Beschikken over het juiste verhuismateriaal is de succesfactor bij een efficiënte verhuizing. Zo is een verhuislift van essentieel belang bij een verhuizing van een hogere verdieping. Wij van Student Verhuis Service bieden daarom voor een realistische prijs verhuisliften aan. U kunt bij ons al een verhuislift huren vanaf € 45,- per uur. Houd er rekening mee dat u de bediener van de verhuislift, een professionele verhuizer, er per uur bij huurt. Andere punten waarin wij uitblinken:

  • Wij werken met eigen verhuisliften;
  • Spoedverhuizingen en verhuizingen in weekenden zijn geen probleem;
  • Direct berekenen wat de kosten zijn met de toegankelijke verhuiscalculator.
Bereken direct hoeveel de verhuislift kost

Verhuislift huren bij Student Verhuis Service

Bij een verhuizing op bijvoorbeeld de 3e verdieping is het niet heel fijn om alle meubels via de trap te vervoeren naar beneden of naar boven. In bepaalde gevallen is het in verband met een klein trapgat niet haalbaar om de meubels te verhuizen via de trap. Bij deze verhuizingen wordt vaak een verhuislift ingezet. Omdat een verhuislift een bereik heeft van ongeveer 18 meter, kan er een hoop tijd gewonnen worden. En tijd is geld!

Een verhuislift huren gebeurt bij ons altijd voor een realistische prijs en inclusief professionele begeleiding. Deze begeleiding is belangrijk voor de veiligheid. Het bedienen van een verhuislift gaat gepaard met grote hoogtes, ervaring van een verhuishulp komt de veiligheid ten goede.

Gemak met een verhuislift

Het biedt een groot gemak voor de mensen als er een verhuislift bij een verhuizing wordt gebruikt. Vooral bij de mensen die in appartementen wonen waarbij geen lift in het gebouw aanwezig is. Met behulp van een verhuislift blijven meubels onbeschadigd en kan er verhuisd worden zonder problemen. Het bereik en de precisie van de verhuisliften is erg groot en daarmee kunnen we ook op grote hoogte uw inboedel veilig verhuizen.

Ook bij een woningontruiming kan een verhuislift goed van pas komen. Een ontruiming moet vaak snel gebeuren, en met een verhuislift haalt u veel sneller spullen naar beneden dan steeds weer van boven naar beneden te lopen met uw spullen. Bij Student Verhuis Service kunt u een verhuislift met bediener huren voor uw ontruiming, maar u kunt er ook voor kiezen de gehele woningontruiming aan onze professionele verhuizers over te laten.

Een verhuislift met vakkundige bediening

Bij het huren van een verhuislift verzorgen we altijd een vakkundige verhuizer. Deze verhuizer werkt dagelijks met een verhuislift en kan de verhuislift dan ook veilig bedienen. De kans op schade aan huis, omgeving en inboedel blijft dan zo klein mogelijk. Bovendien zijn de verhuizers ook in staat om de verhuizing snel uit te voeren, waardoor een verhuizing van Amsterdam naar Utrecht vaak al binnen een dagdeel volledig kan worden afgerond! Het erbij leveren van een verhuizer bij de verhuislift is om de veiligheid te kunnen waarborgen. Zo is er altijd een verhuizer in de buurt van de verhuislift. Hij zorgt dat de verhuislift onder controle is en goed wordt bediend.


Benieuwd de prijs van een verhuislift huren?

  1. Snel uitsluitsel over de kosten van een verhuislift
  2. Betrouwbare indicatie van de kosten
  3. Efficiënt en snel verhuizen zonder stress
Verhuislift huren? Neem contact op

Veiligheid voorop bij de meubellift

U kunt zich voorstellen dat het verhuizen van meubels van en naar een hoog gelegen verdieping gevaren met zich meebrengt. Naast dat de omgeving rondom de verhuislift beveiligd moet worden, is veiligheid van de persoon boven in het huis of pand ook van belang. Meubels moeten namelijk van de meubellift afgepakt worden, dit kan zonder ervaring tot onverantwoorde situaties leiden. Ook het plaatsen van de meubels op de lift, kan zonder de nodige ervaring voor gevaarlijke situaties zorgen. Het is tevens van belang dat er goed met de lift wordt omgegaan. Daarom verhuren we enkel verhuisliften met professionele begeleiding. Zo voorkomen we onnodige risico’s voor u en voor ons zelf.

Hoe kan ik een verhuislift huren?

Het huren van een verhuislift is gemakkelijk. Via onze online prijscalculator op de website kunt u berekenen wat de kosten zijn van het huren van een verhuislift voor uw verhuizing. De tool brengt u in staat om zelf een indicatie te maken voor wat betreft het huren van de verhuislift. De handige toevoeging die wordt gegeven aan de hand van de prijscalculator is dat er wordt ingeschat hoe lang de verhuislift gehuurd moet worden om alle meubels naar boven of naar beneden te verhuizen. Op deze manier voorkomt u dat de verhuislift te kort of te lang gehuurd wordt.

Verhuizen in Amsterdam en omstreken

Wanneer u gaat verhuizen in Amsterdam heeft u vaak te maken met een etagewoning aan een smalle steeg, drukke weg of aan de gracht. Bekijk goed van te voren of het mogelijk is om de verhuislift ergens kwijt te kunnen. Ook is het in sommige gevallen verplicht hiervoor een vergunning aan te vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het huren van een verhuislift voor uw verhuizing in Amsterdam. Uiteraard kan de verhuislift ook worden ingezet voor uw verhuizing in Utrecht, Rotterdam, Hilversum of elders.

Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost