het huren van een verhuislift voor uw verhuizing. De tool brengt u zelf in staat om een indicatie te maken voor wat betreft het huren van de verhuislift. De handige toevoeging die wordt gegeven aan de hand van de prijzencalculator is dat er wordt ingeschat hoe lang de verhuislift gehuurd moet worden om alle meubels naar boven te verhuizen. Op deze manier voorkomt u dat de verhuislift te kort, of te lang gehuurd wordt.

Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost
Verhuislift huren
4 (80%) 2 votes