verhuizenengeland

[UPDATE] Als gevolg van Brexit kunnen wij helaas geen verhuizingen uitvoeren naar Engeland! Wij proberen dit zo spoedig mogelijk op te lossen.

Gaat u werken in Engeland waardoor u naar Engeland gaat verhuizen? Of heeft u een andere reden om naar Engeland te emigreren? Wij hebben al veel klanten succesvol naar Engeland verhuisd. Wij zijn met name bekend met de regio East/West Sussex, Kent, London, Greater london en Surrey. Wij hebben echter ook verhuizingen naar Schotland, Wales en zelfs Ierland verzorgd. Daarmee verzorgen wij alle verhuizingen naar het Verenigd Koninkrijk

Wij verhuizen u zorgeloos naar Engeland vanuit elke stad en elk dorp in Nederland. Wij hebben bijvoorbeeld al verhuizingen naar Engeland mogen uitvoeren als:

Ons personeel dat naar het buitenland wordt gestuurd, heeft uiteraard alle kennis in huis over:

  • Douanecontroles & formaliteiten;
  • Cargo rapporten;
  • Ponttijden (normaal gesproken gebruiken wij de verbinding Duinkerken – Dover);
  • De Engelse wegen.

Overige dienstverlening

Naast de verhuizing die wij voor u verzorgen kunnen wij u bij uw verhuizing naar Engeland ook helpen met ondersteunende werkzaamheden zoals:

  • Het verpakken en weer uitpakken van uw inboedel,
  • De (de)montage van uw meubels,
  • Allerhande klusjes zoals het ophangen van uw tv of het loshalen van gordijnen.

Naar Nederland verhuizen vanuit Engeland

Naast dat we u en uw spullen naar Engeland kunnen verhuizen kunnen we ook uw verhuizing vanuit Engeland naar Nederland verzorgen. In dat geval zorgt ons internationaal verhuisbedrijf ervoor dat uw spullen veilig en volledig in Nederland terecht komen. Ook met verhuizingen vanuit het Engeland naar Nederland hebben wij al ruime ervaring waardoor u kunt rekenen op een prettige verhuizing naar Nederland.

Werken in Engeland

U kunt verschillende redenen hebben om in Engeland te gaan werken. Mogelijk heeft uw werkgever gevraagd om op een vestiging van uw bedrijf te gaan werken. Of misschien heeft u er al uw hele leven van gedroomd om in Engeland te werken. Als u in Engeland wilt gaan werken kan het zijn dat u een visum aan moet vragen. Dit visum hoeft u niet in alle gevallen aan te vragen. Meer informatie hierover vindt u op de website van de Britse overheid.

Emigreren naar Engeland en de Brexit

Als u naar Engeland wilt verhuizen vraagt u zich vast af of u rekening moet houden met de Brexit. We begrijpen dat dit een hoop onzekerheden voor u met zich meebrengt. Voor zo ver nu bekend is kunt u voor 31 december 2020 zorgeloos naar Engeland verhuizen. Wanneer u dan voor  30 juni 2012 een verblijfsvergunning aanvraagt bij de Britse overheid kunt u in het Verenigd Koninkrijk blijven wonen.

Wat de regels precies worden na 31 december 2020 is nog altijd niet bekend helaas. Hiervoor kunt u het beste de pagina over de Brexit van de Rijksoverheid in de gaten houden.

Zakelijke verhuizingen naar Engeland

De zakelijke verhuizingen die we binnen Nederland verzorgen kunnen we ook verzorgen wanneer er een verhuizing naar Engeland moet plaatsvinden. Heeft uw bedrijf internationale ambities of wilt u een vaste standplaats in het Verenigd Koninkrijk? Student Verhuis Service helpt u met het verhuizen van uw kantoor, project, archief of hotel naar Engeland. Door onze kennis van douanezaken en lokale wet- en regelgeving kunt u uw zakelijke verhuizing naar Engelang met een gerust hart aan Student Verhuis Service uitbesteden.

Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte!

Alvast beginnen met de voorbereidingen van uw verhuizing naar Engeland? Bestel dan nu verhuisdozen.