U heeft een prachtige motor of auto op internet zien staan, maar beschikt nog niet over het juiste rijbewijs en wil deze kans toch ook niet voorbij laten gaan. Of is uw auto stuk en moet hij naar de garage? In dat geval kunt u gebruik maken van het autotransport of voertuigentransport van Student Verhuis Service. Wij beschikken als verhuisbedrijf over professioneel materieel om uw geliefde motor of auto, ook wanneer deze uit zichzelf niet meer rijdt, naar de plaats van bestemming te brengen. Wij rijden dagelijks door heel Nederland, dus kunnen u ook van dienst zijn buiten de stadsgrenzen van Amsterdam.

Voordelen

Er zijn enkele voordelen te noemen waarom u autotransport en voertuigentransport zou uitbesteden aan een verhuisbedrijf:

  • Voeren dagelijks verhuizingen uit door heel Nederland
  • 24/7 beschikbaar
  • Vakkundig verhuizen met behulp van goed verhuismateriaal
  • Niet alleen voertuigen, maar ook andere lastige objecten kunnen gelijktijdig worden verhuisd

Al vele andere particulieren gingen u voor en hebben onze goede service en professionaliteit weten te waarderen. Al onze verhuizers zijn goed opgeleid en gaan met respect en grote zorg met uw voertuig en andere inboedel om. Een van de grootste voordelen van onze transportservice is dat wij ook de mogelijkheid bieden om naast uw voertuig, ook nog andere spullen te vervoeren, iets wat vaak bij een voertuig transportservice niet mogelijk is.

Voertuigentransport

Wij beschikken over een aanhanger, ook wel autoambulance, waarmee wij veilig en snel uw auto, motor of voertuig kunnen verhuizen. Enige voorwaarde is wel dat de auto nog wel moet kunnen rollen, zodat wij middels een katrol uw kapotte voertuig op de autoambulance kunnen trekken. Vrijwel alle personenauto’s, bestelbusjes en bakwagens kunnen moeiteloos door onze autoambulance voor u worden verhuisd.

Flexibel en goedkoop autotransport

De diensten van Student Verhuis Service zijn omvangrijk en zeer flexibel inzetbaar. Doordat wij werken met voornamelijk hoogopgeleide student-verhuizers, zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week inzetbaar. Onze verhuizers reizen dagelijks door heel Nederland om mensen en bedrijven te verhuizen. Dit maakt ons flexibel en daarnaast ook nog eens voordelig. Voordelig omdat wij relatief goedkope krachten inzetten en flexibel omdat wij altijd en overal bezig zijn met het uitvoeren van verhuizingen.

Wat kost autotransport?

De kosten voor het transport van uw auto, motor of andere voertuig is afhankelijk van de afstand tussen plaats A en plaats B. Daarnaast zal de prijs ook afhangen van wanneer het transport plaatsvindt. Als het uw wens is om het voertuig in het weekend of in de avonduren te laten verplaatsen, kost dit meer dan wanneer het tijdens kantooruren wordt gedaan.

Wilt u ook graag onbezorgd en professioneel uw voertuig laten verhuizen, eventueel in combinatie met de verhuizing van andere spullen? Dan kan dat met de verhuizers van Student Verhuis Service. Informeer vrijblijvend naar de prijzen en mogelijkheden.