Gevestigd in Amsterdam opereert Student Verhuis Service dagelijks in de hoofdstad van Nederland. Wij werken met studenten, die een vakgerichte verhuizersopleiding krijgen. Hierdoor zijn wij als studentenbedrijf zowel professioneel als goedkoop.

Onze tarieven zijn een stuk voordeliger vergeleken met andere verhuisbedrijven. Zodoende kunnen wij iedereen voordelig verhuizen in Amsterdam, geheel Nederland of zelfs Europa. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Student Verhuis Service? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing in of naar Amsterdam
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Professionele verhuisservice in Amsterdam

Student Verhuis Service is weliswaar een goedkoop verhuisbedrijf vergeleken met concurrenten, maar wij doen aan kwaliteit en professionaliteit niet onder voor een duurder verhuisbedrijf. Zo zijn al onze verhuizers opgeleid tot volwaardige verhuizers. Daarnaast werken wij als professioneel verhuisbedrijf met vaste verhuisteams, waardoor de verhuizers efficiënter kunnen werken en goed op elkaar zijn ingewerkt. Ook maakt Student Verhuis Service alleen gebruik van de beste verhuismaterialen. Onze verhuiswagens zijn altijd uitgerust met rolmateriaal, verhuisdekens, spanmateriaal en een touw, blok & verhuisnet. Daarnaast zijn onze moderne verhuiswagens beschikbaar in verschillende formaten, waardoor de verhuiswagen altijd goed op uw inboedelgrootte kan worden afgestemd. Ook beschikken wij over een verhuislift die maar liefst een hoogte van 18 meter (ong. 5e etage) kan bereiken. Wel zo handig voor verhuizingen vanuit, naar of binnen Amsterdam.

Zo kunnen wij elke verhuizing in Amsterdam succesvol laten worden en u als klant tevreden verhuizen. Bij vele Nederlanders zijn onze verhuizers Amsterdam inmiddels een begrip!

Goedkope verhuizing in Amsterdam

Student Verhuis Service is niet alleen de goedkoopste verhuisservice van Amsterdam, maar ook van heel Nederland. Onze lage tarieven liggen structureel lager dan bij andere verhuisbedrijven. Wij werken met vaste teams van jonge doch ervaren verhuizers. Zo kunnen wij het uurtarief laag houden voor u en bieden wij toch de kwaliteit die u zoekt door de trainingen en directe begeleiding die onze verhuizers ontvangen. Daarnaast voeren wij dagelijks tientallen verhuizingen zowel in als buiten Amsterdam uit, waardoor onze werknemers veel ervaring hebben opgedaan met de meest uiteenlopende verhuizingen.

Wilt u weten wat uw kosten zijn wanneer u Student Verhuis Service inschakelt voor de verhuizing in Amsterdam? Vul dan onze online prijscalculator in, hier ontvangt u direct een automatisch gegenereerde prijsschatting op basis van uw ingevulde gegevens.

Verhuizen Amsterdam: de mogelijkheden

Eigenlijk is het grootste kenmerk van Student Verhuis Service onze flexibiliteit. Zo kunt u bij ons alles zelf bepalen hoe u de verhuizing het liefste ziet geschieden. Dit bepaalt u volledig zelf en wij passen ons hier vervolgens op aan. Zo kunt u ons inschakelen voor bijvoorbeeld:

 • Complete verhuizingen van stoep tot stoep
 • Verhuizingen waarbij u zelf meehelpt met een eigen team van verhuizers
 • Sjouwkrachten
 • Vervoeren van grote objecten

Wanneer u zelf voldoende eigen verhuizers tot uw beschikking heeft die mee kunnen helpen, dan scheelt dit aanzienlijk in de kosten. U kunt dit gewoon aangeven in onze gebruiksvriendelijke prijscalculator. De directe prijsschatting past zich automatisch aan, op basis van hetgeen is ingevuld. Zo betaalt u nooit te veel en geniet u van de meest flexibele verhuisdienst in Amsterdam! Verhuizers Amsterdam doen naast particuliere verhuizingen ook:

Wij helpen iedereen bij het snel, veilig en professioneel verhuizen van de inboedel.

 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing in of naar Amsterdam
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost

Verhuizing in Amsterdam wanneer het u uitkomt

Student Verhuis Service werkt altijd volledig op basis van de wensen die de klant heeft. Om die reden verhuizen wij:

 • 365 dagen per jaar
 • 7 dagen per week
 • ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds

Zo bieden wij altijd een moment aan om de gehele inboedel te verhuizen van of naar Amsterdam op de datum en het tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Ook dit kunt u gemakkelijk aangeven in de online prijscalculator. Met onze efficiënte aanpak zorgen wij in vrijwel alle gevallen ervoor dat een verhuizing binnen een dagdeel of dag gerealiseerd is. Dit doen wij onder andere door altijd een verhuiswagen te selecteren die groot genoeg is om de gehele inboedel in een rit te vervoeren. Bezit u erg veel spullen? Geen probleem. Wij beschikken ook over XL-verhuiswagens en wanneer dat nog niet voldoende is bieden wij ook nog aanhangers aan waar het overige deel van de inboedel in vervoerd kan worden. Dit doen wij tegen een gereduceerd tarief en zo betaalt u nooit te veel voor uw verhuizing.

Direct inzicht in uw verhuiskosten

Met Student Verhuis Service kunt u direct inzicht krijgen in uw verhuiskosten. Zo ziet u aan de rechterzijde van deze pagina onze vaste tarieven. Daarnaast kunt u met onze online prijscalculator simpelweg alle gegevens invullen die ertoe doen en u ontvangt direct op deze pagina een geautomatiseerde prijsschatting op basis van uw gegevens. Dit is volledig vrijblijvend en geeft u een duidelijk beeld hoeveel uw verhuizing ongeveer gaat kosten. Daarnaast ziet u ook direct waar deze kosten vandaan komen. Denk hierbij aan de kosten voor:

 • Tijd die nodig is om in te laden
 • Tijd die nodig is om de inboedel te vervoeren
 • Tijd om het geheel uit te laden
 • Eventuele kosten voor het gebruik van een verhuislift

Zo komt u nooit voor verassingen te staan en weet u direct hoeveel uw verhuizing in Amsterdam gaat kosten. Toch liever een offerte op maat? Klik dan onderin de prijscalculator om een offerte aan te vragen. Vervolgens ontvangt u zo snel mogelijk een scherpe offerte van ons verhuisbedrijf in Amsterdam.

Particulieren en zakelijke verhuizingen in Amsterdam

Voor zowel particuliere verhuizingen in Amsterdam en zakelijke verhuizingen in Amsterdam kunt u ons inschakelen. Met beide soorten verhuizingen zijn wij bekend en ook voeren wij verschillende zakelijke verhuizingen uit. Zo is onze verhuisservice te Amsterdam bekend met alles omtrent verhuizen. Onze ervaren verhuizers staan u graag te woord. Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen als verhuisbedrijf in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 1. Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing in of naar Amsterdam
 2. U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
 3. Klik hieronder op de knop om gelijk de kosten van uw verhuizing te berekenen!
Bereken direct hoeveel uw verhuizing kost