Samenwerking stichting Care4good

Geschreven door: | Goede doelen

Download onze verhuischecklist

DD slash MM slash JJJJ

Wat hebben wij gedaan?

Onlangs hebben wij een samenwerking gehad met Care4Good. 

Deze stichting zet zich in voor het huisvesten van Oekraïners die vanwege de oorlog met Rusland zijn gevlucht naar Nederland. Care4Good realiseert samen met vastgoed partijen, gemeenten, ondernemers, burgers en hulporganisaties langdurige opvang voor deze vluchtelingen. Dit doen zij onder de norm: hoe zou ik zelf behandeld willen worden? Care4Good maakt opvangen graag menselijk. Geen standaard noodopvang, maar een echt huiselijke omgeving. “Op deze manier zouden wij zelf namelijk ook graag opgevangen willen worden” wordt er over de telefoon gezegd. Een nobele uitspraak vinden wij hier bij SVS.

Wij als Student Verhuis Service staan hier volledig achter en steunen dit initiatief dan ook graag. Wij weten immers als geen ander hoe belangrijk een huiselijk gevoel is.

Hoe hebben wij meegeholpen?

Wij hebben stichting Care4good geholpen door kosteloos ±100 matrassen en stapelbedden te vervoeren naar een opslag die is aangeboden door Kuiper BV in Weesp. De matrassen en bedden zijn gedoneerd door Betty Brouwer van KOV Het Woelige Nest in Hulshorst en zullen gebruikt worden in de eerstvolgende locatie die door Care4Good wordt opgeleverd.

Door de bedden en matrassen te vervoeren naar Weesp kunnen er weer nieuwe slaapplekken worden gerealiseerd voor de mannen, vrouwen en kinderen die hier naartoe zijn gevlucht vanuit Oekraïne. 

Waarom doen wij dit?

Wij als particulier bedrijf vinden het onze plicht om mee te werken aan het verbeteren van de wereld om ons heen. Wij zetten ons daarom regelmatig in voor stichtingen en goede doelen. 

Heeft u zelf een idee voor een samenwerking of heeft u een stichting/liefdadigheidsorganisatie die wel wat (logistieke) hulp kan gebruiken? Vul dan het contactformulier in om de mogelijkheden te bespreken.  

 

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen