Waarom verhuizen mensen altijd aan het einde van de maand?

Geschreven door: | Tips

Download onze verhuischecklist

DD slash MM slash JJJJ

Waarom verhuizen mensen altijd aan het einde van de maand?

81% van alle verhuizingen wordt minimaal een maand van te voren ingepland.

Uit onderzoek is gebleken dat 81% van alle verhuizingen die worden uitgevoerd 34 dagen van te voren zijn aangevraagd. De reden hiervoor is dat veel mensen rond dezelfde periode in de maand willen verhuizen. In de meeste gevallen verhuizen mensen aan het einde van de maand, de voornaamste reden hiervoor is dat de woningoverdracht vaak plaatsvindt aan het begin van de volgende maand. Op deze manier haal je het volledige bedrag van je laatste maand huur eruit. Aangezien een veel voorkomende gedachtegang is dat er veel vraag naar verhuizingen is aan het eind van de maand. Dit zorgt aan het eind van elke maand weer voor een drukke periode bijĀ Student Verhuis Service. Er zijn gemiddeld twee keer zoveel verhuizen per dag aan het eind van de maand vergeleken met de rest van de maand.

Dynamic pricing

Om de drukte tegen te gaan aan het eind van de maand en de goedkoopste verhuis service aan te bieden maken wij gebruik van dynamic pricing. Het principe komt ook veelvoudig voor in de reisbranche; zo zijn vakanties vaak goedkoper in het voor- of naseizoen. Dat principe hebben wij ook. Dat houdt in dat u afhankelijk van de gewenste verhuisdatum korting of toeslag kunt krijgen op uw verhuizing. Op deze manier kan Student Verhuis Service de drukte gedurende de maand een beetje bijsturen. Dit zorgt ervoor dat het aantrekkelijker wordt voor u om midden in de maand te verhuizen. De kortingen kunnen oplopen tot wel 15% van het totaalbedrag van uw verhuizing.

Binnen 24-uur een offerte!

Als u aan het overwegen bent om een verhuizing met ons in te plannen, adviseren wij u om dit te doen via onze website. U kunt hier geheelĀ vrijblijvend een offerte aanvragen, u zal deze binnen 24 uur ontvangen met alle gewenste details. Verder kunt u via de website in contact komen met een van onze specialisten, zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen